Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bazoer heeft er aanbidder in Primera División bij

Laatste update:
/
Louis van Gaal mag het seizoen afmaken bij Manchester United, maar daarmee houdt het goede nieuws voor de Nederlander ook meteen op. José Mourinho heeft volgens de berichten namelijk al een voorcontract getekend bij the Red Devils en zal na dit seizoen het stokje overnemen. Wanneer Van Gaal er de komende maanden écht een potje van maakt, kan hij zelfs nog tussentijds worden vervangen door the Special One. (El Confidencial)
/
Als het aan Adem Ljajic ligt, voetbalt hij ook komend seizoen voor Internazionale. De Servisch international wordt momenteel gehuurd van AS Roma, dat hem normaliter in de zomer terughaalt. “Ik hoop bij Inter te blijven, maar het is nog te vroeg om daarover te praten. Het bestuur zal uiteindelijk een besluit nemen, maar mijn voorkeur is duidelijk”, verklaart de 24-jarige aanvaller. (Inter Channel)
/
Het is de droom van Riechedly Bazoer om ooit ‘de kar te trekken’ bij Barcelona en in de zomer kan hij misschien al een tussenstap maken. De negentienjarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van Sevilla, dat in de Ajacied een geschikte opvolger ziet voor Éver Banega. De Argentijn gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Internazionale. Bazoer heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2020. (Estadio Deportivo)
/
Christian Maggio komt lang niet altijd in het stuk voor bij Napoli, maar de stopper mag onder geen enkel beding vertrekken. Volgens zijn zaakwaarnemer wil coach Maurizio Sarri iedereen aan boord houden. “Christian heeft de laatste twee maanden nauwelijks gespeeld, maar ze wilden hem in januari niet laten gaan. Napoli wil kampioen worden en daarvoor is iedereen nodig”, zegt Massimo Briaschi. (Radio Kiss Kiss)
/
Bryan Oviedo kan een nieuw contract tekenen bij Everton. De 25-jarige linkerverdediger heeft een aflopende verbintenis, maar mag tot de zomer van 2017 op Goodison Park blijven. Manager Roberto Martínez is erg tevreden over de ontwikkeling die de 28-voudig international van Costa Rica doormaakt en wil hem daar dus voor belonen. Oviedo werd onlangs nog in verband gebracht met Queens Park Rangers. (Daily Mirror)
Denk jij dat Riechedly Bazoer interesse heeft in Sevilla?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grootste talent van NL, en mijn lieveling speler van de Eredevisie. Stel voor barcelona komt er niet maar wel er een Bayern of Real madrid ? Hij moet zulke dingen niet tegen de media zeggen alleen voor zich houden en zijn zaakwaarnemer.

6 februari 2016 om 09:44

Wie zegt dat hij dat zelf roept? Dit is een bericht uit de Spaanse media die er dan ook weer niet heel erg bekend om staan dat alles werkelijk waar is wat ze schrijven.

Maar wat nu als iedereen zou doen wat je voorstelt, niets meer zeggen en alle berichtgeving voor je houden, dan werd het akelig rustig op Voetbalzone en kon jij alhier geen onzin meer uitkramen.

6 februari 2016 om 10:02

Je snapt hem niet. Hij heeft het ovet Bazoer die aangaf graag de kar te trekken bij Barca over 5 jaar.
Dus hij geeft zijn persoonlijke voorkeur aan Barca.

6 februari 2016 om 10:03

*te willen trekken

Kunnen ze hem betalen? Het wordt geen 25 miljoen namelijk. Wel een goede weg voor Bazoer. We shoppen vaker bij Sevilla dan bij Ajax.

6 februari 2016 om 09:46

We?

Overigens de belangrijkste spelers uit de Barcelona geschiedenis werden geshopt bij Ajax en niet bij Sevilla als we het over die 2 clubs hebben he.

6 februari 2016 om 10:40

Ok. Ik zal geen we meer zeggen en Barca shoot vaker bij Ajax dan bij Sevilla. Nou goed?

6 februari 2016 om 12:07

Van mij mag je we zeggen hoor als je dat fijn vindt. Ik verwonder me er alleen over.
Barcelona heeft toch een behoorlijk verleden met ex-Ajaxspelers, te beginnen met 1 van de grootste spelers ooit ene Johan Cruijff. Verder toch een aardig lijstje met oa, Neeskens, Gebr. de Boer, Kluivert, Reiziger, Bogarde, Overmars en Ronald Koeman (laatste 3 niet rechtstreeks meen ik).

6 februari 2016 om 12:07

Zlatan en Maxwell etc.

6 februari 2016 om 12:20

Araman wat dacht je van ene luis suarez

6 februari 2016 om 13:26

Haha zo zal ik er nog wel een paar missen.

6 februari 2016 om 09:48

Hoezo geen 25 miljoen 😣😣😣volgens mij gaat meneer Marc netto nog akkoord met 20..
Ben het wel met
Je eens dat hij veel meer moet kosten maar zie het niet gebeuren

6 februari 2016 om 09:59

Ajax was akkoord met 25 direct, 25 miljoen die door clausules iig binnen zouden komen en een flink doorverkoop percentage. Ging om bedrag 50 miljoen plus.

6 februari 2016 om 10:29

Dat is het gerucht, ik betwijfel alleen sterk of Napoli zo'n bedrag voor een middenvelder zou neertellen. Zou me verbazen. Bij zo'n bedrag is het ook niet meer dan logisch dat Overmars akkoord zou gaan, gezien het feit dat hij hem voor enkele tonnen heeft weggeplukt bij PSV. Waar hij overigens een groot compliment voor verdient. Bovendien wist Overmars waarschijnlijk ook wel dat Bazoer niet eens bereid zou zijn met Napoli in gesprek zou gaan. Een uitnodiging om alleen een thuis wedstrijd te komen bezoeken heeft ie vriendelijk afgeslagen. Ik heb het idee dat hij wanneer hij vertrekt bij Ajax meteen de stap richting Barca wil maken. En gezien het feit dat die interesse er vanuit Barcelona er al is, zou dat zo maar is kunnen gaan lukken.

6 februari 2016 om 10:43

Als je het met me eens bent dat het meer wordt, en je denkt dat hij meer zal kosten, waarom ga je er dan tegen in? Jezus ik krijg twee reacties en ze slaan beide helemaal nergens op.

Man united moet mourinho niet halen hij past totaal niet bij deze club. Haal dan Pellegrini volgende seizoen. Wat eenspekktakel zou dat zijn in PL

Ook weer zwaar overschat deze jongen. Waar zijn we nou mee bezig? Laat die jongens nou eens rijpen...bazoer wil gaan vechten als iemand hem een schouderduw geeft, heeft nog zo veel te leren, is zo makkelijk uit zijn spel te halen en trekt echt de kar nog niet. Bovendien vind ik dat een goede middenvelder minimaal 8 a 10 goals maakt per seizoen, zie kritiek altijd op clasie.

6 februari 2016 om 10:30

Wat praat jij nou? Bazoer is juist enorm volwassen is zijn spel, vooral aangezien zijn leeftijd, en hij gaat echt niet vechten om een schouderduw hoor hij beheerst zich goed. Heeft volop potentie om de kar te trekken.

6 februari 2016 om 10:31

Oh ja en over dat 'een middenvelder moet ong 10 goals per seizoen maken' is al helemaal onzin, je kan ook van enorme waarde zijn zonder doelpunten te maken.

6 februari 2016 om 12:14

Dus jij vindt Iniesta een slechte middenvelder? Raar.

6 februari 2016 om 13:34

Hij moet een tussenstap maken tussen de eredivisie EN andere europeese competitie zit wel wat verschil

Bazoer moet daar niet naar toe gaan. Hij zou bij Ajax moeten blijven totdat hij goed genoeg is om het in een internationale subtop club te redden. Hij is te jong om het nu al te redden, de meeste jonge spelers redden het gewoon niet in het buitenland. Hij moet voetbaltechnisch beter worden en ook volwassener worden, meer levenswijsheid opbouwen. Pas dan kan hij het redden in een grote club.

6 februari 2016 om 10:41

Bazoer heeft echt geen trek in een Sevilla. Die zou bij een vertrek van Pogba al naar Juventus kunnen en zou ook al naar Napoli kunnen. Maar denk dat hij echt op Barca wil wachten en waarschijnlijk hebben zij ook al aangegeven dat ze hem op termijn willen halen. Het is echter voor Bazoer wel verstandiger om eerst nog ervaring op te doen bij Ajax. Gewoon lekker nog minimaal 2 jaar bij Ajax blijven en laten zien dat je bepalend bent. Na het WK in Rusland (ja ik ga ervan uit dat wij boven Zweden eindigen) zou een mooi moment zijn om te vertrekken.

Zou wat zijn als als Mourinho echt een voorcontract heeft getekend en v Gaal vanaf nu alles wint en ook nog eens de PL zou winnen. Denk dat de supporters dan niet echt blij zijn met het bestuur.

Sevilla is echt een hele mooie stap voor hem, voor elke Nederlandse voetballer overigens. Daar leer je pas echt bikkelen en op resultaat spelen. Als Bazoer dan toch een tussenstap wil/gaat maken, doe dan maar bij Sevilla.

6 februari 2016 om 21:09

Precies!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren