Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chicharito eerste keus bij zoekende Romeinen

Laatste update:
/
Yann M’Vila lijkt Internazionale na een paar maanden weer de rug toe te keren. De van Rubin Kazan gehuurde middenvelder heeft zich niet in de basis kunnen spelen en staat in de belangstelling van Torino. “De clubs hebben met elkaar gesproken en ik denk dat Torino een mooie bestemming voor M’Vila zou zijn, maar hij hoopt zelf op de Premier League. Ik weet ook niet of Torino nog geïnteresseerd is”, zegt zaakwaarnemer Fabrizio Ferrari. (Mediaset)
/
Filippo Inzaghi wordt bij AC Milan mogelijk opgevolgd door Alejandro Sabella. De zestigjarige Argentijn loodste zijn land afgelopen zomer nog naar de WK-finale in Brazilië en hij werkte in 2001 ook al in de Serie A. Toen was Sabella namelijk de rechterhand van coach Daniel Passarella bij Parma. Milan heeft officieel laten weten dat Inzaghi niet wordt ontslagen, maar El Mago schijnt toch bij de club in beeld te zijn. (Radio La Red)
/
Nu Mattia Destro naar AC Milan is vertrokken, is Giampaolo Pazzini op weg naar de uitgang. De aanvaller staat in de belangstelling van Lazio, terwijl hij ook naar Juventus kan. Pazzini weet dat hij bij Lazio meer kans heeft op speelminuten, terwijl hij bij Juventus deel kan uitmaken van een kampioensploeg. Bij AC Milan is Pazzini in het bezit van een aflopende verbintenis, dus de kans dat hij vertrekt is zeer groot. (Sky Italia)
/
Pazzini staat dus op de verlanglijst van Lazio, maar de dertigjarige Italiaan is niet de eerste keuze van de Romeinse club. Javier Hernández moet de nieuwe aanvalsleider worden. Chicharito staat onder contract bij Manchester United, dat hem op huurbasis heeft overgedaan aan Real Madrid. Bij beide clubs hoeft de Mexicaan nergens op te rekenen, wat een transfer naar Lazio interessant maakt. (Sky Italia)
/
Ryan Johnson mag zich verheugen op een mooie transfer. De achttienjarige centrale verdediger komt pas net in het eerste elftal van Stevenage Borough kijken, maar gaat binnenkort een week meetrainen bij Manchester United. Johnson speelde eerder voor West Bromwich Albion en groeide met 17 jaar en 215 dagen uit tot de jongste debutant ooit van Stevenage. Hij wordt nu dus gevolgd door Louis van Gaal. (Daily Mail)
Javier Hernández zou Lazio sterker maken in de aanval

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjah M'villa is niet eens goed genoeg voor ajax, die man moet eerst aan zijn mentaliteit werken

voor Hernandez de juiste keus denk ik. Bij Madrid krijgt hij nooit een basis plaats, en voor Roma denk ik wel een aanwinst. Denk dat hij daar ook zeker een basis plaats kan krijgen en dus weer lekker veel minuten kan maken. Voor beide partijen denk ik een win win.

30 januari 2015 om 15:25

Niet Roma, maar Lazio.

30 januari 2015 om 15:57

o haha beter lezen, maar de text van mij blijf ik bij. haha

Ja leuke versterking voor Lazio, wel de volle pond betalen

Ben benieuwt naar wat Real zal doen mocht Chicharito vertrekken uit Madrid. Real zit anders zonder back-up voor de spits en dat kan gewoon niet.

30 januari 2015 om 18:28

ronaldo in de spits en jese op de flank of rodrigues. Maar ik snap wat je bedoeld

Toch zonde dat het met Il Pazzo nooit echt iets geworden is. Bij Fiorentina en vooral Samp was het echt een uitstekende spits. Voor Destro een concurrent minder dus hij zal wel de 1e spits worden bij Milan.

Dan liever chicharito naar juve

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren