Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/10): Drenthe twijfelt over aanbieding van laagvlieger

Laatste update:
/
Los Angeles Galaxy is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en Landon Donovan ontbrak tijdens de eerste training. De fans hoeven zich echter geen zorgen te maken over de dertigjarige aanvaller, die veel last heeft gehad van blessures: 'Hij gaat gewoon door. Landon heeft iets langer vrij gekregen, maar ik verwacht dat hij gewoon beschikbaar is voor de eerste competitiewedstrijd", zegt coach Bruce Arena. (LA Times)
/
Celta de Vigo-aanvaller Iago Aspas wordt omringd door een drietal schimmige figuren die beweren zijn zaakwaarnemer te zijn. Valencia denkt de enige echte zaakwaarnemer te hebben gevonden en er hebben al ‘positieve gesprekken’ plaatsgevonden over een eventuele transfer. Celta de Vigo wil de contractueel vastgestelde afkoopsom voor Aspas ontvangen: inclusief bonussen komt dat neer op zo’n vijftien miljoen euro. (Superdeporte)
/
Royston Drenthe twijfelt over de aanbieding van Alania Vladikavkaz. De club uit Noord-Ossetië wil de transfervrije Nederlander graag vastleggen, maar heeft nog geen jawoord gekregen van de 25-jarige Rotterdammer. “We hebben interesse, maar de tijd zal leren of hij komt”, zegt trainer Valery Gazzaev. Drenthe zit zonder club sinds zijn vertrek in de zomer bij Everton. Alania staat voorlaatste in Rusland. (Championat)
/
Francesco Totti gaat zijn contract, dat tot volgend jaar zomer doorloopt, verlengen. Daar mogen we in ieder geval van uitgaan als we naar AS Roma-directeur Franco Baldini luisteren. "Hij bewijst iedere keer dat hij op het veld stapt dat hij een contractverlenging verdient", klinkt het. De 36-jarige middenvelder annex aanvaller is ook dit seizoen onder Zdenek Zeman erg belangrijk voor de Romeinen. (RAI)
/
Sam Allardyce gaat om tafel met Alou Diarra. De middenvelder ging in de zomer van Olympique Marseille naar West Ham United, maar komt daar niet aan spelen toe. "Ik heb mijn tijd verspild met deze transfer en wil zo snel mogelijk weg", brieste de 31-jarige Fransman. Allardyce gaat proberen Diarra ervan te overtuigen dat hij in de komende maanden nog belangrijk kan zijn voor West Ham. (The Guardian)
/
Edin Dzeko blijft de clubkleuren van Manchester City verdedigen. Er zou sprake zijn van een transfer naar Internazionale, maar zaakwaarnemer Irfan Redzepagic spreekt dat tegen. “Ik weet niets van de vermeende interesse van Inter. Ze hebben mij niet gecontacteerd en ik denk dat het antwoord ook duidelijk zou zijn. Edin is tevreden bij City en hij vertrekt er niet. In januari niet, in de zomer niet”, zegt de belangenbehartiger. (Sky Sports)
/
Gary Hooper stuurt aan op een vertrek bij Celtic. De 24-jarige aanvaller werd al gelinkt aan Juventus, Liverpool, Southampton, Sunderland en Norwich City, maar de club uit Glasgow wil graag langer met de Engelsman door. De topscorer heeft een contractaanbieding van the Bhoys echter afgeslagen. Dat was Celtics final offer, dus mogelijk laat Hooper Schotland snel achter zich. (BBC)
/
Jonathan Soriano keert mogelijk terug naar zijn vaderland Spanje. De 27-jarige aanvaller slaagde niet bij Barcelona en vertrok vervolgens naar het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, maar staat nu in de belangstelling van twee clubs uit de Primera División, te weten Celta de Vigo en Real Zaragoza. Jonathan is bezig aan een sterk seizoen en scoorde al veertien keer in negentien competitiewedstrijden voor Salzburg. (Der Standard)
Zou Royston Drenthe er goed aan doen naar Alania Vladikavkaz te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tijd dat Drenthe weer gaat voetballen. Neem een voorbeeld aan babel. Ga lekker ergens voetballen voor wat minder geld met een kort contract. Zodat je jezelf weer in de kijker speelt.

24 januari 2013 om 14:06

Ja inderdaad. Het wordt tijd dat Drenthe eens doorheeft dat de mooie clubs niet meer op hem zitten te wachten.. Niet al te mal gaan doen met salariseisen en er is vast nog wel een leuke subtopper in Nederland/belgië of eventueel Duitsland waar die heen kan.

24 januari 2013 om 14:09

tsja maar Babel had geen mentaliteitsprobleem , die kwam gewoon tekort voor t nivo waar hij speelde maar verzaakte nooit en dan krijg je mooie kansen zoals Ajax en die pakt hij dan ook. Onze vriend Royston heeft zich de laatste 1,5 jaar zo onmogelijk gemaakt dat er geen normale club is die hem nog wil hebben en al helemaal niet met de salarissen die hij waarschijnlijk in zijn hoofd heeft. Ik als Feyenoorder zou hem voor niets nog niet willen hebben , niet vanwege zijn kwaliteiten want die bezit hij wel degelijk maar zijn gedrag is al voldoende om hem voor geen goud in je selectie te willen. Totaal ontspoord deze jongen

24 januari 2013 om 14:23

Ik denk dat Feyenoord hem best kan gebruiken op linksback, kunnen ze Martins Indi gewoon in het centrum zetten en Mathijsen op de bank. Dan speelt hij ook in een vertrouwde omgeving waar hij weer op kan bloeien.

24 januari 2013 om 14:38

Maar wat pecho bedoelt is dat hij misschien qua voetbal wel wat toevoegt, maar nog meer kapot maakt met zijn slechte mentaliteit. Kun je niet gebruiken in een ploeg met veel jonge spelers!

24 januari 2013 om 15:04

@breedje
Dat kan nu ook met Nelom op linksback. Tuurlijk maakt Nelom wat fouten maar dat doet Mathijsen ook. Nelom leert er misschien nog wel iets van.

25 januari 2013 om 12:31

exact Luchtenberg , deze jongen is echt totaal ontspoord , leeft in compleet andere wereld en zal zich echt als een Balotelli gedragen , nou dat kunnen wij in Nederland dus zeker niet waarderen ! Verder denk ik dat Royston niet eens linksback wil spelen , echt zoooooo zonde want deze jongen had best wat in zich maar niemand die hem op aarde houdt , bij Real ging t nog wel in begin maar toen meneer verhuurd werd ging t pas echt mis , zowel bij Hercules als Everton gedroeg hij zich echt belachelijk , tja de weelde van t vele geld is zwaar te dragen maar deze jongen is echt compleet de realiteit kwijt ! Zal wel een gevalletje v Gobbel , Bogarde , Helder worden dus over paar jaar zal meneer failliet zijn of vet in de onderwereld (waar hij toch al zijn vrienden al heeft)

24 januari 2013 om 15:10

Volgens mij moet niemand hem gewoon meer door alle affaire en werkweigeringen. Deze gast is gewoon een ontzettende megool.

24 januari 2013 om 15:19

Hij wilde naar Feyenoord, maar Feyenoord had hem niet nodig. Ik denk zelf dat hij niet zou mistaan bij Feyenoord, maar zijn mentaliteit is nogal verrot. Ik zou hem wel op linksback willen zien spelen zodat BMI centraal kan spelen en Mathijsen lekker op de bank kan plaatsnemen.

Mooi dat Dzeko bij Man City blijft. Ze hebben eigenlijk één aanvaller teveel en dat is Balotelli, die mag wel verkocht worden. Aguëro is eerste keus met Dzeko daarachter, die in principe genoeg minuten mag maken. Tevez kan ook op de vleugel spelen dus die is niet zozeer zijn concurrent in deze.

24 januari 2013 om 14:11

Ik lees overigens dat Dzeko wederom als dé vervanger voor Lewandowski wordt gehandeld. Deze lijkt BVB in de zomer te verlaten.

24 januari 2013 om 14:24

Dat zou mooi zijn voor Bvb! Ik vind Dzeko echt een onderschatte spits, in mijn ogen veel gevaarlijker dan Tevez.

25 januari 2013 om 09:47

Dzeko zou inderdaad een ideale vervanger zijn voor Lewandowski. Is een beetje hetzelfde type en een echte aanvalsleider. Ik zou sowieso niet graag een aanvaller zijn bij City. Krijg je constant commentaar van die Mancini.

Die Drenthe is toch wel het toonbeeld van grootheidswaanzin Eenmaal gearriveerd in Madrid dacht hij wel eventjes de beste van de wereld te zijn. Zonde want volgens mij is het een sympathieke kerel. Vind het wel verschrikkelijk dat wanneer je profvoetballer ben je niet alles op alles zet om weer ergens aan de bak te kunnen. Helemaal gezien zijn jonge leeftijd, 25 lentes pas!

Als Drenthe nou gewoon een gemiddeld IQ had, zou hij bij veel europese topclubs aan het werk kunnen. Het nadeel van spelers als Drenthe, Leonardo, Hofs e.d. dat ze sick dom zijn en daarom vaak falen.

toch zonde hoe die drenthe zijn hele carriere aan het vergooien is he =/ hij was vroeger toch een veel belovend talent?

24 januari 2013 om 14:14

Hij heeft een leuk jeugd EK gespeeld. Toen hij in de media kwam met 'ik wil mijn voeten laten spreken' is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Zijn ravijn heet nu blijkbaar Vladikavkaz.

Ik zou Dzeko graag in het prachtige blauw-zwarte shirt van inter zien spelen maar hij komt wss toch niet, jammer

Zoveel talent, zoveel potentie ik weet nog dat hij elke week wisselend in de basis stond samen met Marcelo.. maar hij werd gezakt terwijl Marcelo beter en beter werd en nu Marcelo één van de beste back is ter wereld en Drenthe niet eens een deftige club kan vinden.. life is hard..

Ik dacht dat Drenthe een paar weken geleden al een nieuwe club had gevonden? Denk dat die jongen toch serieus iets moet doen aan de eisen die hij stelt en de houding die hij aanneemt anders is het gauw genoeg afgelopen met z'n carrière. Voetballen kan hij wel, maar als geen enkele club je wil en je uiteindelijk in zuid-ossetië uitkomt dan moet je je toch eens achter de oren krabben.

24 januari 2013 om 15:30

ik weet/denk niet dat het aan zijn eisen ligt. Ik vind dat deze knul zijn carrière vergooit heeft door dom gedrag/vedetten gedrag. daarnaast is het een klein clupje in een land waar je als "ster'absuluut niet wilt spelen.

En topclubs willen best talent kopen voor een riant salaris, maar er moet ook wat tegenover staan voor dat riante salaris. En helaas weet je als clubeigenaar bij Drenthe niet of je geld ooit terug komt.

Drenthe kan beter zorgen dat hij bij een leuke club elke week mag spelen. Lijkt een beetje op Bogarde, ook een linksback die zijn carriere om zeep hielp om voor een zak geld de bank van t reserveteam warm te houden.

24 januari 2013 om 15:21

Nee hoor, want Bogarde kreeg tenminste nog betaald

iedereen had over sneijder geldwolf
nou drenthe wint wel maar die gast is ook zo dom
nu half jaar geen vlub maar ook geen inkomsten
en denkt dat die messi is heeft totaal nog niks gebracht
drenthe gaat eerdaars door het levne als de geweldige speler .... die nooit speelde

ik moet altijd weer denken aan de scéne dat zo'n klein meisje zijn handtekening wilt en dat zo'n permanent marker stift op zijn 'truitje' valt (terwijl hij lekker in zijn auto blijft zitten).

http://www.youtube.com/watch?v=pmuenyhfs2k

heb de link ermaar ff bijgezocht voor het gemak.

Drenthe heeft zijn carrière al beëindigd nog voor dat deze echt begonnen was. Veel te vroeg naar het buitenland en daarnaast ook nog naar een veel te grote club. Daarna alleen maar bezig met andere zaken als voetbal. Het is heel erg jammer maar dat wordt nooit meer wat.

25 januari 2013 om 12:50

ach als je de kans krijgt om naar een Barca of Real te gaan moet je die pakken , daar vind ik niet veel mis mee , hij heeft daar zelfs nog wel gespeeld en op voetbalgebied werd hij daar niet slechter maar dit ventje is gewoon ontspoord en dat zit blijkbaar in hem , hij is voetballer maar voelt zich , en leeft als een Rapper cq Maffia King en dus is t nu zoals t is maar voor een echte sportman met karakter is een stap naar Real nooit te vroeg , die kans moet je pakken maar dan wel alles opzij voor t voetbal en dat is niet voor iedereen weggelegd

Normaal gesproken zou ik zeggen dat Drenthe dit meteen moet doen, dan komt hij tenminste weer aan spelen toe. Maar naar deze club zou ik absoluut niet gaan. Het salaris zal weliswaar goed zijn, maar wat moet drenthe in godsnaam in Rusland gaan doen(als donkere speler)?

Hij kan beter zijn salariseisen laten zakken, om vervolgens bij een mooie club te gaan voetballen.

Gek dat iedereen denk te weten dat Drenthe overal hoge salariseisen neerlegt.
Aangezien hij zich overal probeert te verkopen, lijkt het mij juist dat het wel meevalt, omdat hij nou niet bij clubs is aangeboden die grote geldbedragen over heeft
Het is mijn inziens de erfenis die hij meedraagt over zijn conflict met Hercules over zijn Salaris
hierdoor heeft hij de naam gekregen lastige jongen te zijn
en ik denk dat daar meer de reden in gezocht moet worden

Waarom gaat hij niet terug naar Feyenoord? Babel heeft hetzelfde gedaan bij Ajax, en hij is er naar mijn mening niet achteruit gaat. En als Feyenoord geen optie is, waarom dan niet naar een club als RKC of Heracles, zoals Evander Sno. Een jongen als Drenthe moet voor de gemiddelde Eredivisieclub toch een meerwaarde zijn.

24 januari 2013 om 15:31

Feyenoord hadden Immers gehaald voor 10 en hij wilde zelf niet linkback gaan spelen.

Drenthe moet gewoon rappen op Youtube. Voetbal is niks voor hem.
Drenthe denkt dat hij elke jaar de gouden bal gaat winnen. Ga gewoon naar Ajax en accepteer salaris verlaging. Anders donder je lekker op naar Rusland of Quatar.

Wat is Drenthe afgezakt zeg , nummer voorlaatst in Rusland. Als hij zijn salariseisen had bijgesteld in het begin van het seizoen dan had hij nu waarschijnlijk bij Feyenoord gespeeld

Drenthe is niets vergeleken met die nieuwe topspeler Abdel 'sneijder' Tlaqui!! Heb paar filmpjes van hem gezien en een wedstrijd gevolgd waar hij uitermate goed presteerde, en dat als Linksback!! Nederland heeft geen probleem meer op de Lb-positie

Royston, kom toch lekker bij telstar voetballen. Heb je wel even een laag salaris maar het is een goede optie om je kwaliteiten in nederland te laten zien. Kan je daarna naar de (sub)top van de eredivisie.

Als ik een voetballer was, zou ik nooit in rusland willen voetballen. Het enige voordeel is een hoog salaris. Verder is het een rot klimaat grote afstanden voor uitwedstrijden en een saaie competitie

Erg jammer van Drenthe was best een goede voetballer

Drenthe is echt de posterboy voor te vroeg weggaan uit Nederland. Natuurlijk ook een mooi voorbeeld van het opportunisme binnen het voetbal om een speler die een leuk jeugd WK speelt te bestempelen als top talent.

Denk niet dat Drenthe nog veel te accepteren heeft op dit punt.

Er worden hier vergelijkingen met Babel gemaakt, maar Babel mag dan nergens onbetwist in de basis hebben gestaan, hij is ook nooit helemaal door het ijs gezakt. Heeft toch 323 wedstrijden met zijn clubs op zijn naam staan, waarvan 63 Europees en daarnaast 42 interlands. Drenthe staat op 148 wedstrijden waarvan 15 Europees en daarnaast 1 interland. Dat is toch een wereld van verschil qua ervaring, tel daar zijn gedragsproblemen bij op en je hebt het over een supertalent die al zes jaar stil staat waar je je vingers absoluut niet aan wilt branden aangezien het zeer onwaarschijnlijk is dat het er nog uit gaat komen. Hij moet niet genoegen nemen met minder salaris, hij moet echt door het stof gaan en gaan voor een kans om zich ergens vanaf nul te mogen bewijzen.

Wat nou al Drenthe voor minder geld gaat spelen, wilt Feyenoord hem dan wel een contract aanbieden? Als hij een normaal loon kan krijgen dan is het toch geen verkeerde speler voor Feyenoord?

Opmerkelijk dat hij (drenthe) nog geen club heeft. Je zou toch denken dat je graag wilt voetballen en een constructie ala Babel opzet..

drenthe is een moeilijke jonge en is op jonge leeftijd al naar een grote club gegaan alleen voor geld zo kan je zien dat de meeste niet voetballe omdat je er van houd maar voor geld

Drenthe in de eredivisie haha nou je zal hem in je selectie hebbe.....daar komt meneer hoor met zijn Ferrari , elke dag te laat , verkleed als rapper , iedere nacht in t nachtleven , de hele Ghetto bende om hem heen hangen haha ja dat zal voor elke selectie echt goed zijn om zo iemand erbij te hebben!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren