Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona-middenvelder verzwijgt bod voor clubleiding

Laatste update:
/
Internazionale wil Gary Medel overnemen van Cardiff City en een transfer is nog altijd een mogelijkheid. Dat zegt Fernando Felicevich, de zaakwaarnemer van de 26-jarige middenvelder: “De onderhandelingen zijn nog in volle gang, we bespreken detail na detail.” De Chileen zou bereid zijn om 560.000 euro uit eigen zak te betalen om de transfer doorgang te laten vinden. Hij moet ongeveer twaalf miljoen euro kosten. (La Gazzetta dello Sport)
/
VfL Wolfsburg is naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider en heeft zijn zinnen nu gezet op Mattia Destro. De Duitsers bereiden naar verluidt een bod van 22 miljoen euro op de 23-jarige aanvaller van AS Roma voor. De Romeinen hebben problemen om aan de strikte eisen van de Financial Fair Play te voldoen en moeten derhalve spelers verkopen. Ook Adem Ljajic mag weg, maar Destro levert waarschijnlijk meer geld op. (BILD)
/
Alex Song mag Barcelona deze zomer verlaten, maar de club wil wel snel duidelijkheid van de 26-jarige middenvelder. De directie van de Catalanen heeft namelijk het vermoeden dat de Kameroener een aanbieding van een andere club op zak heeft, maar dat de speler dat nog niet bij Barcelona heeft gemeld. Barcelona wil echter zaken kunnen doen met iedere partij die geïnteresseerd is in Song. (El Mundo Deportivo)
/
West Bromwich Albion wil Ronald Koeman aftroeven in de strijd om Jonathan Biabiany. De manager wil de aanvaller naar Southampton halen, maar the Baggies hebben 6,2 miljoen euro plus de diensten van Diego Lugano over voor de 26-jarige Fransman. Biabiany, die een verleden bij Internazionale heeft, staat onder contract bij Parma en wordt ook gevolgd door Inter, AC Milan, AS Roma en Juventus. (Tuttosport)
/
Liverpool heeft een bod op Kolo Touré afgeslagen. De 33-jarige verdediger heeft er pas één seizoen op Anfield opzitten, maar Trabzonspor hoopte de Ivoriaan deze zomer over te kunnen nemen. Manager Brendan Rodgers wil Touré, die vorig seizoen 24 officiële wedstrijden voor the Reds speelde, echter niet laten gaan. De international is bij Liverpool overigens niet verzekerd van een basisplaats. (Diverse Engelse media)
Denk je dat Alexandre Song bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Roma Destro kwijt wil, Ljajic daarentegen kunnen ze wel missen.

Volgens mij heeft Liverpool geen eens plaats in de squad voor Toure.

Soms snap ik niet wat ze daar doen in Barcelona. Waarom is hij gehaald eigenlijk? Hij heeft een deel van zijn carriere verpest.

3 augustus 2014 om 22:22

Hij was gehaald als vervanger voor Keita. Song kon zowel als middenvelder en in de verdediging uit de voeten, beetje zoals Mascherano. Hij was toen die gehaald werd ook basisspeler bij Arsenal en deed het echt niet onaardig. Dat die bij Barca faalde zoals bijna alle Arsenal spelers die ernaartoe gaan is jammer, maar de transfer destijds was niet zo gek.

Ik hoop dat die nog ergens een leuke club kan vinden, geen slechte speler alleen komt bij Barca totaal niet uit de verf. Hij is nog jong dus ik hoop niet dat die nu al ergens in Rusland aan de slag gaat.

3 augustus 2014 om 22:29

Vreemd want Keita was een box-to-box middenvelder terwijl Song echt een controleur is. Nu Mascherano waarschijnlijk met Busquets gaat concurreren om de controleurspositie is Song eigenlijk kansloos en moet hij daar snel weg.

4 augustus 2014 om 11:12

Hij was in een matig seizoen van Arsenal samen met RvP een van de enige lichtpunten

Song kan misschien terug naar Arsenal? Of anders AC Milan.

3 augustus 2014 om 22:28

Denk niet dat Arsenal hem nodig heeft. Arsenal wil mee doen om de prijzen en hebben een middenvelder nodig die meteen van waarde kan zijn. Song heeft geen wedstrijdritme en is niet goed genoeg voor het huidige Arsenal.

Milan kan hem niet betalen, denk ik.

Ik denk dat song blijft. Type gevalletje Affelay (bogarde)

Dat barcelona die song gewoon tranfervrij laat gaan als ie niet verkocht kan/wil worden.. bespaart je genoeg loon

3 augustus 2014 om 22:26

Hij heeft een doorlopend contract, dus een geïnteresseerde club moet zich eerst melden bij Barcelona. Song kan dus verzwijgen wat 'ie wil

Is song niet een goede voor op Old Trafford? Een verdedigende middenvelder zoeken we nog....

4 augustus 2014 om 00:27

Dat zou ik inderdaad ook alleen maar toejuichen! Ondanks dat hij er bij Barcelona niet aan te pas kwam, maar overigens ook heel weinig vertrouwen en kansen kreeg, zou hij in mijn ogen echt een directe versterking zijn voor United. Hij kan daarbij zowel op het middenveld in de rol van Fletcher als in de verdediging als centrale man spelen met de mogelijkheid bij balbezit in te schuiven waardoor er een extra man op het middenveld word gecreëerd. Die multifunctionaliteit zou Van Gaal toch moeten aanspreken.

Song, wat heeft hij teleurgesteld bij Barcelona...

Song is gewoon een beperkte voetballer en bovendien niet lekker in zijn hoofd. Bij arsenal mocht bij weg door problemen daar toen heeft barca hem opgepikt. Op het WK ook alweer een idiote rode kaart gepakt door iemand op z'n achterhoofd te slaan. Verbaast als hier united fans hem graag zien komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren