Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bod van honderd miljoen euro op Pogba aanstaande

Laatste update:
/
Robert Maaskant is terug bij NAC Breda, maar heeft maar voor een halfjaar getekend. Dat is een bewuste keuze geweest: 'Na die periode gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als ik het goed doe, is de kans groot dat NAC met me door wil. Doe ik het niet goed, dan kunnen ze makkelijk van me af. Al ga ik van dat laatste scenario absoluut niet uit", zegt Maaskant. (Voetbal International)
/
Juventus wordt met tal van linksachters in verband gebracht en Lucas Digne is de volgende in de rij. De Italiaanse topclub heeft de hoop op de komst van Alex Telles (Galatasaray) opgegeven en daarom heeft men de aandacht verlegd naar Digne. De jonge Fransman staat bekend als een groot talent, maar bij Paris Saint-Germain is hij door de concurrentie van Maxwell lang niet altijd zeker van een basisplaats. (Tuttosport)
/
De transfermarkt is open en van Manchester United wordt veel actie verwacht. Louis van Gaal wil zijn selectie verder versterken en heeft zijn zinnen gezet op de komst van Paul Pogba. Alhoewel de komst van de Fransman halverwege het seizoen een lastig verhaal lijkt te worden, gaan the Red Devils het wel proberen: Juventus kan een dezer dagen een bod van liefst honderd miljoen euro tegemoet zien. (Daily Star)
/
Supporters van New York City FC kunnen de komst van Frank Lampard uit het hoofd zetten en nu blijft David Villa mogelijk ook nog eens weg. Fiorentina probeert de Spanjaard, die al een contract heeft getekend in de Verenigde Staten, voor de neus van de nieuwe vereniging weg te kapen. Fiorentina is bezig om in contact te komen met de eigenaren van New York City, die tevens Manchester City onder hun hoede hebben. (La Nazione)
/
Nu Saido Berahino heeft aangegeven te willen vertrekken bij West Bromwich Albion, is hij direct een stuk interessanter voor Liverpool en Tottenham Hotspur. De grootmachten weten dat West Bromwich nu niet moeilijk kan doen bij een bod, omdat Berahino anders zijn ongenoegen zal laten blijken. Overigens is de aanvaller zelfs dan nog niet goedkoop: hij kost circa zeventien miljoen euro. (talkSPORT)
Paul Pogba is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pogba kopen zou een van de domste acties zijn. 100 miljoen voor iemand die wel voor niks weg lieten gaan.

3 januari 2015 om 09:04

Hij wordt er niet slechter van of zo

3 januari 2015 om 09:07

Klopt Als Pogba slim is blijft hij gewoon nog 3 of 4 jaar bij juve

3 januari 2015 om 13:35

Ik zou het inderdaad ook raar vinden dat ze een speler die ze niet goed achte ineens voor 100 miljoen € gaan terug halen. Als ze die vraag krijgen zullen ze zeggen dat het nu een andere manager is die het wel ziet zitten. Een beetje minder gezichtsverlies.

3 januari 2015 om 14:46

sunk costs noem je dat

Strik erom en wegwezen geen speler is 100m waard. Ik zou voor elke speler een bod van 100m accepteren.

3 januari 2015 om 09:31

Voor ronaldo of messi kan je nog twijfelen. Maar de rest kan altijd voor dat bedrag idd.

3 januari 2015 om 14:17

Het nadeel daarvan is natuurlijk wel dat wanneer er continu astronomische bedragen worden betaald voor spelers, het ook duurder word om vervanging te kopen omdat iedereen hogere bedragen gaat eisen.

Alsof pogba zou willen gaan ze hebben ze rug naar hem toe gekeert verwaarloosd en nu hij goed is zou die wil terug moeten komen nee daar heeft hij helemaal geen zin in

3 januari 2015 om 10:18

uhm....saf liet hem niet spelen. Heeft weinig met v Gaal te maken.

3 januari 2015 om 11:39

Precies. Zeggen allemaal dat heel Man u hem verwaarloosd heeft, maar dat was alleen de staf van toen. Nu is de staf een heel stuk veranderd. Zou eigenlijk wel idioot zijn als directeur om hem terug te kopen voor 100 mil die je een paar jaar terug voor niks of bijna niks heb laten gaan....

Pogba is een speler van wereldklasse, maar wanneer. kopen. ze nou eens een. CV!!
Dat middenveld zit al vol genoeg!

Kijk de Daily Star is net als een verre ster. Hij zendt licht uit (nieuws), maar tegen de tijd dat dat licht op aarde komt, is de ster (datgene wat ooit "nieuws" was dus) al lang dood. Wij zien dus alleen maar licht van een dode ster.

3 januari 2015 om 10:10

Teveel naar discovery channel gekeken zeker.

3 januari 2015 om 14:51

Morgan Freeman is that you?

Even voor de duidelijk bij ManU is pogba nooit "verwaarloosd" of wat dan ook. Hij eiste als 17-18 jarige jongen een plek in het eerste team van ManU en dat vondt ferguson niet normaal dus toen die later een transferverzoek heeft ingediend gingen ze daarmee akkoord. Het was pogba zijn gedrag waarom hij weg moest/mocht.

3 januari 2015 om 10:30

Onzin!!! Als Pogba een slecht gedrag zou hebben had ook problemen bij Juve veroorzaakt. Ze hadden hem bij United gewoon het vertrouwen moeten geven en met hem moeten omgaan zoals je met een toptalent hoort om te gaan. Ze hebben daar gewoon zitten te slapen en verzinnen allerlei negatieve verhalen omdat toegeven kennelijk te pijnlijk is. Furgeson maakt geen fouten natuurlijk

3 januari 2015 om 10:44

pogba was 17 en had nog niks bewezen , hij had enkel de naam een talent te zijn
en als je voor de titel speelt wie stel je dan op ?
carrick , scholes of pogba ?
ik heb meerdere malen gelezen dat SAF het zag zitten in pogba maar dat hij geduldig moest zijn en dat was hij niet

3 januari 2015 om 12:08

En terecht, hij zou gewoon de beste middenvelder van ManU zijn. Daar ben ik van overtuigd.

Die jongen laat het alleen zien in de matige serie A ben erg benieuwd hoe die het doet in de premier league

Met Hummels en Strootman ben je voor zo'n 75 miljoen klaar en heb het toch echt beter voor elkaar. Heb je eindelijk je nodige centrale verdediger en een speler die het middenveld flink versterkt. Brengen denk ik ook de nodige rust in het spel bij Manchester United.

de Gea
Rafael
Hummels
Jones/Rojo
Shaw/Blind
Strootman
Blind/Herrer
Rooney
Di Maria
van Persie
Falcao
3 januari 2015 om 11:32

Dan speelt Mata dus niet en Rooney op de flank waar hij niet op zijn sterkst is, ik dacht aan zoiets als MU zoveel wil uitgeven.

De Gea
Rojo
Hummels
Blind
Pogba/Vidal
Strootman
Mata
Rooney
Di Maria
Van Persie
Falcao
4 januari 2015 om 11:18

Drie verdedigers vind ik eerlijk gezegd best link tegen Diego Costa, Sergio Aguero of Wellbeck. Maar klopt wel wat je zegt; Mata verliest zijn basisplek

Wat een beleid om iemand gratis weg te sturen en voor 100 miljoen terug te kopen. Kunnen veel clubs nog een punt aan zuigen

Rooney speelt nu al box-to-box, Pogba is dus niet nodig.

Denk dat Pogba wel goed zit in Turijn en daar jaren blijft.

3 januari 2015 om 13:55

Rooney gaat terug naar de voorhoede op termijn, die blijft echt niet twee seizoenen op het middenveld staan. Het zou me niets verbazen als Van Persie na dit seizoen verkocht wordt.

Pogba zit inderdaad goed in Turijn maar die gaat daar niet blijven hoor. Die wordt binnen anderhalf jaar weggekocht door Real Madrid of PSG

4 januari 2015 om 11:58

Als Van Gaal wil dat Rooney middenvelder blijft dan zie ik hem dat zonder tegen te sputteren gewoon meerdere seizoenen doen.

PSG lijkt me wel een logische vervolgstap voor Pogba. Ze kopen ook graag Fransen daar. Cabaye lijkt het vreemd genoeg niet te redden en Motta zal op den duur vervangen moeten worden.

Bij Real heeft Pogba geen kans op een basisplaats aangezien Kroos en Modric hoger in de pikorde staan.

Snap niet hoe ze aan al die informatie komen over aanvallers en middenvelders die United moet binnen halen.

Het is toch overduidelijk dat de verdediging moet worden versterkt. (Mats Hummels en Diego Godin)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren