Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Clubicoon op weg naar de uitgang bij Chelsea

Laatste update:
/
Sergio Romero weet nog niet of hij dit seizoen onder de lat blijft staan bij Manchester United. Dat is ook afhankelijk van de toekomst van David de Gea, die in de belangstelling staat van Real Madrid. “Natuurlijk praat ik met David. Hij is een fijne kerel, maar ik weet niet wat zijn plannen zijn. Hij heeft daarover niks gezegd”, beweert de Argentijns international, die tot op heden een basisplaats heeft op Old Trafford. (Goal)
/
Als Juventus nog iets wil met Julian Draxler, dan moet het snel zijn. Schalke 04 heeft de Italianen laten weten waar het naar verlangt in termen van een transferbedrag, maar houdt de deur niet eeuwig open. “We laten hem ten eerste niet tegen een spotprijs gaan en daarnaast wachten we niet tot 31 augustus. We willen tijdig weten waar we aan toe zijn”, verduidelijkt directeur Horst Heldt. (BILD)
/
Engelse media schrijven dat de tijd van John Terry bij Chelsea er waarschijnlijk op zit, maar dat wil niet zeggen dat het meteen einde carrière is voor de clubicoon. Fenerbahçe zou zelfs al contact hebben gezocht met de speler om hem te laten weten dat hij volgend jaar zo in Istanbul terecht kan. Terry is medio 2016 transfervrij en dan dus gratis in te lijven. De stopper speelde al meer dan 640 duels voor the Blues. (Daily Mail)
/
Matthias Ginter vertrekt mogelijk na een jaar alweer bij Borussia Dortmund. De 21-jarige verdediger annex middenvelder kwam weinig aan spelen toe bij de club en heeft de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij VfB Stuttgart. Daar moet hij de vervanger worden van Antonio Rüdiger, die op het punt staat om over te stappen naar AS Roma. Ginter zou elf miljoen euro moeten kosten. (BILD)
/
Door de overgang van Mattia Destro van AS Roma naar Bologna moeten West Ham United en Norwich City hun zoektocht voortzetten. De twee Premier League-clubs wilden de Italiaans international graag inlijven, maar visten achter het net. Destro maakte maandag bekend dat hij bij de promovendus gaat proberen zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Het afgelopen halfjaar speelde hij op huurbasis voor AC Milan. (Daily Mail)
Denk jij dat het einde verhaal is voor John Terry bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terry wordt er voor het eerst afgehaald door Mourinho. Één keer tot nu toe gebeurt. En dat is voor de media gelijk een reden om te zeggen dat z'n tijd erop zit? Naar mijn inzien is een keertje gewisseld worden niet hetzelfde als uit de basis gespeeld zijn. Laat staan dat het tijd is om te gaan afbouwen.

Ik zeg niet dat Terry niet minder is/wordt, maar één wissel is toch niet gelijk een reden om te zeggen dat hij klaar is bij Chelsea?

20 augustus 2015 om 00:41

Hij begint simpelweg oud te worden..

20 augustus 2015 om 10:03

Heel simpel: Terry heeft meerdere malen gezegd dat zolang de club hem niet wegstuurt, hij nergens naar toe gaat.

Dit is zijn club.

20 augustus 2015 om 00:41

Media moet toch iets hebben om over te schrijven dusja waarom niet over terry

20 augustus 2015 om 02:21

Ze grijpen deze gebeurtenis gewoon aan om lekker verhalen te kunnen schrijven. Al kan ik me wel indenken dat Chelsea na dit seizoen als hij transfervrij is hem laat gaan. Hij is dan eigenlijk gewoon te oud om bij zo'n topclub te spelen. Niet lullig bedoeld naar Terry, maar de jeugd heeft de toekomst om het zo te zeggen. En een team als Chelsea moet er beter op worden, en niet minder (wat wel zo zou zijn als Terry zou blijven en spelen).

Wat overigens mijn eerste gedachte was bij het lezen van dit 'gerucht' is, is waarom Ajax niet een keer een Terry aantrekt. Als Galatasaray het kan zou Ajax het ook moeten kunnen. Is ook dichter bij thuis voor hem.

20 augustus 2015 om 02:39

Ja inderdaad. Gelukkig dat Terry ook zin heeft in de Eredivisie en het spelen tegen Excelsior en de Graafschap! (Met alle respect) En oh ja, gelukkig heeft Ajax geen salarisplafond in tegenstelling tot Galatasaray.

20 augustus 2015 om 03:32

Voor je eerste gedeelte krijg je van mij een duim omhoog jackbrown!

Maar Ajax moet natuurlijk niet beginnen aan John Terry. Zoals je zelf al aangeeft in het geval van Chelsea, heeft ook bij Ajax de jeugd de toekomst, nog meer dan bij Chelsea zelfs!

Terry kan na 2016 nog maximaal 2 jaar mee, het miljoenensalaris wat hij in die tijd moet krijgen gaat zich niet terugverdienen. Arabische Oliesjeiks, Russische en Amerikaanse oliebaronnen kunnen zich dat veroorloven.

20 augustus 2015 om 05:38

Hij zal net als Lampard naar Amerika gaan denk ik. Met het niveau daar kan hij nog een paar jaar mee.

20 augustus 2015 om 09:56

Fenerbahce bedoel je? Staat duidelijk in de tekst nl.

Het is een beetje triest dat VZ zich gaat baseren op de Daily Mail een van de grootste rotzooibladen van heel Engeland

20 augustus 2015 om 01:47

Ik weet niet of jij vaker in de wandelgangen kijkt, maar de meerderheid van de bronnen hier zijn over het algemeen rotzooibladen

Ik snap dat het leek alsof z'n leven ineens instortte toen hij werd gewisseld. Het was namelijk de eerste keer. Ik zou ook doodgaan vanbinnen. Als dit waar is en hij echt weg zou gaan, zou ik dat echt super goed kunnen begrijpen. Helemaal niet raar of zo, toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren