Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea wil aankoop van 30 miljoen alweer kwijt

Laatste update:
/
Manchester United is op zoek naar doelpunten en komt in die zoektocht mogelijk uit bij Edinson Cavani. De club van manager Louis van Gaal zou overwegen om een formeel bod uit te brengen op de 28-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain en de nationale ploeg van Uruguay. El Matador zou ontevreden zijn bij PSG en werd onlangs nog in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid of Juventus. (ESPN)
/
Seydou Doumbia krijgt steeds meer opties in de Premier League. De 28-jarige aanvaller werd al gelinkt aan Leicester City en Swansea City en nu schijnen ook Sunderland, Crystal Palace en Norwich City belangstelling te hebben voor de Ivoriaans international, die AS Roma een jaar geleden nog 14,4 miljoen euro kostte. Swansea zou overigens het meest serieus in de markt zijn voor de ex-spits van CSKA Moskou. (Daily Mail)
/
Chelsea nam Pedro Rodríguez in augustus voor 27 tot 30 miljoen euro over van Barcelona, maar veel indruk heeft hij nog niet kunnen maken. In 24 officiële wedstrijden schopte de 28-jarige Spanjaard het tot slechts drie doelpunten en de club uit Londen zou hem daarom weer willen verkopen. Barcelona zou overigens hebben bedankt om Pedro weer op huurbasis terug te halen naar het Camp Nou. (Daily Express)
/
Haris Medunjanin lijkt niet lang meer voor Deportivo la Coruña te spelen. De dertigjarige middenvelder deed dit seizoen enkel in twee bekerwedstrijden mee en zou in de belangstelling staan van het Maccabi Tel Aviv van Peter Bosz, Chicago Fire, Deportivo Alavés, Real Oviedo en Real Mallorca. Medunjanin, 48-voudig international van Bosnië-Herzegovina, speelde in het verleden voor AZ en Sparta Rotterdam. (Diverse Spaanse media)
/
Het is Stoke City nog niet gelukt om Michael Keane te contracteren. De club van manager Mark Hughes zou een bod van zesenhalf miljoen euro exclusief tweeënhalf miljoen variabel op de 23-jarige verdediger hebben uitgebracht, maar Burnley heeft laten weten geen zaken te willen doen. De international van Engeland Onder-21 komt uit de jeugdopleiding van Manchester United en heeft nog een contract tot medio 2018. (Metro)
Vind jij Pedro goed genoeg voor de absolute top van Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou united.. herkansing voor pedro

22 januari 2016 om 18:11

Liverpool zou denk een perfect zijn. Een super coach die spelers zoals pedro hun gang kunnen laten gaan.

Zo snel mogelijk verkopen! Pedro is echt verschrikkelijk slecht. Kan alleen maar blind rennen. Voorzetten komen nooit aan en schoten belanden op de maan.

22 januari 2016 om 18:43

Is dat niet waar hazard rond loopt tegenwoordig?

22 januari 2016 om 19:42

u made my day met die opmerking!. Maar on: wa algemeen bekend dat hij alleen kon rennen, daarom kwam hij altijd de laatste 10min in het veld bij barca, vermoeide tegenstander en een fitte snelle buitenspeler. beetje de veel beter versie van narsing

22 januari 2016 om 18:45

En mensen bleven me maar voor gek verklaren al die jaren dat ik zei dat Pedro een mindere Walcott was

Nog niet een hoop stemmen, maar kom op. Pedro is toch geen basisspeler voor de absolute top. Pedro kan leuk meedoen met goede medespelers, maar valt 1 op de 20 wedstrijden een keer echt op. Verder zal hij geen team dragen of vrijwel nooit 2 of 3 keer op rij beslissend zijn. Pedro is een prima speler en zal het bij liverpool of everton heel goed kunnen doen. Maar voor de absolute top komt hij gewoon te kort. Niks ms mee trouwens, bovengemiddeld maar geen echt top.

22 januari 2016 om 20:15

Daarom was Pedro in de jaren van Pep ook een van de basisspelers in misschien wel het beste team ooit. Dan ben je geen topspeler hé. Komop zeg Pedro is een fantastische speler. Bij Barca was hij een heel goeie speler en ook vaak genoeg beslissend en hij heeft de club ook prijzen bezorgd.

25 januari 2016 om 10:22

Nee hij is ineens minder geworden sinds hij weg is gegaan bij Barcelona.
Je zegt het zelf al, hij zat in het misschien wel beste team ooit. De makkelijkste plek in dat team is links of rechtsbuiten, want je had vrijwel geen verplichtingen en de bal moest naar 1 of 2 spelers. Exact wat ik zeg, hij kan leuk meedoen met goede medespelers, maar is nooit dusdanig aanwezig om echt op te vallen, behalve een belangrijke goal hier en daar.

Een speler die een elftal beter maakt is een topspeler, niet andersom.

Overmars sla je slag!

22 januari 2016 om 19:01

Ik las net dat boilesen wolfhampton heeft afgewezen ! Zolang hij niet verkocht word komt pedro ook niet naar ajax

Pedro heeft dit seizoen tich L voor 2 teams gespoeld waardoor hij enkel terug naar Barca zou kunnen? Anders had hij waarschijnlijk allang bij een Valencia, Sevilla, Villarreal,Dortmund etc op huurbasis gezeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren