Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Courtois is makkelijker haalbaar dan De Gea

Laatste update:
/
De rol van Jackson Martínez bij het Chinese Guangzhou Evergrande is uitgespeeld. Na twee jaar mag hij vertrekken en het lijkt erop dat hij terug gaat keren naar zijn thuisland Colombia, waar Independiente de Medellín geïnteresseerd is. (AS)
/
Als het aan Martin Caceres ligt, blijft hij ook volgend seizoens speler van Lazio. De verdediger kwam onlangs over van Hellas Verona en tekende een contract tot het einde van het seizoen in Rome. (Sport 890)
/
Real Madrid wil komende zomer een doelman ophalen in Engeland, maar het twijfelt nog wie. Men is er wel van overtuigd dat Thibaut Courtois van Chelsea makkelijker haalbaar is dan David de Gea van Manchester United. (The Independent)
/
Bij Chelsea denkt men aan een tussenpaus als Antonio Conte voor het einde van het seizoen ontslagen wordt. Marco Silva moet dan tijdelijk de leiding krijgen op Stamford Bridge. (The Times)
/
Liverpool, Tottenham Hotspur en West Ham United wilden James Maddison in januari overnemen van Norwich City. The Canaries veegden alle aanbiedingen echter van tafel en verlangen een bedrag van 33 miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Na zijn vertrek in januari 2017 bij Cardiff City zit Marouane Chamakh nog altijd zonder club. De Marokkaanse spits hoopt nog altijd een nieuwe club te vinden en een dienstverband bij Bolton Wanderers ketste onlangs op het laatste moment af. (Daily Mirror)
Wie zou een betere doelman zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk is hij makkelijker te halen, We spreken over (imo) de beste doelman ter wereld tegenover de nummer 5 of 6.

Ik hoop dat Madrid eindelijk eens doorpakt voor De Gea. Spaans, jong, samen met Neuer de beste keeper van het moment... Kortom de ideale doelman voor Madrid. Hopelijk kan men een akkoord bereiken met United. Als dat lukt denk ik niet dat De Gea twijfelt. Lukt dat niet dan acht ik Madrid kansloos. Ik denk immers dat De Gea graag terugkeert naar Spanje maar tegelijkertijd is hij professioneel genoeg en heeft hij het genoeg naar zijn zin bij United om zo'n besluit van de club te accepteren ipv een transfer te gaan forceren.

10 februari 2018 om 12:45

Neuer is geblesseerd. Op dit moment staat De Gea voor mij op eenzame hoogte. Ik denk niet dat United De Gea laat gaan. Real zal wel iemand anders moeten zoeken. United heeft het geld toch niet nodig. 1x was het bijna rond, maar United gaat het spel niet nog eens spelen.

10 februari 2018 om 13:06

Dus als Messi een tijdje geblesseerd is is hij tijdens die periode niet meer de beste ter wereld? Onzin natuurlijk.

Denk je? Zou kunnen maar het met zekerheid stellen is vooral naief. Je vergeet dat hij deze zomer nog maar een contract van 1 jaar heeft he. Dat had hij vorige keer ook. Toen heeft men het echter een beetje smerig gespeeld door ermee te dreigen hem een heel seizoen op de bank te zetten waardoor hij het ek zou gaan missen. Het eerste grote toernooi waar hij, niet Casillas, de nummer 1 van Spanje zou zijn. Zo heeft men hem eigenlijk een beetje gedwongen tot bijtekenen. Iets wat nu moeilijker zou zijn aangezien er in 2019 geen internationaal toernooi gespeeld wordt.

Als Madrid met een bod van om en nabij de 100 miljoen euro komt en De Gea geeft aan te willen vertrekken dan denk ik dat United niet twijfelt gezien dat aflopende contract. Dat wel doen zou simpelweg dom te noemen zijn.

10 februari 2018 om 13:11

Nee met Messi is het een ander verhaal, omdat zijn concurrenten niet meer ontwikkelen.

Toen Neuer geblesseerd raakte, zat de Gea op een ander niveau dan nu. Dus ik denk dat de de Gea van nu, de Neuer van het moment dat hij geblesseerd raakte voorbij gestreefd is.

Het zijn nu andere tijden in Manchester, er is weer uitzicht op meedoen om de prijzen, hij krijgt een voorstelijk salaris.

Real gaat geen 100 mil bieden voor een keeper met 1 jarig contract.

Stel dat United met de gea kampioen wordt en ver in de CL komt, dan levert dat extra inkomsten en aanzien op. Denk dat ze dat meer waard vinden dan 100 miljoen. Dus het is dan ook deels een prestige kwestie..

Lastige situatie maar ik denk dat hij blijft.

10 februari 2018 om 14:56

Stel dat, wat denk je dat united nog kampioen word haha city licht een straatlengte voor

10 februari 2018 om 15:22

volgend jaar natuurlijk...

10 februari 2018 om 16:56

Nederlands is een moeilijke taal..... On: Ik denk dat Courtois veel haalbaarder is, omdat Man Utd, De Gea natuurlijk niet wil laten gaan. Maar ja, hij heeft nog maar een één-jarig contract, dus als ie niet bijtekent kan hij transfervrij vertrekken en ik denk dat Man Utd dat niet wil.

Courtois en Hazard ophalen bij Chelsea want Neymar en De Gea zijn niet haalbaar. Ronaldo de spits in ipv Benz en je doet weer mee.

Stel dat Courtois naar Real zou gaan dan zou ik Oblak een erg goede vervanger vinden voor in het doel bij Chelsea FC.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren