Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Guzman en Toivonen samen naar nieuwe club

Laatste update:
/
Chris Coleman gaat ervan uit dat Gareth Bale gewoon bij Real Madrid blijft. Manchester United zit al geruime tijd achter de aanvaller aan en zou nog een laatste poging willen doen om hem naar Old Trafford te halen, maar de bondscoach van Wales gelooft niet dat dit er nog van komt. “Het bedrag dat op tafel moet worden gelegd voor zo’n speler zou astronomisch zijn. En ik heb niets gehoord van Gareth”, laat Coleman weten. (BBC)
/
AC Milan wil dat Mario Balotelli zich beter gedraagt dan hij heeft gedaan bij Liverpool. Het seizoen van de Italiaan op Anfield werd geen succes en op de instelling van de spits was wel wat aan te merken; vlak nadat Balotelli voor een training zag hoe een ploeggenoot een net op de markt gekomen iPhone 6 had, deed de aanvaller alsof hij geblesseerd was. Na afloop van de training zat hij alweer in de kleedkamer; met een net gekochte iPhone 6. (Liverpool Echo)
/
Dick Advocaat wil twee spelers met een verleden in de Eredivisie naar Sunderland halen. De Nederlandse oefenmeester hoopt landgenoot Jonathan de Guzmán te mogen verwelkomen en dringt eveneens aan op een weerzien met Ola Toivonen, die hij onder zijn hoede had bij PSV. De gesprekken met Napoli over de overgang van De Guzmán verlopen echter moeizaam en datzelfde geldt voor de onderhandelingen met Stade Rennes over Toivonen. (Northern Echo)
/
Aleksandr Kokorin gaat niet naar Arsenal. De Londenaren zouden met Dynamo Moskou een akkoord hebben bereikt over een transfer, maar zaakwaarnemer en stiefvader Kirill Loginov laat weten nergens van op de hoogte te zijn. De 24-jarige Kokorin is een aanvaller die in bijna tweehonderd officiële wedstrijden goed was voor 47 doelpunten en 25 assists in dienst van de Politiemannen van Dynamo. (Sovsport)
/
Grzegorz Krychowiak blijft bij Sevilla. De 25-jarige aanvallende middenvelder stond naar verluidt in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal, dat dertig miljoen euro zou willen betalen. De Pools international rekent middels een tweet echter af met alle geruchten: “Ik blijf dit seizoen in het Ramón Sánchez Pizjuán. Vamos Sevilla!”, schrijft hij. Krychowiak werd ook in verband gebracht met onder meer Barcelona. (Twitter)
Ik zie Sunderland als degradatiekandidaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet zeggen dat ik Dick Advocaat niet bijster origineel vind in het zoeken van aanwinsten. Blijft toch altijd een beetje uit het zelfde poeltje vissen.

27 augustus 2015 om 18:29

Tsja, Dick zal wel weer in zwaar weer komen. De degradatiestrijd is niet mis in de BPL. Met dergelijke omstandigheden is het enigzins begrijpelijk dat je, als Advocaat, kiest voor spelers die je kent. Tevens zou jij als kenner ook wel moeten weten dat Dickie niet echt bekend staat als een manager die graag risico's neemt ;-)

Grzegorz Krychowiak is een verdedigende middenvelder als ik het goed heb.....

Natuurlijk typisch Balo weer. Ik hoop dat hij zich bij AC gedraagt en herpakt!!!

27 augustus 2015 om 20:45

Haha wat een heerlijke jaloerse reactie van Balo idd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren