Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Dost heeft clubs voor het uitkiezen

Laatste update:
/
Bacary Sagna weet niet waar hij aan toe is. Het contract van de Fransman bij Manchester City loopt volgende maand af en hij heeft nog geen nieuwe club gevonden. (Daily Mirror)
/
Marcus Rashford kan een aardige salarisverhoging tegemoet zien. Manchester United wil de jonge Engelsman belonen voor een goed seizoen door hem zo’n 11,5 duizend euro extra per week te geven. (The Sun)
/
Bas Dost keert Sporting Portugal mogelijk de rug toe. De aanvaller van de nummer drie van de Liga NOS is in beeld bij Lazio, Everton, Stoke City en West Bromwich Albion. (LaLazioSiamoNoi)
/
David Moyes is niet van plan om er lang tussenuit te gaan. In het geval van een ontslag van Gordon Strachan ziet hij het wel zitten om bonscoach van Schotland te worden. (The Sun)
/
Queens Park Rangers hoopt een streep door de rekening van Ronald Koeman te kunnen zetten. De Londenaren willen Everton-doelwit Josh Bowler namelijk langer aan boord houden. (Daily Mirror)
/
Tianjin Quanjian hoopt de geruchten over de komst van Diego Costa de kop in te drukken. De Chinezen laten weten dit jaar nog geen contact te hebben gehad met Chelsea. (Daily Mirror)
/
Antonio Conte gaat na zaterdag een nieuw contract tekenen bij Chelsea. De Italiaan wil zich eerst volledig richten op de FA Cup-finale tegen Arsenal. (Daily Star)
/
Slaven Bilic blijft toch bij West Ham United voor zijn laatste contractjaar. The Hammers hebben de coach drie nieuwe aanwinsten beloofd. (Daily Star)
Denk jij dat Bas Dost volgend seizoen nog voor Sporting Portugal speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop naar stoke everton is te hoog ennirt de spits die ze nodig hebbrn.

Als dat echt zijn keuzes zijn zou ik zeggen lekker nog een jaartje ballen erin trappen bij Sporting Tenzij het echt veel beter verdient natuurlijk

Lekker bij Sporting blijven zou ik zeggen. Dost moet bij een club spelen die op de helft van de tegenstander speelt. Hij moet bediend worden door zijn medespelers en is dan een echte afmaker. Dit is het geval bij Sporting en daar is hij prima op zijn plek. Bij de genoemde clubs komt hij waarschijnlijk toch verder van de goal aan de bal.

Lazio zou een hele mooie club zijn voor hem. Ik denk alleen dat hij daar weinig speelt en de speelstijl niet bij hem past

Ik neem aan dat hij gewoon Championsleague will spelen. Dat kan bij geen van de andere clubs. Ik denk dat het Engels voetbal te fysiek voor hem is en ik zie Lazio niet echt als een stap omhoog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren