Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Delegatie Chelsea bekeek Arsenal - Rode Ster Belgrado

Laatste update:
/
Yannick Ferreira Carrasco en Atlético Madrid leven op gespannen voet met elkaar. De Spaanse club hekelt de instelling van de Belg en heeft het verzoek van de aanvaller om te revalideren in België afgewezen. (AS)
/
Internazionale gaat in januari een bod uitbrengen op Javier Pastore. Paris Saint-Germain is bereid de middenvelder van de hand te doen, maar wil daarvoor in ruil João Mário hebben. (Tuttosport)
/
Een delegatie van Chelsea keek donderdagavond in het Emirates Stadium naar de verrichtingen van Richmond Boakye tegen Arsenal. De spits van Rode Ster Belgrado is in beeld als winterse versterking voor Antonio Conte. (The Sun)
/
José Mourinho heeft de Champions League-duels met Benfica benut om met prses Luis Filipe Vieira over een eventuele transfer van Mile Svilar te praten. De doelman kon de manager wel bekoren, ook al was hij ongelukkig in beide duels. (A Bola)
/
De toekomst van Milan Skriniar ligt niet bij Barcelona, zo verzekert zaakwaarnemer Karol Csonto. De verdediger zou zich met zijn sterke spel voor Internazionale in de kijker hebben gespeeld bij de Spaanse topclub. (La Gazzetta dello Sport)
/
Domenico Criscito is volgens zaakwaarnemer Andrea DAmico niet in beeld bij Napoli. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg zou de vervanger moeten worden van de geblesseerde Faouzi Ghoulam. (Radio Marte)
Chelsea moet in januari een spits aantrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen flauw benul wie hij is ... Kan iemand misschien mij toelichten?

3 november 2017 om 03:18

Nee helaas, ik weet het ook niet.

3 november 2017 om 06:44

24 jarige spits uit Ghana, speelt dis bij de rode ster. Heeft ook gespeeld bij Roda jc, genoa, elche en sassuolo en uit 41 wedstrijden heeft hij 29 keer gescoord

3 november 2017 om 11:39

Scoort op dit moment alles wat los en vast zit. Fysiek erg sterk. Type Bony

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren