Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München kan bod op Robben tegemoet zien

Laatste update:
/
Real Madrid neemt Marco Asensio na dit seizoen over van Real Mallorca, maar de middenvelder moet zijn debuut voor de grootmacht waarschijnlijk uitstellen. De negentienjarige Spanjaard staat op de nominatie om te worden verhuurd aan Real Betis, dat eerste staat in de Segunda División en na de zomer mogelijk dus weer op het hoogste niveau speelt. Asensio scoorde dit seizoen zes keer voor Mallorca. (AS)
/
De kans dat Mattia Destro ook komend seizoen bij AC Milan speelt, is klein. De spits wordt door AS Roma verhuurd, maar de Romeinen hebben geen zin om Destro nog een jaar op huurbasis weg te sturen. Men wil cashen en Milan heeft een optie tot koop voor zestien miljoen euro. Dat vinden i Rossoneri wat te gortig, waardoor Destro mogelijk naar Sampdoria verhuist. (Il Tempo)
/
Manchester City is druk bezig met de komst van Roberto Firmino en Kevin De Bruyne, maar kijkt naar nog meer spelers uit de Bundesliga. De afgetreden Engelse kampioen schijnt ook te willen proberen om Arjen Robben weg te halen bij Bayern München. De 31-jarige Nederlander werd ook al eens in verband gebracht met Manchester United en nu wil City hem dus ook hebben. Robben speelde in Engeland al eens voor Chelsea. (Metro)
/
Bas Dost lijkt te worden verlost van Nicklas Bendtner, maar krijgt er een andere concurrent voor terug. De clubleiding van VfL Wolfsburg gaat ervan uit dat de Deense spits terugkeert naar zijn vaderland en kijkt in de Bundesliga rond voor een vervanger. De keuze zou daarbij zijn gevallen op Raúl Bobadilla van FC Augsburg en dus gaat Dost na de zomer wellicht de strijd aan met de enkelvoudig international van Paraguay. (BILD)
/
Bayer Leverkusen heeft scouts naar Italië gestuurd om een talentvolle Turk aan het werk te zien. De 21-jarige Salih Ucan verruilde Fenerbahçe afgelopen zomer voor AS Roma, dat hem voor twee jaar huurde met een optie tot koop. De enkelvoudig Turks international zou Roma echter na één seizoen alweer kunnen verlaten, want Bayer is geïnteresseerd. De Duitsers zien het nog wel zitten in de krullenbol. (Sky Italia)
Denk je dat Arjen Robben open zou staan voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat robbben eerder naar united wilt gaan. Zou me niet verbazen als et echt gaat gebeuren. Het rommelt nogal bij Bayern munchen. Ik zeg naar united anders blijven.

15 mei 2015 om 09:24

Lijkt me dom om Robben aan te trekken, is toch al 31 jaar en zal een stevig prijskaartje hebben.

15 mei 2015 om 09:51

In de PL is t nog fysieker, nog meer kans op blessures. En waarom zou hij daar naar toegaan, Bayern is sterker.

15 mei 2015 om 10:51

Bayern is nu nog sterker, maar mufc kan zomaar sterker worden. (Al zie ik hem ook niet snel vertrekken).

Bobadilla is toch een Argentijn?

15 mei 2015 om 09:06

Nee, Paraguayaan.

In de wandelgangen is zo'n flutrubriek waar je niets mee kan. Een beetje de Privé afdeling van de Telegraaf, welke om geruchten draait die soms zelf de wereld in worden geholpen. Ik vraag mij af of er ooit een stukje in heeft gestaan dat gebaseerd is op waarheidsgetrouwe feiten.... Robben zal niet naar City gaan. Waarom zou hij dat in godsnaam doen? Robben is Munchen en Bayern hoort bij Robben.

15 mei 2015 om 10:04

Volgens mij begrijp je de wandelgangen niet helemaal. Als het gebaseerd was op feiten stond het niet in de wandelgangen. Het gaat om geruchten en je kan zelf stemmen hoe groot de kans is dat het waar is.

15 mei 2015 om 12:33

Als jij niet van wandelgangen/geruchten houdt dan moet je dit onderwerp niet aanklikken.
Dit is voor mensen die het leuk vinden om dit soort geruchten te lezen en daar over te discussiëren
Zal denk ik ook niet gebeuren, maar dat maakt niet uit. Leuk om erover te lullen of het wel niet wat zou zijn.

En waarom hij het in godsnaam zou doen? Stel nou dat ze echt veel veel veel meer salaris zullen bieden dan kan ik me voorstellen dat het lastig wordt om te zeggen om het niet te doen.
Al denk ik dat Robben een type is die veel verstandiger is en zijn clubs zorgvuldig uit kiest.

Als hij nou naar Groningen komt kan hij gelijk mee doen in de Europese wedstrijden volgend seizoen.

Ik zie robben niet meer weggaan bij Bayern Munchen, hooguit om ergens af te bouwen. Heeft in de grootste competities van Europa gespeeld, hoeft niks meer te bewijzen en is (mits fit) zo een beetje de koning van Bayern. Bij Manchester City zal hij lang niet de status krijgen die hij nu bij Bayern heeft

15 mei 2015 om 12:34

Klopt, denk ook dat als hij al bij Bayern weg gaat, dat dat is om af te bouwen in Nederland bij een PSV of een FC Groningen.

Robben sluit denk ik af bij Bayern, maar het wordt wel tijd om op vrij korte termijn een waardige vervanger te contracteren.

Volgend jaar lekker met Groningen europa in Robben

Robben heft al duidelijk gezegd dat hij gewoon bij Bayern blijft. Hij heeft daar een topsalars dus waarom zou hij daar weg gaan. Hij speelt alle wedstrijden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren