Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Begeerde spits maakt gebruik van belangstelling

Laatste update:
/
José Mourinho heeft de afgelopen periode twee keer een aanbod gekregen om terug te keren bij Real Madrid. Uiteindelijk stelden los Blancos Zinédine Zidane aan, maar de voorkeur ging eigenlijk uit naar de ervaren Portugees. The Special One wees de aanbiedingen van zijn oude werkgever vriendelijk af, omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een dienstverband bij Manchester United. (The Sun)
/
Martín Cáceres ligt door een achillespeesblessure minimaal vijf maanden in de lappenmand en door zijn aflopende contract leek hij geen wedstrijd meer voor Juventus te gaan spelen. Daar komt nu misschien toch verandering in, want zaakwaarnemer Daniel Fonseca is met de directie in gesprek over een nieuwe verbintenis. De 28-jarige Cáceres speelt sinds januari 2012 in Turijn. (Tuttosport)
/
Robert Lewandowski maakt handig gebruik van het feit dat hij de laatste maanden veelvuldig in verband wordt gebracht met andere clubs. De Poolse spits wil namelijk het liefst bij Bayern München blijven, maar hij hoopt er wel een nieuw contract uit te slepen. De goalgetter schermt onder meer met interesse van Real Madrid en wil daarmee de clubleiding van Bayern onder druk te zetten. (AS)
/
Adrian Mutu is al bezig met het halen van zijn trainerspapieren. De 37-jarige aanvaller van ASA Targu Mures wil naar het EK en lijkt daarna te zullen stoppen met zijn actieve carrière. “Ik wil geen goede trainer, maar een geweldige trainer worden, en daarom ben ik daarvoor aan het leren. Welk team ik ooit wil coachen? Fiorentina natuurlijk. En de nationale ploeg van Roemenië ook”, aldus Mutu. (Digisport)
/
Granit Xhaka lijkt in de zomer de oversteek te maken naar de Premier League. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach zal dat in ieder geval niet doen voor het geld: “Engeland is mijn droom en geld is voor mij niet belangrijk, anders was ik in 2012 ook niet naar Mönchenglabach gegaan. Het gaat om de uitdaging als voetballer. Het gaat erom dat ik straks een stap hogerop maak. Ik ga het grote geld niet achterna”, klinkt het. (Blick)
Robert Lewandowski is de beste afmaker van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onder druk zetten ?? Lewa koffers pakken und aufzalsen aus Munchen. Eens kijken of je elders net zo blij bent

Na Suarez vind ik Lewan wel de beste complete spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren