Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engels bod van 17 miljoen euro op balende Cabaye

Laatste update:
/
De naam van Daley Sinkgraven zou gevallen zijn bij clubs als Manchester United, Real Madrid en Bayern München, maar concrete aanbiedingen heeft sc Heerenveen nog niet gehad. “In tegenstelling tot de berichten uit Engeland heeft nog geen enkele club zich gemeld”, zo heeft technisch directeur Hans Vonk gezegd. Ook Ajax zou in de markt zijn voor de negentienjarige middenvelder. (Friesch Dagblad)
/
Barcelona is niet van plan een aanstormend talent naar Engeland te laten gaan. De twintigjarige Denis Suárez wordt momenteel door de Catalanen verhuurd aan Sevilla, maar er zijn verschillende clubs uit de Premier League in de aanvallende middenvelder geïnteresseerd. Barça denkt dat Suárez op korte termijn klaar is voor het echte werk en lijkt de belofte dan ook terug te willen halen naar het Camp Nou. (Sport)
/
Liverpool heeft een bod van 17 miljoen euro in voorbereiding op Yohan Cabaye. De 28-jarige middenvelder vertrok in januari van dit jaar voor 25 miljoen naar Paris Saint-Germain, maar liet onlangs publiekelijk weten ontevreden te zijn in Parijs. De club zou ook bereid zijn om de Frans international nu al te laten gaan, maar de vraag is of 17 miljoen afdoende is. Cabaye heeft nog een contract tot de zomer van 2017. (Metro)
/
Werder Bremen heeft een nieuwe sponsordeal, die moet leiden tot de komst van Bryan Ruiz. De voormalig FC Twente- en PSV-aanvaller, momenteel in dienst van Fulham, stond afgelopen zomer al in de belangstelling van de Bundesliga-club. Nu Werder het contract met geldschieter Infront met tien jaar heeft verlengd heeft men in Bremen de financiële middelen om de Costa Ricaans international daadwerkelijk te halen. (BILD)
/
Tottenham Hotspur gaat in de strijd om een nieuwe aanvaller proberen Barcelona af te troeven. Het is zeker niet ondenkbaar dat the Spurs hierin zullen slagen, want de Catalanen mogen de komende twee transferperiodes geen zakendoen. Het gaat om de 24-jarige Wissam Ben Yedder, de voormalig Frans jeugdinternational, die dit seizoen uitstekend is begonnen bij Toulouse en al zes keer scoorde in de Ligue 1. (Daily Mirror)
Arsenal zou erop vooruit gaan met Yohan Cabaye

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal vooruit wanneer Liverpool intresse heeft? Ja, vast wel.

Ik dacht dat Arsenal interesse had.

Iedere club die Cabaye nu haalt heeft echt fout gehandeld (als ik het zo kan/mag noemen). Van Newcastle naar PSG heeft hij een flinke salarisverhoging gekregen en daar houdt hij nu ook aan. En dan moet je als Liverpool zijnde ook in mee gaan. Scheelt toch wel wat.

14 oktober 2014 om 15:25

Tuurlijk maar Cabaye is onlangs zijn hoge salaris wel een topspeler die bij de Engelse topclubs zeker een meerwaarde kan zijn

14 oktober 2014 om 21:34

Zijn transfersom zal wel wat lager zijn dan de som die PSG aan Newcastle betaalde, denk ik toch. het is maar normaal voor een speler die niet vaak speelt.

Arsenal Liverpool deed toch een bod?

14 oktober 2014 om 15:20

Arsenal?*

14 oktober 2014 om 15:32

Dacht ik ook

Nee, dank je. Leuke speler maar zeker geen Liverpool speler. Geen beleving in deze jongen en hij gaat geen wedstrijden voor je winnen wanneer je achter staat.

Mijn mening dan hé

Het is wel een speler die creatief is, goed de combinatie en ruimte kan vinden. Mooie trap in de benen en een goede overzicht. Bij Arsenal past hij wel alleen hebben wij meer behoefte aan een defensieve bal afpakker a la Nigel de jong, busquets

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren