Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Duitsers geven interesse in Ajax-verdediger toe

Laatste update:
/
Diego Llorente denkt dat Real Madrid er verstandig aan heeft gedaan om Zinédine Zidane aan te stellen als hoofdtrainer. “Hij heeft niet veel ervaring, maar het is ook belangrijk dat iemand als speler al alles heeft meegemaakt. Hij heeft kennis, weet waar Real over gaat en genereert respect. Ik weet zeker dat de spelers in goede handen zijn, ze zullen het goed doen”, aldus de verdediger van Rayo Vallecano. (SPORT)
/
Grzegorz Krychowiak verlengde in november zijn contract bij Sevilla tot medio 2019 en hoeft voorlopig dan ook niet weg uit Andalusië. De 25-jarige Pool sluit echter niet uit dat hij op een dag terechtkomt in de Premier League: “Ik heb over de interesse van Arsenal gelezen, maar dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer. Ik vertrouw hem. Ik moet mijn hoofd leeg houden en mij op het voetbal concentreren”, klinkt het. (FourFourTwo)
/
Hamburger SV heeft bevestigd interesse te hebben in Mitchell Dijks. Trainer Bruno Labbadia en technisch directeur Peter Knäbel waren in december in de Amsterdam ArenA aanwezig om de verdediger te bekijken in de Europa League-wedstrijd tegen Molde FK. Het is niet bekend hoe serieus de belangstelling van die Rothosen is. De 22-jarige Dijks keerde in de zomer na een periode bij Willem II terug bij Ajax. (FOX Sports)
/
Napoli wil een verdedigende middenvelder halen en heeft daar vijftien miljoen euro voor gereserveerd. De club uit de havenstad heeft begrepen dat André Gomes van Valencia onhaalbaar is en wil daarom Christoph Kramer van Borussia Mönchengladbach vastleggen. Als de Duits international eveneens niet kan worden gecontracteerd, dan richten i Partenopei zich op Héctor Herrera van FC Porto. (Sky Italia)
/
De interesse in Papy Djilobodji groeit. De centrale verdediger werd al in verband gebracht met Olympique Marseille, Besiktas Lazio en nu schijnt ook VfB Stuttgart in de markt te zijn voor de 27-jarige Senegalees, die slechts één minuut voor Chelsea speelde. Die Schwaben zouden de ex-speler van onder meer FC Nantes voor anderhalf jaar willen huren. Het contract van Djilobodji loopt nog tot medio 2019 door. (L’Équipe)
Ajax moet Mitchell Dijks ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen ze bij HSV door blijven zoeken, want geen kans dat Ajax 'm laat gaand bovendien zie ik Dijks met zijn fysiek eerder richting Engeland vertrekken op den duur.

11 januari 2016 om 09:33

Daarentegen heeft Ajax nog wel een 4 voudig landskampioen met 15 interlands voor Denemarken in de aanbieding voor ze

11 januari 2016 om 12:22

Daarbij ook nog eens basisspeler en aanvoerder geweest. Als HSV hem wil overnemen zal ik hem daar wel afleveren. Met strik erop en kaart erbij

Blijf VZ toch een rare werkwijze hanteren. Een onzinnig gerucht uit één of ander Engels roddelblaadje wordt breeduit gemeten en krijgt een eigen artikel.

Een bevestigt gerucht/interesse in een verdediger van Ajax wordt dan geplaatst in de 'wandelgangen'

De omgekeerde wereld als je het mij vraagt...

Maar ja; alles voor de clicks he.

11 januari 2016 om 09:29

Je reageert er anders nogal uitgebreid op.

11 januari 2016 om 09:31

Overigens is dit de wandelgangen het roddelcircuit van VZ dus het juiste bericht op de juiste plaats.

11 januari 2016 om 09:57

Kortom; als een 'roddel' bevestigd wordt hoort het dus niet thuis in de wandelgangen, terwijl het gerucht dat City 250 miljoen zou willen betalen voor Messi dus wel.. Maw: je bevestigt alleen maar mijn tekst dat de werkwijze vreemd is. Een duidelijk gerucht krijgt een eigen bericht, terwijl een bevestigde interesse in de roddelsectie geplaatst wordt.

11 januari 2016 om 10:14

Ik snap niet waar je je druk over maakt.
Voor zover ik weet is dat geruchten hier geplaatst worden en jij je er druk over maakt. Er zijn belangrijkere zaken in het leven, zoals het bericht van vanmorgen dat een "hero" ons heeft verlaten en dat is helaas geen gerucht.

11 januari 2016 om 11:55

Je hebt wel een punt inderdaad. Als dit is bevestigd dan is het geen gerucht meer en hoort het hier niet thuis.

Kramer speelt inmiddels alweer bij Leverkusen

Waarom zal je daar heen gaan ajax is beter dan hsv

Ajax verslaat HSV in een oefen duel en ik schat Ajax ook een beetje hoger in dan Hsv. Maar daar kunnen ze meer betalen dan Ajax kan, dus ik hoop dat Ajax niet meewerkt en dat Mitchell naar het sportieve plaatje kijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren