Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ödegaard wacht beslissing van Real Madrid rustig af

Laatste update:
/
Manchester United heeft Ángel Di María verkocht, maar Gareth Bale komt niet naar Old Trafford. Chris Coleman, de bondscoach van Wales, is er althans van overtuigd dat de vleugelspits bij Real Madrid blijft. “Bale is niet bezig met een vertrek bij Real. Hij heeft er flink van langs gekregen in de kranten, maar hij is sterk genoeg om daar goed uit te komen en ik denk dat hij het goed gaat doen onder Rafael Benítez”, zegt Coleman. (Sky Sports)
/
Barcelona deed deze zomer al zaken op de transfermarkt en kijkt ook naar de huidige selectie. Het contract van Rafinha loopt over een klein jaar af, maar waarschijnlijk krijgt de 22-jarige middenvelder binnenkort een nieuwe verbintenis voorgelegd. De clubleiding heeft geen haast, maar wil de onderhandelingen wel voor de jaarwisseling afronden. Rafinha lijkt bij te kunnen tekenen tot de zomer van 2019 of 2020. (Mundo Deportivo)
/
Martin Ödegaard weet nog niet of Real Madrid van plan is hem tijdelijk elders te stallen. Omdat een vaste basisplaats er nog niet in zal zitten voor de zestienjarige middenvelder, lijkt het een serieuze optie dat hij een seizoen verhuurd wordt. “Het einde van de voorbereiding is in zicht en dan zullen we wel zien wat er gebeurt. Het enige wat ik nu kan zeggen, is dat ik het naar mijn zin heb in Madrid”, geeft de Noor aan. (Marca)
/
Olympiacos overweegt nog meer ervaring aan de selectie toe te voegen. Na de komst van Esteban Cambiasso zou ook Alex in beeld zijn bij de Griekse topclub. De Braziliaanse verdediger mag weg bij AC Milan en krijgt de kans om aan de slag te gaan in Piraeus. Daar zou de voormalig PSV’er niet de enige speler met ervaring in de Eredivisie zijn; ook ex-sc Heerenveen-topscorer Alfred Finnbogason zit bij Olympiacos. (Sky Italia)
/
Swansea City heeft Michu aangeboden bij Sevilla. De aanvaller kende een uitstekend seizoen 2012/13, maar daarna wilde het niet vlotten en ook op huurbasis voor Napoli kon de 29-jarige Michu geen potten breken. Sevilla is op zoek naar extra stootkracht nu Carlos Bacca is vertrokken en zou dus de beschikking kunnen krijgen over Michu. Álvaro Negredo, Roberto Soldado en Fernando Llorente zijn andere opties. (South Wales Evening Post)
Martin Ödegaard zou een prima (tijdelijke) aanwinst zijn voor een Nederlandse topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect, maar zo'n knul van 16 die gaat echt niet Ajax, psv, feyenoord, vitesse of twente beter maken dit seizoen. Over 3 jaartjes is die welkom in de ED, maar nu legt komt ie nog op alles tekort.

11 augustus 2015 om 21:37

Ja hij is 16 maar wel een geweldige speler

11 augustus 2015 om 22:34

Over 3 jaar??? Vilhena, Boetius en noem ze maar op zijn hun 17e erin gegooid maar een buitenlands toptalent heb je pas wat aan op zijn 19e? Dat het geen dragende speler wordt kan ik me voorstellen maar de Sneijders, VdV, Robbens en Eriksen konden het ook en toen waren de ploegen nog wel wat sterker met meer concurrentie

11 augustus 2015 om 22:38

Odegaard zal inderdaad de opgenoemde clubs niet naar een hoger niveau tillen, maar hij zal sowieso wel basis spelen. Met andere woorden Odegaard zou zijn steentje bijdragen, maar of dit wel voldoende is voor een 'wereldtalent'?

11 augustus 2015 om 23:29

Hoe weet jij dat nou? Je volgt hem niet eens, hij heeft zijn debuut gemaakt bij Madrid en is basisspeler voor Noorwegen, welke 16/17 jarige ED speler is dat gelukt? Ik zie geen ED speler van 16 jaar zijn debuut maken bij Madrid hoor.

12 augustus 2015 om 03:41

@ Shevanr7

De allerlaatste wedstrijd toen Real al geen kampioen mocht worden, het is niet alsof hij ingezet werd omdat hij een toevoeging was voor het elftal, meer om hem tevreden te houden lijkt me.

Ik vindt dat man united een goede club voor hem is want man united zijn er veel jonge spelers met talent en daar past hij gwn het beste bij

11 augustus 2015 om 21:19

Haha.
Nee als Odegaard word verhuurd dan zal hij naar een club gaan zoals Celta en geen United de bedoeling is dat een 16 jarige minuten gaat maken en dat krijg je niet bij United.

Als je 16 bent, ga je er toch niet vanuit dat je even een basisplek krijgt bij Real. Ik begin echt steeds meer een afkeer van dit mannetje te krijgen en hoopt dat die flopt. Je hebt het voorrecht om ergens op zo'n jonge leeftijd een basisplaats te krijgen in de hoogste competitie in je eigen land. Hij vergeet dat juist dat hem interlands heeft opgeleverd. Als hij 19/20 was geweest had hij in Noorwegen al jaren in de basis gespeeld in de hoogste divisie. En dan roept men maar dat het logisch is als je zo'n financieel aantrekkelijk aanbod krijgt. Hij had gewoon blij moeten zijn met de kansen die zijn eigen club hem gaf. Was dat niet het geval, hadden we waarschijnlijk nog nooit van Odegaard gehoord.

11 augustus 2015 om 21:12

Lees je het artikel wel hij heeft niks gezegd dat hij zo even een basisplaats veroverd hij zegt alleen het naar zijn zin te hebben in Madrid

11 augustus 2015 om 21:24

Er zijn misschien wel 100 artikelen over deze jongen geplaatst op VZ het afgelopen jaar.

Misschien wel meer dan wie dan ook op Vz.
Veel quotes, veel interviews
(vooral met anderen over hem trouwens, dat dan wel)..

Ik deel zijn mening wel een beetje, ook ik heb in mijn hoofd zitten dat Odegaard echt had gedacht dat hij wel bij het eerste gehaald zou worden.
Dat beeld krijg ik nou eenmaal van hem.
Ik snap dat ik ernaast kan zitten, maar dat is mijn conclusie uit de beperkte informatie die er beschikbaar is.

Overigens ben ik het niet eens met teksten als "hij had gewoon blij moeten zijn met..".
lol Ik hoef niet voor een ander te bepalen waar hij of zij blij mee zou moeten zijn.

11 augustus 2015 om 21:28

Ja ik heb het artikel van 6(!) regels gelezen wat hier staat. Ik reageer ook op uitlatingen die hij een paar maanden geleden heeft gedaan over de plek die hij in het komende seizoen wil gaan invullen. Hij heeft veel te hoge verwachtingen van zichzelf. Daarnaast heb ik hem toen ik in Spanje op vakantie was 2 maanden geleden live op uitnodiging aan het werk gezien en toen speelde hij een draak van een wedstrijd. de verwachtingen liggen veel te hoog, zowel bij hemzelf als bij de mensen om hem heen.

11 augustus 2015 om 21:28

Allemaal heel logisch wat je vertelt, maar we weten allemaal niet wat Real hem heeft beloofd toen ze hem naar Madrid haalden. Hij kon bij andere ploegen net zoveel verdienen, dus misschien hebben ze hem wel beloofd dat hij vast bestanddeel zou zijn van de eerste selectie.

Wat een slechte poll. Je kunt eigenlijk geen nee stemmen, want het niveau is eerder te hoog bij topclubs in nl. Is men vergeten dat hij 16 is? Voor een club als De Graafschap of ADO zou hij een aanwinst zijn, niet voor Ajax of Psv.

11 augustus 2015 om 22:12

Idd ik zie het nu pas, nu ik je reactie lees.

Die pol gaat echt te ver! Hahaha

Deze jongen heeft echt geen basisplaats bij de Nederlandse top/subtop.

Ik denk dat ze hem in de Jupiler League niet eens willen, hij is nog zo onvolwassen en hij raakt geen knikker meer dan de gemiddelde 16jarige, het enige waar hij schijnbaar goed in is is media aandacht creëren. Hij lijkt me gedoemd een nieuwe Balotelli te worden.

12 augustus 2015 om 00:28

Hij raakt geen knikker meer dan de gemiddelde 16 jarige? Welke 16 jarige speelt er nog meer in de basis van het nationale elftal van zijn land dan? En draait mee met de voorbereiding van Real Madrid? Kom op zeg, overdrijven is ook een vak.

12 augustus 2015 om 11:17

Ja, Balotelli speelt ook bij Liverpool en City en de Italiaanse top, maar die doet het toch ook niet beter dan de gemiddelde spits?

Hij is een hype, niets meer dan dat, ik vind het verder wel leuk voor hem hoor, dat hij mee mag hobbelen enzo, maar ik kan niet zeggen dat ik op mijn 16e slechter was.

12 augustus 2015 om 11:26

HAHAHAHAHA

Ik hoop serieus dat deze jongen er nooit komt, op je 16de naar Madrid gaan terrein er veel betere opties waren, eigen schuld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren