Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Delegatie Chelsea bekeek tienerduo van Anderlecht

Laatste update:
/
Norberto Neto weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 25-jarige doelman wil zijn contract bij Fiorentina niet verlengen, wordt daarom niet meer opgesteld en schijnt al een voorakkoord te hebben gesloten met Juventus. “Nee, hij beslist in de komende maanden pas waar hij gaat spelen. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd, maar ik ga geen namen noemen. Hij blijft zijn best doen”, zegt zaakwaarnemer Stefano Castagna. (Sky Italia)
/
Geoffrey Kondogbia kan AS Monaco na twee seizoenen weer achter zich laten. De 22-jarige middenvelder, die de club uit de Ligue 1 circa twintig miljoen euro kostte, staat namelijk in de belangstelling van Internazionale, Arsenal, Everton en het Manchester United van Louis van Gaal. Met Monaco versloeg Kondogbia onlangs nog Arsenal in de Champions League. Hij heeft in Stade Louis II nog een contract tot 2018. (Daily Star)
/
Chelsea blijft onverminderd speuren naar talent in de Belgische competitie. Kevin De Bruyne redde het niet op Stamford Bridge, maar Eden Hazard behoort tot de sterspelers van het elftal van trainer José Mourinho. De koploper van de Premier League heeft afgelopen weekend een scout naar Brussel gestuurd om de Anderlecht-tieners Youri Tielemans en Leander Dendoncker te bekijken. (Het Laatste Nieuws)
/
FC Porto won zondagavond de topper tegen Sporting Portugal met 3-0 en deed dat onder toeziend oog van veel scouts. Manchester United, Liverpool, Everton, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Atlético Madrid, Barcelona en Juventus hadden allemaal een delegatie naar het Drakenstadion gestuurd om spelers in de gaten te houden. Jackson Martínez blonk uit met een hakassist en Cristian Tello scoorde een hattrick. (A Bola)
/
Valencia heeft sinds de komst van eigenaar Peter Lim genoeg te besteden en wil zich melden bij Benfica. Los Che zijn van plan om Eduardo Salvio over te nemen van de koploper van de Portugese competitie. De vleugelspeler uit Argentinië stond eerder onder contract bij Atlético Madrid en Valencia wil hem terughalen naar de Primera División. Dat Salvio niet goedkoop zal zijn, doet er voor Lim niet zo veel toe. (O Jogo)
Zie jij België de komende tien jaar een grote prijs pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan spelen ze volgend jaar zeker weer bij Vitesse. Ze kunnen beter wachten op een club waar ze in het eerste kansen zullen krijgen, bij Anderlecht spelen ze op een hoger niveau dan bij Vitesse.

5 maart 2015 om 19:13

Lukaku-wba courtois-atletico de bruyne-werder thorgan-zulte. Nog geen enkele Belgische speler ging naar Vitesse dus ik zie dat nu ook niet gebeuren aangezien Vitesse niet echt een hoger niveau is dan waar ze op dat moment al spelen.

5 maart 2015 om 19:43

En alledrie zijn ze niet geslaagd bij Chelsea. Nog een reden om daar niet heen te gaan. Ze kunnen beter wachten op een club waar jonge talenten wel serieuze kansen krijgen en die niet kopen om het kopen. Misschien Everton, Newcastle, of Tottenham.

5 maart 2015 om 22:13

Lukaku en de Bruyne zijn hardstikke goed terecht gekomen na hun vertrek bij Chelsea. Chelsea kan ook een springplank zijn naar een subtopper.

5 maart 2015 om 22:18

Dus geen springplank maar een duikplank

5 maart 2015 om 19:19

Van dat niveau gaf je zelf al aan en ben het voor de rest ook met je eens kunnen beter gewoon bij Anderlecht blijven. Chelsea heeft ook wel genoeg talent rondlopen dat wel is een kans verdiend, wordt veel te weinig mee gedaan.

België wint niks. Heeft niet alleen met de sterkte van je elftal te maken maar ook met de winnaarsmentaliteit, kunde van de coach, de publieke opinie en heel veel geluk. Als het oranje van Bergkamp, de boer en vd sar al niks winnen. Maar bijvoorbeeld ook het wk van 82 met Brazilianen zoals zico socrates en falcao of het Hongarije van puskas. Het zijn maar een paar voorbeelden. Niet altijd ebt beste team wint en dat zie ik België dus niet doen. De komende tien jaar zeker niet

praet, tielemans en dendoncker ...dit zijn echt wel de jonge talenten van anderlecht met een grote toekomst , maar dat zal chelsea wel niet alleen hebben opgemerkt dus het is te verwachtten dat andere clubs ook een poging zullen wagen om ze aan te trekken !

Tielemans en Praet bij Dortmund of Wolfsburg is gewoon prachtig.

Als zij slimmer zijn gaan ze niet naar Engelse Competitie en zeker niet naar Chelsea. Het is een soort business geworden, talenten kopen en later terug verkopen.

5 maart 2015 om 18:51

Chelsea koopt al het talent dat er is, ze hopen dat ooit iemand het gaat maken. Zo niet ? Maken ze er alsnog wel winst op.

5 maart 2015 om 22:14

Inderdaad. Met die kleinere transfers van deze talenten worden de grote transfers betaald. Zo komt Chelsea ook niet in de problemen met de financial fair play.

6 maart 2015 om 16:33

Het is slim, maar ook vreselijk.

5 maart 2015 om 19:41

langs de andere kant tekenen die jongens met het volle verstand en na raadpleging van hun omgeving en raadgevers ! het is echter zo dat eens zulk een jong talent alleen al door dat contract te tekenen, een som zal verdienden dat iedere andere jongen in hun hele leven nooit zal verdienen, zelfs al worden die jonge talenten uitgeleend of later doorverkocht ,
ze worden er helemaal niet slechter van ,....integendeel !

5 maart 2015 om 21:14

Zouden ze bij BVB of Wolfsburg niet verdienen ?
Daar krijgen spelers in ieder geval wel kansen.

5 maart 2015 om 21:25

Je word er niet slechter van?
Dat betwijfel ik ze.

De ontwikkelingen van van Lukaku, De Bruyne, Van Ginkel zijn gewoon gestopt.

De eerste 2 zijn verhuisd en ze spelen gewoon schitterend.
De Bruyne is misschien na Messi of misschien zelfs de Beste Speler Van Het Moment als je het heb over een eindfase van een passing en goal.

Hij zet zijn teamgenoten gewoon 1 op 1 met de keeper.

Dit is gewoon te duidelijk omdat hij gewoon geen kansen kreeg, het zou ook bij de competitie liggen, Falcao past ook beter in het Spaanse competitie terwijl De Bruyne gewoon in het Duitse voetbal past.

Hazard komt niet echt uit de Belgische competitie, maar kan gebeuren he VZ?

Ik ben bijna zeker dat dit voer word voor Chelsea , maar Tielemans staat nog tot zijn 18jaar nog onder contract .
Maar ze dragen nu al Anderlecht op hun 17 en 16 jaar .

Chelsea blijft speuren in de belgische competitie, de bruyne redde het niet maar hazard is een van de sterspelers.

Laat hazard nou net niet uit de belgische competitie gehaald zijn...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren