Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Droomhuwelijk Guardiola en City van korte duur

Laatste update:
/
Het Amerikaanse avontuur van Kenny Teijsse bij San Francisco Deltas lijkt alweer snel ten einde te lopen. De ex-speler van Go Ahead Eagles is momenteel op proef bij SC Cambuur in de hoop daar een contract te verdienen. (Leeuwarder Courant)
/
AC Milan wil volgend seizoen met een schone lei beginnen en heeft daar wederom een nieuwe trainer voor in gedachten. Maurizio Sarri moet na de zomer op de plek van Gennaro Gattuso zitten in het San Siro. (Tuttosport)
/
Josep Guardiola kan Manchester City na dit seizoen verlaten. De Spanjaard is het belangrijkste doelwit om bij Paris Saint-Germain Unai Emery op te volgen. (Daily Mirror)
/
De overstap van Robinho naar Sivasspor komt mogelijk in gevaar. De Braziliaan wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een verkrachting in Italië, dat een uitleveringsverzoek bij Turkije neer kan leggen als de aanvaller daar neerstrijkt. (Sporx)
/
Liverpool denkt na over een bod van 45 miljoen euro op Jack Butland. Stoke City lijkt echter niet mee te willen werken aan een vertrek van de doelman. (Daily Express)
/
Crystal Palace heeft een bod van 11 miljoen euro neergelegd bij Internazionale. The Eagles willen Éder graag naar Londen halen. (Corriere dello Sport)
Zou Josep Guardiola er goed aan doen om naar Paris Saint-Germain te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow, verbaas me dat ik dit bericht niet eerder heb gezien. Van de ene olietank naar de andere? Denk het niet. Guardiola is aan iets moois begonnen bij City. Hij krijgt zijn zin, spelers wie ie wil, genoeg transferbudget en is een trainer in de beste competitie. Ik zi e 0 reden om naar PSG te gaan.

20 januari 2018 om 18:16

Hij zal wel vertrekken nadat hij championsleague wint met City.

20 januari 2018 om 18:17

Denk precies hetzelfde. En kampioen in Engeland worden is ook meer dan kampioen in Frankrijk

20 januari 2018 om 18:27

Hij ligt sowieso vast to 2019 en er zijn vergevorderde gesprekken over contract verlenging tussen Guardiola en City. Ook heeft Guardiola net een huis gekocht in Manchester, lijkt me ook wel een indicatie dat hij voorlopig nergens naar toe gaat.

hahahah ik weet het niet...

Krijgen we ook een afkoopsom en salaris van 222 van Qatar. Dan zie ik Guardiola ook zeggen adios.

Wowowow wacht eens even. Ik heb iets gemist denk ik? Milan is toch deze zomer met een schone lei begonnen? Nieuwe eigenaars, nieuw bestuur, nieuwe staff, nieuwe trainer en nieuwe spelers? Hoe gaan ze nu weer met een schone lei beginnen? Nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe shirts en vanuit volledige anonimiteit terug naar de top geraken? Wat een dikke zever tocb, om echt misselijk van te worden.

45 miljoen voor Butland? Voor dat geld heb ik liever dat ze Becker halen van AS Roma.

20 januari 2018 om 18:29

Ik zou voor een fractie van dat geld Cillessen halen. Die is spotgoedkoop en echt wel van het niveau Butland of Becker.

20 januari 2018 om 19:32

Ik zou gaan voor die keeper van Bremen of Timo Horn halen. Ook voor de halve prijs.

20 januari 2018 om 21:34

Cillessen? Nee bedankt.. die heeft nog moeite om een bal bij een middenvelder in de voeten te krijgen.

21 januari 2018 om 14:07

Niet zo overdrijven, Cilessen was de beste veldkeeper tijdens het Wk2014.

Van de ene vreselijke traditieloze (ja ik weer dat City vroeger ook nog wat titels heeft gepakt) koopclub naar de volgende. Hij doet maar.

Volgens mij kwam hij juist naar Engeland voor de uitdaging van het kampioen worden in Engeland, in Duitsland had hij niet. En in Frankrijk heb je die ook niet. Daarbij is het de ene olieclub tegen de andere. Er is geen enkele reden om de overstap te maken.

Guardiola heeft net zijn team een beetje bij elkaar gesprokkeld met die backs van 50 miljoen en voetballende keeper. Lijkt me dat ie nu toch zeker een jaar of 2 de vruchten wil plukken. Bij Bayern kreeg hij nooit de volle vrije hand om het team voor de volle 100% naar zijn hand te zetten/kopen.

Voor het geld hoeft ie het ook niet te doen. Salaris en transferbudget zullen redelijk gelijkwaardig zijn, en dan is Engeland toch de leukere competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren