Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona richt pijlen op Portugees international

Laatste update:
/
Newcastle United wil Kalvin Phillips een weeksalaris van 150. 000 euro aanbieden om hem weg te lokken bij Leeds United. Dat zou een vervijfvoudiging betekenen van zijn huidige loon, daar hij nu genoegen moet nemen met 30.000 euro per week. (The Mirror)
/
Laros Duarte heeft zich in de kijker gespeeld bij clubs uit de Bundesliga en de Ligue 1. Onder meer scouts van Stade Rennes en VfB Stuttgart zaten afgelopen weekend op de tribune voor de middenvelder van FC Groningen. (Algemeen Dagblad)
/
Wolverhampton Wanderers vreest João Moutinho en Rúben Neves kwijt te raken. Laatstgenoemde wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Barcelona, dat concurrentie ondervindt van Arsenal. (The Athletic)
/
Borussia Dortmund is bereid om ver te gaan voor Nico Schlotterbeck. De verdediger van SC Freiburg, die onlangs debuteerde als Duits international, zou al gesproken hebben met trainer Marco Rose en technisch directeur Sebastian Kehl. (Diverse Duitse media)
/
Paulo Dybala zet zijn carrière mogelijk voort in LaLiga. De Argentijn is in gesprek met Atlético Madrid en heeft al een ontmoeting gehad met Diego Simeone om een transfervrije overgang te bespreken. (Pedro Almeida)
/
Tottenham Hotspur wil de koopoptie in het contract van Dejan Kulusevski verzilveren. De middenvelder, die voor 9,5 miljoen euro wordt gehuurd van Juventus, kan voor 30 miljoen euro definitief de overstap maken naar Noord-Londen. (Daily Mail)
Is Rúben Neves een aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan we weer de halve basiself kwijtraken. Duarte, Meijer, Strand Larsen... en er wordt ook steeds veel eerder aan die spelers getrokken. Duarte is nog nieteens een jaar onbetwiste basisspeler. Wel de beste man op het middenveld van Groningen nu, trouwens.

5 april 2022 om 14:27

Het betekent wel dat ze in Groningen goed bezig zijn om spelers beter te maken en waarde te creëren..

Denk dat als je 7 miljoen voor Strand Larsen, 5 miljoen voor Björn Meijer en 6 miljoen voor Duarte krijgt dat je het goed gedaan hebt. Als je van die 18 miljoen weer 9 miljoen mag herinvesteren kun je best een nieuwe linksback, rechtsback, keeper, aanvaller, verdedigende middenvelder en een vleugelspeler halen. Zoveel?! Ja, zoveel. Groningen moet de bezem er doorheen halen.

5 april 2022 om 11:43

Daar maak ik me dus wel zorgen om, als Groningen telkens de beste spelers blijft verkopen. Dat er te weinig doorgeselecteerd wordt, omdat er telkens vervangers van vertrekkende (ster)spelers moeten komen.

5 april 2022 om 12:27

Ik waardeer je optimisme en voor Strand Larsen en Meijer ga je die bedragen waarschijnlijk wel vangen. Duarte gaat geen 6 miljoen opbrengen. Dat Groningen dat gaat vragen, vast. Of een club dat deze zomer al op tafel zou leggen betwijfel ik. Daarnaast is het lastig om elk jaar waardige vervangers te halen. En met de posities die jij nu noemt zijn gemiddelde bedragen van 1,5 miljoen per speler per positie een grote gok. Anyway kudos voor wat ze bij Groningen nu neergezet hebben aan kapitaal. Het lastige deel is dat meerdere jaren volhouden.

Dat zijn mooie clubs voor Duarte. Ben echt onder de indruk van wat hij dit seizoen laat zien.

5 april 2022 om 11:45

Je vergeet Nico. Maar de kans is groot dat Busquets na dit seizoen vertrekt.

5 april 2022 om 11:58



Nico wordt al jaren lang genoemd als de opvolger van Sergio. Daarnaast speelt Sergio op de plek waar Frenkie het best uit de voeten kan. Oftewel: 2 eventuele opvolgers zijn er wel. Vooralsnog staat het middenveld al goed bezet voor volgend seizoen, dus Neves of Moutinho lijkt mij overbodig.

Pedri Gavi Sergio
Frenkie Kessie Nico
Puig

5 april 2022 om 12:14

Xavi zei afgelopen week nog dat hij Nico meer als Interior ziet. Ik zou hem toch meer proberen op de plek van Busquets. Bij het B team deed hij het daar 1 seizoen heel aardig. Ik vind het zonde dat hij zo weinig minuten maakt.

5 april 2022 om 12:24

Nice al jaren genoemd als opvolger van Busquets? Dat is helemaal niet waar. Die jongen is de laatste 2/ 3 jaar enorm gegroeit als voetballer, maar werd nooit gezien als de natuurlijker opvolger van Busquets hoor.

Ze zullen echt niet met Nico en Kessie tegelijk spelen. En zet je nou (Sergio)Busquets rechtsvoor? Je maakt een foutje neem ik aan. Zal eerder Ralphinha zijn of toch Dembele.

En met Kessie, Neves en de Jong kan je mooi 4-2-3-1 spelen. Ik weet niet niet of Neves echt een toevoeging gaat zijn, maar dat zal de gedachte wel zijn denk ik.

5 april 2022 om 14:40

@jexxie, ik zet niemand op een specifieke plek. Die namen die ik opnoem zijn puur de opties die Barca vanaf volgend seizoen heeft.

Duidelijk dat de koopoptie voor Kulusevski verzilverd moet worden. Past overduidelijk in het systeem van Conte, is nog jong en heeft genoeg potentie.

Van de ene kant is het goed dat spelers van oms zich in de kijker spelen van andere clubs, maar toch vind ik het jammer. Duarte is nog niet eens een jaar basisspeler, meier pas sinds de winterstop. Zo kunnen we nooit aan een echt team bouwen

Ik heb Duarte niet veel gezien dit seizoen maar tegen Ajax speelde hij echt goed dus snap wel dat clubs hem willen als dat het Niveau is van Duarte wat hij wekelijks laat zien.

Mag hopen dat er een speler als Ruben Neves naar Arsenal komt, wel klaar met Xhaka die het spel constant aan het vertragen is.

5 april 2022 om 13:26

Die kon je vorig jaar al halen in de zomer maar ook afgelopen winter. Was op te halen voor zo’n 30 miljoen dacht ik. Zijn voetballende vermogen zou zo goed passen naast Partey. Maar ja Arsenal wou liever het contract verlengen van Xkaka…

Ik heb zo het idee dat xavi af wil van de Nederlanders. Let maar op dat zal gebeuren öok

Kulusevski heeft altijd veel potentie gehad. Moest bij Juventus alleen constant op een andere positie spelen, En kreeg amper een basisplaats. Bij Tottenham gewoon in de basis en je ziet dat het goed uitpakt. Te snel weg gedaan. Vooral met Dybala die bijna zeker vertrekt nu moeten we heel goed kijken wie we er bij nemen. Onder andere Zaniolo word genoemd, ik ben benieuwd

Eerst zei Fabrizio Romano dat ie zou komen bij barca als concurrent van Dembele op de rechtsbuitenpositie echt zo bizar allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren