Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona zegt ‘nee’ tegen aanbieding uit Londen

Laatste update:
/
Borussia Dortmund gaat zich versterken met Leonardo Balerdi. Die Borussen betalen Boca Juniors zestien miljoen euro voor de negentienjarige verdediger. (BILD)
/
Voormalig Ajax-spits Yaya Sanogo zet zijn loopbaan mogelijk voort in de Major League Soccer. De aanvaller kan Toulouse namelijk inruilen voor Montreal Impact. (Goal)
/
Zaakwaarnemer Juanma López heeft Álvaro Morata aangeboden bij Barcelona. De Catalanen zien echter niets in de komst van de spits van Chelsea, die nog wel in beeld is bij Atlético Madrid. (Mundo Deportivo)
/
David Luiz mikt op een zomers vertrek bij Chelsea. De verdediger wil zijn loopbaan graag afsluiten bij Benfica, de club waar hij zijn grote doorbraak op de Europese velden beleefde. (Diverse Portugese media)
/
Napoli staat op het punt om de komst van Sofian Kiyine af te ronden. De middenvelder zal overigens meteen weer voor de rest van het seizoen worden uitgeleend aan Chievo, waar hij nu nog onder contract staat. (CalcioNapoli24)
/
Tottenham Hotspur haalt de opvolger van Mousa Dembélé mogelijk weg bij Borussia Mönchengladbach. Denis Zakaria wordt gezien als een geschikte kandidaat voor het Londense middenveld. (Sky Sports)
Vind jij dat Barcelona voor de komst van Álvaro Morata had moeten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

40 berichten over Morata die waarschijnlijk naar Barca gaat omdat ze zo erg geintresseerd zijn, eindstand krijg je een bericht in de wandelgangen dat Barca Morata afwijst, snap er helemaal niks meer van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren