Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen Barcelona staat in contact met international Portugal

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur gaat de strijd om Giovani Lo Celso verliezen van Manchester United. The Red Devils zijn plots favoriet voor de Argentijns international van Real Betis, die 75 miljoen euro moet kosten. (Inews)
/
Arsenal keert terug voor Alexis Claude-Maurice. The Gunners hebben een bedrag van twintig miljoen euro geboden op de aanvaller van Lorient, die ook wordt begeerd door West Ham United. (Diverse Franse media)
/
Barcelona staat in contact met Raphaël Guerreiro. De komst van de linksback van Borussia Dortmund ligt op dit moment meer voor de hand van het vastleggen van Junior Firpo van Real Betis. (Sport)
/
FC Utrecht wil zijn keepersgilde versterken met Davy Roef. De 25-jarige Belg is een oude bekende van John van den Brom: de twee werkten in het seizoen 2013/14 samen bij Anderlecht. (Het Nieuwsblad)
/
Mocht Frank Lampard de nieuwe manager van Chelsea worden, dan moet Didier Drogba deel gaan uitmaken van diens technische staf. De twee speelden als voetballers jarenlang samen voor de Londense club. (The Sun)
/
Real Madrid zou Paul Pogba graag inlijven, maar niet ten koste van alles. De clubleiding van de Spaanse grootmacht betwijfelt of de Franse middenvelder een vergelijkbaar salaris als bijvoorbeeld Kylian Mbappé en Neymar verdient. (The Sun)
Zou Raphaël Guerreiro een versterking zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Guerrero ben ik echt fan van. Solide in de verdediging, gaat goed mee in de aanval en heeft een heerlijke linkerbeen. Ik geloof zelfs dat hij Alba uit de basis kan spelen. Die Alba is een kip zonder kop die enkel oog heeft voor Messi, zelfs wanneer anderen in betere posities staan.

15 juni 2019 om 18:11

Dan toch een goed voetballende kip zonder kop.. 3 doelpunten en 17 (!) assists als linksachter valt wel mee toch? Alba speelde een sterk seizoen op Anfield en bekerfinale na.

15 juni 2019 om 18:31

Bijna de hele basiselftal draaide een goed seizoen op anfield en bekerfinale na zo gezegd. Wees eens eerlijk het spel van Barça is niet om aan te zien en daarmee zijn ze zo groot geworden.

15 juni 2019 om 18:35

Jordi Alba speelde simpelweg een sterk seizoen. Het is toch niet omdat Barca minder “attractief” speelde, dat Messi of Alba geen goed seizoen speelden?

United gaat Bruno Fernandes binnenhalen, waardoor Lo Celso waarschijnlijk gewoon naar de Spurs gaat.

Mag Chelsea wel een manager aantrekken ivm transfer verbod? Of geldt dat alleen voor spelers?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren