Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona steggelt over vijf miljoen voor verdediger

Laatste update:
/
Manchester United raakt superflop Bebé liever vandaag dan morgen kwijt. De man die voor negen miljoen euro werd aangetrokken heeft geen moment kunnen imponeren bij the Red Devils en vorig seizoen werd hij verhuurd aan Paços de Ferreira. Daar deed hij het met dertien goals lang niet onaardig en nu staat hij zelfs in de belangstelling van Benfica. Weg ermee, zal men in Manchester denken. (A Bola)
/
Stoke City heeft met Barcelona gesproken over Bojan Krkic, maar de man die op huurbasis bij Ajax actief was heeft andere plannen. Bojan wil namelijk niet naar het buitenland: hij wil komend seizoen in de Primera División spelen. Het heeft er alle schijn van dat Bojan net als Isaac Cuenca van Barcelona naar Deportivo La Coruña gaat. Stoke City biedt een hoger salaris, maar dat maakt hem niets uit. (Onda Deportivo)
/
Vijf miljoen euro is voor een club als Barcelona misschien niet veel geld, maar het bepaalt momenteel wel de toekomst van Jérémy Mathieu. Valencia wil twintig miljoen euro en geen cent minder ontvangen, Barcelona wil vijftien miljoen euro betalen en geen cent meer. Het lijkt erop dat de partijen niet van plan zijn water bij de wijn te doen, dus Mathieu loopt zijn droomtransfer mogelijk mis… Op vijf miljoen euro. (AS)
/
Moussa Sow keert waarschijnlijk terug in de Ligue 1. De spits van Fenerbahçe staat in de belangstelling van AS Monaco, dat een bedrag tussen de vijftien en de achttien miljoen euro heeft gereserveerd voor de Senegalees. De Gele Kanaries doen in dat geval goede zaken: in 2012 haalden zij Sow voor elf miljoen euro op bij Lille, waarmee de speler zich tot kampioen van Frankrijk wist te kronen. (France Football)
/
Enner Valencia maakte indruk op het WK en sindsdien rollen de aanbiedingen binnen bij zijn club Pachucha. Het beste bod dat de Mexicaanse topclub heeft ontvangen is afkomstig uit Londen: West Ham United heeft vijftien miljoen euro over voor de international van Ecuador. Voor de 24-jarige Valencia moet het zijn eerste Europese avontuur worden; in clubverband kwam hij Zuid-Amerika nog niet uit. (Daily Mirror)
Wie moet er volgens jou water bij de wijn doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona wilt de speler hebben. Dan moet je ook het geld op tafel leggen wat valencia erom vraagt. Anders is het simpel: mathieu blijft bij valencia

13 juli 2014 om 15:06

Je kan altijd het bedrag bieden wat jij hem waard vindt en 15 miljoen is een prima bedrag voor deze speler Valencia vindt van niet dat is hun goed recht en Barcelona wil niet meer betalen dat is hun goed recht

Met alle respect voor Jeremy Mathieu, hij komt gewoon tekort. Dat is geen schande aangezien Barcelona normaliter het hoogste niveau wil nastreven. Als Barcelona slim was geweest, dan hadden ze niet zoveel geïnvesteerd in Luis Suarez maar twee goede centrale verdedigers gehaald (benatia en Marquinhos/mangala), een goede rechtsachter (aurier) en een goede opvolger voor de vertrekkende Xavi (pjanic). Rond de negentig miljoen besteden aan Suarez is ongehoord. Ik hoop als Barcelona-fan dat er nog geld besteed gaat worden aan de écht broodnodige aankopen.

13 juli 2014 om 15:08

Ik denk dat Mathieu genoegen moet nemen met een plek op de bank, ik verwacht dat Barcelona nog een echte topverdediger gaat halen, Hummels zou bijvoorbeeld een geweldige aankoop zijn.

13 juli 2014 om 15:10

Barcelona heeft geen verdedigers nodig die de bank warm houden, ze hebben klasse-verdedigers nodig die er gelijk staan. Een Mathieu kan je in de halve finale Champions League niet mee aankomen, anders zal je weer opgevreten worden door menig tegenstander.

13 juli 2014 om 15:11

Eens. En 20 miljoen euro is echt veel geld voor hem.

Benatia zou geweldig zijn, City heeft gekozen voor Mangala, hopelijk kunnen wij Benatia binnenhalen. Die in eerste instantie allang binnengehaald kon worden voor een mooi bedrag.

Maar wij moesten weer eens investeren in een aanvaller...

13 juli 2014 om 15:15

Ja, die Benatia is werkelijk fantastisch. Sowieso ben ik zeer onder de indruk van Roma, om eerlijk te zijn. Lang leek het zo te zijn dat Benatia naar City zou vertrekken, maar zoals jij inderdaad al zegt gingen ze voor Mangala.

Laten we hopen dat het ze Benatia nu ook daadwerkelijk benaderen.

14 juli 2014 om 19:32

gaan ze toch niet doen. Of ze bieden 35 miljoen. Dan zegt roma we willen 45 miljoen, en dan gaat barcelona heel lang moeilijk doen en kopen ze helemaal niks.

13 juli 2014 om 15:16

Je praat over goede centrale verdedigers en je noemt Marquinhos in dat rijtje, zeer ongeloofwaardig. Deze jongen heeft nog niks bereikt in zijn voetbal carrière. Daarnaast is hij te klein voor een centrale verdediger. En hij heeft ook totaal geen sterk lichaam.

13 juli 2014 om 15:18

Valt allemaal wel mee. Dat hij bij Paris Saint-Germain niet aan de bak kwam was simpelweg omdat Alex en Thiago Silva werkelijk voortreffelijk speelden. Bij Roma was Marquinhos fantastisch en werd hij begeerd door veel topclubs in Europa.

13 juli 2014 om 15:23

Als Barcalona terug wil keren naar de top moet je niet met een wisselspeler van PSG komen aanzetten.

13 juli 2014 om 19:36

Nutteloze aankopen ik vind dat de selectie een grote kwaliteitboost heeft gekregen nu Suarez en Rakitic erbij zijn gekomen

13 juli 2014 om 15:21

20 miljoen voor Mathieu is natuurlijk lachwekkend veel. Hij is al 31 jaar en hij heeft zeer beperkte kwaliteiten. Ik zou er nog geen 10 miljoen voor over hebben.

13 juli 2014 om 16:00

Waarom komt Mathieu tekort volgens jou?

Ik vind hem een goede versterking voor Barcelona. Hij heeft een uitstekende conditie, is een intelligente speler, heeft een goede pass, heeft zelfs scorend vermogen en bovendien is hij een bescheiden man die niet van die irritante trekjes heeft.

Als er werkelijk 15 miljoen wordt geboden op Enner Valencia dan moet PSV Depay verkopen voor minimaal 30 miljoen. Een van de grootste talenten. Goed WK gespeeld. Genomineerd voor het beste talent van het WK.

Moussa Sow is onze publiekslieveling en een zeer geliefd persoon buiten het voetbal bovendien, ook door de overige voetbalfanaten in Turkije. Ik zie hem liever niet vertrekken maar bij een bod van 18 miljoen zou ik toch wel nadenken. Elke speler heeft zijn prijs en ook Sow is niet onvervangbaar. Kent de Ligue 1 goed, dus zou zich moeiteloos aanpassen bij Monaco. Hij heeft echter vaak toegegeven gelukkig te zijn in Turkije en ik betwijfel of hij wel weg wil.

Sorry hoor Monaco. Wat denk je? Dat Fenerbahce achterlijk is? Jullie zwemmen in het geld. Zodra jullie aankloppen gaat de prijs 3 x over de kop voor een Moussa Sow. Ik wil hem heel graag met Emenike nog 1 seizoen zien vlammen. Daarna hoop ik dat er een mooie Engelse club komt om zijn wens te vervullen. Financieel zit ie al meer dan goed!

Kom maar terug met 22 plus bonussen tot 25m

Ik als Barca-fan hoop echt niet dat ze Mathieu gaan halen.. Met alle respect hij komt gewoon veel te kort voor een topclub.
Ik hoop dat Barca nog 1 top CV gaan halen, het liefst zie ik Hummels of Benatia komen.
En een middenvelder, het liefst zie ik Pjanic of Koke komen.
Dan is voor mij betreft Barca wel compleet voor het volgend seizoen!
Ik hoop dat ze voor die duo ongeveer voor max 40 miljoen kan kopen.
En Song, Afellay, Pedro vertrekken, voor die trio rond 30 miljoen verkopen.
En hieronder opstelling!

Ter Stegen
Daniel Alves
Gerard Pique
Humme/Benati
Jordi Alba
Busquets
Iniesta (c)
Rakitic
Luis Suarez
Lionel Messi
Neymar JR
14 juli 2014 om 19:35

Ik vind je opstelling niet echt top eigenlijk, die rakitic in de basis staat me echt niet aan.
Ik zou het liefst dit willen zien:

Met op de bank spelers als: Bravo, bartra, rakitic, masche, pedro, marquinhos, rafinha, deulofeu, adriano, montoya, roberto

Maar wat ik wens is een absolute utopie

Ter stegen
Cuadrado
Pique
Benatia
Alba
Koke
Busquets
Iniesta
Suarez
Messi
Neymar

Raar. Ik las gisteren dat Bebe en Anderson nog een kans kregen van Louis van Gaal.
Blijkbaar zal hij toch vertrekken.
Hoop wel dat Anderson blijft en zijn potentie kan waarmaken onder Louis.

Wat is dit toch voor onzin, malaga gaat naar Man City, dan zou Barça nu vol voor Benatia moeten gaan!!!

14 juli 2014 om 19:37

Gaan ze nóóit doen

Ik zeg Lovren is perfect voor Barcelona

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren