Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona meldt zich definitief af voor Pogba

Laatste update:
/
West Ham United speelt vanaf komend seizoen in het Olympisch Stadion met een capaciteit van 60. 000 fans en daardoor kan de Londense club omhoog kijken. The Hammers gaan de strijd aan met de traditionele grootmachten en manager Slaven Bilic mag in de zomer flink gaan uitgeven. Sadio Mané, steraanvaller van Southampton, staat hoog op de verlanglijst van Bilic. (Brentwood Gazette)
/
Voor Antoine Griezmann is de belangstelling van Paris Saint-Germain geen aanleiding om zijn toekomst te heroverwegen. De Franse spits is uitstekend op zijn plek bij Atlético Madrid. “Als zo’n club je volgt is dat een teken dat je goed bezig bent, maar verder doet het me weinig. Bayern, Barcelona en Real Madrid vormen de echte top van Europa, daarna komt PSG pas”, zegt de international van les Bleus. (L’Equipe)
/
Barcelona zich netjes afgemeld bij Juventus voor Paul Pogba. De middenvelder werd wekenlang in verband gebracht met een megatransfer van honderd miljoen euro, maar de Catalaanse grootmacht heeft inmiddels andere prioriteiten. Barcelona is op zoek naar een centrumverdediger en een linksback; de bezetting op het middenveld is volgens trainer Luis Enrique uitstekend. (Mundo Deportivo)
/
Riccardo Saponara ziet zijn goede prestaties in het shirt van Empoli beloond worden met een fraaie transfer. De gewilde middenvelder, die afgelopen zomer AC Milan verruilde voor de bescheiden club uit Toscane, heeft naar verluidt al een voorcontract gesloten met Juventus. De regerend kampioen van Italië betaalt aankomende zomer vijftien miljoen euro voor de 24-jarige spelmaker, die dit voetbaljaar al goed is voor vijf goals en zeven assists. (Mediaset)
/
Celta de Vigo stelt zich op als een stugge onderhandelingspartner en daardoor speelt Nolito nog altijd niet bij Barcelona. De club uit Galicië hanteert een vraagprijs van achttien miljoen euro en misschien zijn er clubs uit Engeland die dat bedrag op tafel willen leggen. Liverpool en Arsenal zijn in ieder geval serieus geïnteresseerd in de 29-jarige Nolito. De Spanjaard heeft bij Celta nog een contract tot medio 2019. (Mundo Deportivo)
Denk jij dat Paul Pogba ooit in Spanje zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pogba hoef ik ook niet te zien. Heeft potentie, maar bij lange na nog niet goed genoeg voor Barça.

Een middenvelder is wel nodig. Rakitic is oké, maar geef ik dit seizoen niet meer dan een 6.5. Of Arda op het middenveld veel gaat toevoegen waag ik ook te betwijfelen. Ik mis iemand die het spel kan dicteren, dus is mijn droomaankoop Ilkay Gündogan. Mocht hij niet haalbaar zijn dan kan Marco Verratti misschien gehaald worden.

Als verdediger zou ik graag John Stones of Laurent Koscielny zien. Simpelweg omdat zij uitstekend in het systeem van Barcelona passen.

31 januari 2016 om 00:53

Of Laporte of Marquinhos passen ook perfect in het systeem van Barca

31 januari 2016 om 01:07

De enige die het spel dictiren zijn Iniesta en Busquets

31 januari 2016 om 02:23

Daarom moet je iemand hebben als raketic vind ik. Die zich 90 minuten lang suf rent om busquets en iniesta te laten werken. Wel ben ik van mening dat verrati daar geschikter voor is

31 januari 2016 om 01:20

Futbolwatcher... lul niet iedereen die fan van barca is wou hem wel!!!

Maarja ik snap.wel.waarom barca hem niet hoeft... ze hebben hem niet.nodig.maar de fans elke fan wou hem.wel.zin bij barca!

31 januari 2016 om 02:35

Ik niet, ze kunnen hun geld beter besteden. Zoals bijv een centrum verdediger of linksback zoals in de tekst aangegeven

31 januari 2016 om 06:35

Otrarsen ja tuurlijk alle fans op een hoop gooien. Als je vaker op voetbalzone zat dan kon je lezen dat niet alle(ik tenminste) pogba niet wou 100 mil teveel.

31 januari 2016 om 02:21

Veratti boven Arda en Pogba ? Volgens mij heb jij slaap nodig

31 januari 2016 om 02:44

Pogba laat soms hele mooie dingen zien maar staat er ook wel eens niet. Veratti laat nooit hele mooi dingen zien, maar staat er altijd. Hij heeft rust, kalmte, overzicht maar kan ook als een soort Cdm spelen ondanks zijn lengte. Past perfect bij Barca. Daar twijfel ik bij Pogba aan. Arda is denk ik even goed als Veratti, misschien iets beter, maar ook 5 jaar ouder.

31 januari 2016 om 07:40

Er altijd staan in de franse league bij psg is niet zo moeilijk.. Pogba is in potentie een van de beste middenvelders. Ik hoop dat hij naar united gaat.

31 januari 2016 om 08:40

Arda is gewoon matig, vind hem maar weinig bij barca passen.
Verratti daarentegen zou perfect passen en hij brengt de fysieke kracht die ze zoeken. Dat hij een beter inzicht heeft en beter in positiespel is dan arda en Pogba dat ziet iedereen.

31 januari 2016 om 10:11

Heb jij wel verstand van voetbal, Pogba bij lange na niet goed??, rakitic een 6, 5??

31 januari 2016 om 19:30

Zambrotta....

Helemaal mee eens. Je bent kosxielny vergeten als topverdediger?!!! Laat me niet lachen

Futbolwatcher moet denk ik gaan tennissen.

31 januari 2016 om 19:28

Futbolwatcher...

Ik ben blij, dat jij het niet voor het zeggen hebt, want jouw inzicht is echt heel slecht.

Rakitic werkt heel hard, heeft belangrijke goals gemaakt, staat tactisch heel goed. Barca verdedigt goed en is minder kwetsbaar door rakitic!!

Veratti komt tekort.... Misschien als vervanger van iniesta over een paar jaar.

Pogba hoeft voor mij niet en al helemaal voor dat geldbedrag. Investeer in jouw jeugd en laat de jeugd ook groeien. Met rafinha en roberto heb je 2 goede en jongen middenvelders. Arda heeft nog wat tijd nodig om zich te laten zien, maar hij past bij de speelstijl van lucho!

Koscielny past perfect in het barca systeem??? Een van de meest overschatte verdediger ooit. Hij maakt zulke domme fouten en is veel te passief.

ik denk eerder ook om naar een jonge verdediger te kijken, matheau als linksback back -up is niet barca waardig, in het centrum wel

31 januari 2016 om 02:36

Grimaldo was eigenlijk perfect

Wat is: 'netjes afgemeld'?

Mij lijkt het dat Pogba ook niet echt de stijl van Barca heeft! Hij lijkt mij echt een speler voor Real!

Dan zie ik die Pogba straks nog naar Real Madrid verkassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren