Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bod van 45 miljoen euro op voormalig Ajax-doelwit

Laatste update:
/
Henk Fraser deelt mee in de bonus bij Vitesse als de play-offs worden gewonnen. De premie maakt deel uit van de afscheidsregeling van de ontslagen trainer. (De Gelderlander)
/
Het werk van Josep Guardiola bij Manchester City is nog niet af. De Spaanse oefenmeester gaat zijn tot medio 2019 lopende contract bij the Citizens nog voor het einde van het seizoen met één jaar verlengen. (Daily Mirror)
/
Met een bod van 45 miljoen euro hoopt Manchester United Chelsea af te troeven in de strijd om Richarlison. De aanvaller van Watford wordt ook begeerd door onder meer Everton, Paris Saint-Germain en AS Monaco. (Daily Mirror)
/
Na één seizoen komt er mogelijk alweer een einde aan het huwelijk tussen Danny Drinkwater en Chelsea. De middenvelder, die the Blues afgelopen zomer 38 miljoen euro kostte, komt weinig aan spelen toe en wil daar verandering in brengen. (Daily Mail)
/
De kans is groot dat er voortijdig een einde komt aan de huurperiode van Jesé Rodríguez bij Stoke City. De Spanjaard, eigendom van Paris Saint-Germain, kwam woensdag niet opdagen voor de training. (Daily Star)
/
Newcastle United wil Kenedy graag definitief overnemen van Chelsea, maar weet dat de concurrentie fors is. Bayern München, Paris Saint-Germain en verschillende Engelse clubs hebben de Braziliaan ook op de korrel. (Northern Echo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het probleem is wel dat Richarlison Manchester United niet zozeer sterker maakt op dit moment. Hij is slechts 20 jaar en hij zal vast nog beter gaan worden, maar je zou toch denken dat ze zich nu focussen op aankopen die direct iets toevoegen.

12 april 2018 om 18:53

Voorin hoeft er juist even niemand voor de basis bij. Met Sanchez, Martial en Rashford heb je de flanken in principe prima bezet. Juist op ‘10’ en centraal achterin zou ik een absolute aanwinst willen zien. Iemand als Manolas of Koulibaly zou in mijn ogen niet misstaan.

Die Jese is toch wel een erge miskoop geweest. Maakte zich bij PSG, Las Palmas en nu Stoke wederom onmogelijk.
Beetje overschatte voetballer ook al denkt hij daar zelf anders over.

Ik vond Drinkwater bij Leicester totaal niet opvallen en snapte ook niet waarom Chelsea hem haalde.
Nu zijn ze daar bij Chelsea dus ook achter, maar misschien kan hij weer terug naar Leicester.

12 april 2018 om 23:51

Drinkwater heeft voor Engelse begrippen een geweldig overzicht en een hele goede passing. Dat hij niet opvalt, is dan vooral omdat het een centrale middenvelder is. Het probleem met Drinkwater is echter dat hij snelheid mist en daardoor kwetsbaar is in ploegen die vrij dominant zijn. Drinkwater was voor Leicester wel degelijk erg belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren