Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bod van liefst 95 miljoen euro werd afgewezen

Laatste update:
/
Martín Cáceres haalde onlangs het nieuws door zijn Ferrari tegen een bushokje te rijden en lijkt deze rubriek de komende tijd ook wat vaker te gaan halen. De 28-jarige veelzijdige verdediger zou zich namelijk in de kijker hebben gespeeld bij Arsenal, maar ook Everton, Swansea City, West Bromwich Albion en West Ham United zouden de Uruguayaan scherp in de gaten houden. Cáceres’ contract bij Juventus loopt af. (Daily Mirror)
/
Nabil Fekir kan door een knieblessure de komende maanden niet in actie komen voor Olympique Lyon, maar dat maakt Internazionale niets uit. I Nerazzurri zien in de 22-jarige middenvelder annex aanvaller een goede speler voor de toekomst en zouden daarom in januari al een bod op hem willen uitbrengen. Fekir, Frans international, werd eerder genoemd bij onder meer Arsenal en Manchester United. (Corriere dello Sport)
/
Manchester United heeft in de voorbije transferperiode een bod van 95 miljoen euro gedaan op Thomas Müller. Dat zegt superzaakwaarnemer Giovanni Branchini. “Manchester United wilde Müller per se hebben. Ik heb dagenlang moeten uitleggen dat Bayern München hem voor geen geld wilde laten vertrekken. Uiteindelijk heeft Manchester United het opgegeven”, aldus Branchini. (Daily Mail)
/
José Enrique werd in de transferzomer nadrukkelijk in verband gebracht met West Bromwich Albion, maar de verdediger ontkende een aanbieding te hebben ontvangen. Die krijgt hij in januari mogelijk alsnog, want the Baggies zouden nog altijd geïnteresseerd zijn in de 29-jarige linksback. De Spanjaard heeft bij Liverpool geen toekomst meer en traint met de beloften mee. Hij heeft tevens een aflopend contract. (Daily Mail)
/
Celtic aast op Ikechi Anya en daardoor komt Watford direct in actie. De club uit de Premier League heeft de 27-jarige vleugelspeler een nieuw, vijfjarig contract onder de neus geschoven. Celtic wil de Schot terughalen naar zijn geboortestad, maar een bod van circa zeven miljoen euro zal door Watford afgewezen worden. Anya kan rekenen op een flinke salarisverhoging. (Daily Mirror)
Begrijp jij waarom Louis van Gaal Thomas Müller zo graag wil hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is een schitterende speler, zeer onderschat maar absoluut geen 95 miljoen waard. Ik vind hem 50 waard maar alsje dan ziet dat een debruyne 78 miljoen kost dan ja...

3 oktober 2015 om 12:21

De Bruyne was wel de beste speler in de Bundesliga, speelde voortreffelijk en maakte het verschil. Ik zeg niet dat hij die bedrag dan gelijk waard is, maar het was een goeie transfer van City. Je koopt de beste speler van de Bundesliga, is jong, 2 benig, en kan nog 10jaar zo niet langer mee in de absolute top. Hoeveel er precies wordt betaald interesseert mij niet zo, de clubs willen zoveel uitgeven blijkbaar.

3 oktober 2015 om 12:32

Dat ben ik deels met je eens. Hij was inderdaad de beste van dat seizoen, maar ik vindt dat müller langer op een hoog niveau presteert terwijl die nog niet heel oud is.

3 oktober 2015 om 12:46

Dat is ook zo, maar De Bruyne was zo dominant en zo goed afgelopen seizoen dat hij gewoon de beste was, verdient ook. Overall, is Muller beter en meer ervaren natuurlijk. Wel verschillende soort spelers.

ik heb vaak voorbij zien komen dat muller een goeie techniek heeft , maar dat is dus niet zo ! Vaak dpringen hem de ballen van de voet , of mislukken passes faliekant . Maar Muller is gewoon een top middenvelder / winger met een ongelooflijke drang om wedstrijden te winnen . Iemand die door zijn inzet gewoon wedstrijden voor je wint . Muller is een van de weinige voetballers waar je tot je financiële pijngrens moet en wilt gaan .

ik snap het echt niet, als ik naar Muller kijk dan zie ik een droge duitse goalgetter (type Van nistelrooy) waar er waarschijnlijk 20 van gelijkwaardige niveau rondlopen in europa.
hij heeft het geluk dat hij bij Bayern speelt en het duitse elftal. waar je nooit verliest en genoeg kansen krijgt om te scoren.

als hij 95 miljoen waard is. dus meer dan wat er betaald is voor neymar, suarez di maria en aguero.

kan iemand mij uitleggen waarom hij zoveel geld waard is??

3 oktober 2015 om 14:32

Hij is meer waard, t.o.v. het geld wat dezer dagen voor voetballers betaald wordt.

Hij is de enige voetballer die altijd, maar dan altijd de juiste positie op het middenveld of in de spits kiest. Hij staat nooit op een foute plek. Hij hoeft geen enige dribbel aan te gaan, omdat hij altijd sneller de bal raakt dan de verdediger. Hij heeft de hoogste percentage van alle door jou genoemde spelers in de verhouding balcontacten : doelpunten. Tot nu toe was er geen een tegenspeler die hem effectief kon "droog" leggen.

Hij wordt speciaal in NL onderschat omdat die onspectaculair speelt. Wij Nederlanders houden van de Messi?ronaldo types.

Superzaakwaarnemer, wat is het verschil met een normale zaakwaarnemer. Kan deze man vliegen?

Heb altijd de indruk dat Muller behoorlijk onderschat wordt. Geweldige instelling, goede sfeermaker in de kleedkamer en heeft laten zien onder hoge druk goede prestaties te leveren. Deze jongen zorgt binnen een groep voor cohesie en is op het veld een harde werker. Daarnaast heeft hij gevoel voor positie en is hij op meerdere posities inzetbaar. En een hoog rendement, wat veel andere spelers vaak missen.
Als ik de keuze had tussen Neymar of Muller, dan ging ik voor Muller. Ongetwijfeld. En aangezien Bayern een bod van 95 miljoen afwijst, geeft aan dat zij hem hoger inschatten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren