Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea waagt voor 12 miljoen nieuwe poging

Laatste update:
/
Roda JC Kerkrade wil de selectie Eredivisiewaardig maken en zoekt geduldig naar versterkingen. De club versterkte zich tot dusverre echter alleen nog met Jens van Son en Santiago Palacios. “Gezien ons beperkte budget moeten wij heel goed nadenken over elke investering”, reageert directeur Wim Collard. Hij sluit overigens niet uit dat Guy Ramos deze zomer terugkeert in het Parkstad Limburg Stadion. (Voetbal International)
/
Karim Bellarabi verlengde zijn contract bij Bayer Leverkusen in februari, maar gaat de tijd tot medio 2020 waarschijnlijk niet uitzitten. De 25-jarige rechtshalf heeft namelijk een aanbieding ontvangen van Manchester City. The Citizens zijn bereid om 35 miljoen euro voor de Duits international te betalen. Bellarabi kan zelf zeven miljoen per jaar verdienen in het Etihad Stadium. Hij scoorde vorig seizoen twaalf keer. ( (Hamburger Morgenpost0)
/
Stoke City mag op korte termijn een nieuw bod van Chelsea verwachten. Als back-up voor Thibaut Courtois hebben the Blues Asmir Begovic op het oog, maar een eerste poging van de Londenaren bleek vruchteloos. Stoke nam geen genoegen met de geboden negen miljoen euro, maar Chelsea keert nu terug met een grotere zak geld. The Potters kunnen rekenen op zo'n twaalf miljoen euro. (Daily Telegraph)
/
Tottenham Hotspur wil Toby Alderweireld voor de Premier League behouden. De 26-jarige verdediger maakte vorig seizoen op huurbasis voor Southampton indruk op de scouts van the Spurs en voorzitter Daniel Levy is van plan om binnenkort naar Madrid te vliegen om met Atlético te onderhandelen. Bij die club staat de Belgisch international immers nog tot de zomer van 2017 onder contract. (Diverse Engelse media)
/
FC Twente is de komst van Evgen Tkachuk misgelopen. De 24-jarige centrale verdediger van Vorskla Poltava had naar eigen zeggen een aanbieding van de club uit Enschede op zak en kon ook naar Kuban Krasnodar en Sheriff Tiraspol. “Ja, dat klopt allemaal. Maar we hebben besloten dat ik blijf om de club te helpen in de Europa League. Ik ben niet alleen geïnteresseerd in geld.” Tkachuk komt uit de opleiding van Vorskla. (Sky Sports)
Asmir Begovic zou een prima keeper zijn voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het een mooi gebaar van Chelsea, om cech zo te laten gaan alle respect!! En denk dat begovic een uitstekende 2e keeper zou zijn !! Keept eigenlijk al jaren een constant niveau en lijkt mij dat hij zijn zakken ook wel wil vullen bij Chelsea. Maar ik persoonlijk op die leeftijd zou heel graag willen spelen en ervoor kiezen om een club te hebben waar je onbetwist de nummer 1 bent in het doel. Want voetbal is een spel daar moet je van genieten, ik zou niet op de bank kunnen zitten ben ik veel te ongeduldig voor en wil het spelletje zelf spelen

3 juli 2015 om 00:44

Bedankt dat je dat zegt, want inderdaad had ik helemaal niet aan gedacht !!
Maar dan zal het salaris inderdaad best wel hoog liggen, en ja dan moet ik bij mijzelf ook maar eens te rade gaan of ik dan ook nee had kunnen zeggen haha !!

Maar alsnog ik houd van het spelletje en zou denk niet bank kunnen zitten

3 juli 2015 om 00:50

Begovic zou een prima vervangen voor Cech zijn. Laat al jaren bij Stoke zien dat hij een geweldige keeper is. Alleen denk ik inderdaad dat hij ook bij andere clubs terecht kan waar hij wekelijks speelt. Zou een goeie versterking zijn voor Spurs als Lloris vertrekt.

Bellarabi zou perfect zijn voor City, hij is goedkoper en beter dan Sterling!

3 juli 2015 om 00:43

Haha betijd voor je, belarabi beter dan sterling! Die jongen heb zo ongelofelijk veel talent maar hij benut het niet en die knop moet om bij hem. Want je kan me alles wijs maken maar sterling heeft ontzettend veel potentie en kan een topper worden. City betaalt inderdaad te veel ben ik helemaal met je eens want zoveel is hij absoluut niet waard in deze vorm.

Maar ik weet zeker als die knop bij hem om gaat een keer dan kan hij een hele grote worden !!
Het is gelukkig niet zo erg als een Balotelli dus hopelijk gaat die knop een keer snel om en word hij de speler waarvan hij de potentie heeft.

3 juli 2015 om 10:35

Bakkali heeft ook veel talent maar de knop moet bij hem ook om..

3 juli 2015 om 11:04

Oke 1 0 voor jou hahaha !! Maar nee klopt inderdaad vind het zonde dat zulke jongens hij talent vergooien je hebt het mooiste beroep van de wereld. Maar sterling heeft wel even 10 x zoveel talent als de heer bakalli. Als sterling gewoon ze koppie erbij houd is het gewoon een top talent van de bovenste rang. Hij heeft een techniek dat is fabuleus. Ben een groot fan van hem...... maar vrees helaas dat het een op geld belust jochie word. Ook al hoop ik heel erg dat hij zijn voetbalkunsten gaat vertonen in plaats van mrt andere dingen bezig zijn.

3 juli 2015 om 11:04

Oke 1 0 voor jou hahaha !! Maar nee klopt inderdaad vind het zonde dat zulke jongens hij talent vergooien je hebt het mooiste beroep van de wereld. Maar sterling heeft wel even 10 x zoveel talent als de heer bakalli. Als sterling gewoon ze koppie erbij houd is het gewoon een top talent van de bovenste rang. Hij heeft een techniek dat is fabuleus. Ben een groot fan van hem...... maar vrees helaas dat het een op geld belust jochie word. Ook al hoop ik heel erg dat hij zijn voetbalkunsten gaat vertonen in plaats van mrt andere dingen bezig zijn.

Begovic zou echt een geweldige keeper zijn achter Courtois. Hopelijk neemt hij wel genoegen met enkele bekerwedstrijden en een handje vol competitieduels. Zou niet misstaan bij veel Premier League clubs als eerste keeper.

Volgens Di Marzio is Chelsea zelf al rond met de speler en zijn Stoke en Chelsea er ook bijna uit.

Off : Mario Pasalic word verhuurd aan Monaco dus Falcao zal waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst.

3 juli 2015 om 00:54

Begovic en Falcao zij inderdaad erg dichtbij een overgang. Arda zou versterking nummer 3 moeten zijn. Vraag me wel af wie er allemaal nog gaan vertrekken. Want lees niks over spelers die mogen vertrekken terwijl dat lijstje wel lang moet zijn.

3 juli 2015 om 01:12

Mourinho wou zich ook versterken in de verdediging ik hoop persoonlijk dat we John Stones van Everton kunnen kopen.

Ik denk dat Filipe, Mikel en Remy gaan vertrekken en dat Oscar bij een goed bod ook mag gaan.

3 juli 2015 om 01:17

Waarom Remy vertrekken? Hij is momenteel beter dan Falcao en een uitstekende supersub.

3 juli 2015 om 01:28

Ik vind het ook een goede supersub maar hij speelt nu al best weinig (onterecht) en met Falcao die er bij komt zal hij nog minder gaan spelen.

3 juli 2015 om 01:01

Is dat van Pasalic al officieel? Kan er niks over vinden namelijk...

Ben benieuwd hoe Falcao het gaat doen. Turan mag lekker in Madrid blijven zolang er geen enkele noemenswaardige speler vertrekt die achter de spits kan spelen. Zonde dat de jeugd niet wordt gebruikt.

3 juli 2015 om 01:23

Er zijn foto's dat hij het contract ondertekend en poseert met het shirt ga er maar van uit dat Pasalic komend seizoen voor Monaco uitkomt.

Ik vind Arda een hele goede speler met een fantastische mentaliteit maar ik heb toch liever dat er een wat jongere speler komt zodat we daar ook weer lang mee verder kunnen, en de jeugd moeten we nu echt een paar kansen geven we hebben op het moment misschien wel het beste jeugdteam van Europa het zou zonde zijn als we daar geen gebruik van zouden maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren