Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona kan gedesillusioneerd toptalent verhuren

Laatste update:
/
Roberto Soldado wordt met tal van clubs in verband gebracht, maar het meest logisch is een terugkeer naar Spanje. Andere opties in Engeland of een vertrek richting Italië vindt de spits best oké, maar nu Sevilla zich heeft gemengd in de strijd lijkt zijn keuze te zijn gemaakt. Soldado kwam in de zomer van 2013 naar Tottenham Hotspur, maar heeft daar nooit kunnen overtuigen. (Diverse Spaanse media)
/
Benfica is zoekende naar een betrouwbare sluitpost en de scouts van de Portugese topclub zijn uitgekomen in het zuiden van Frankrijk. Daar zijn zij gestuit op Ali Ahamada, die elf interlands voor Jong Frankrijk achter zijn naam heeft staan en momenteel uitstekend werk verricht in het doel bij Toulouse. De 23-jarige doelman wordt in januari benaderd en verhuist mogelijk dus al in de winterstop naar Lissabon. (O Jogo)
/
Het leek op een sprookje voor Alen Halilovic. Het toptalent van Dinamo Zagreb verhuisde afgelopen zomer naar Barcelona en zag daarmee een droom uitkomen, maar de realiteit is weerbarstiger. De aanvallende middenvelder heeft te horen gekregen dat een basisplaats bij Barcelona B voorlopig het hoogst haalbare is. Fiorentina denkt een uitweg te kunnen bieden en wil de tiener in januari op huurbasis overnemen. (Il Sussidiario)
/
Alhoewel Saido Berahino de toezegging heeft gehad van West Bromwich Albion dat hij mag vertrekken bij een mooie kans, wil de club zijn contract toch graag verlengen. De jonge aanvaller beleeft dit seizoen zijn doorbraak in de Premier League en vijzelt zijn marktwaarde wekelijks op. Hij staat nog wel tot medio 2017 op de loonlijst bij the Baggies, maar mag binnenkort een nieuwe aanbieding verwachten. (Daily Mirror)
/
Villarreal wil Ikechukwu Uche graag behouden. Het contract van de Nigeriaanse spits loopt komende zomer af, maar als hij blijft presteren zoals nu het geval is, komt de international in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Uiteraard gaat de dertigjarige aanvaller meer verdienen, maar el Submarino Amarillo wacht nog even met het openen van de onderhandelingen. (AS)
Gaat Alen Halilovic in de toekomst nog van waarde zijn bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fiorentina is een goede club voor Halilovic , spelen ook veel op balbezit en daar kan hij zich door ontwikkelen op het hoogste niveau.

13 oktober 2014 om 18:13

Hij is zeker niet goed genoeg voor Fiorentina, hij kan beter naar een Spaanse degradatiekandidaat, daar wordt speelminuten vergaren al moeilijk genoeg.

13 oktober 2014 om 18:24

Fiorentina zou leuk zijn, maar als je al niet bij Barca B een basisplek kan afdwingen. Dan kom je gewoon te kort voor Fiorentina.

13 oktober 2014 om 18:28

Waaruit maak jij op dat hij bij Barca B geen basisplaats kan afdwingen?

13 oktober 2014 om 18:40

Alen staat gewoon wekelijks aan de basis.

Zaterdag deed hij niet mee vanwege een blessure dacht ik. Verder is hij echt prima speler.

Alen zou de plek van Iniesta moeten overnemen, de beste vervanger of ze kunnen Reus proberen te halen.

13 oktober 2014 om 18:41

Hij kan daar wel een basisplaats afdwingen, hij wi alleen liver op het hoogste niveau uitkomen. Dat kan eventueel dus bij Fiorentina.

13 oktober 2014 om 18:44

Hij deed niet mee omdat hij bij het Kroatische nationale team was. Blessures heeft hij tot nog toe niet gehad.

13 oktober 2014 om 19:05

@spalato87
@pcwolf
@ajax 111
@messais10

Excuses! Lezen blijkt lastiger zijn dan verwacht. Dacht dat er stond dat hij voorlopig geen basisplek bij Barca B kan verwachten. Vond het al zo gek, want het is een fantastisch talent. Ik denk dan dat hij beter eerst nog een stapje lager kan proberen dan. Een lower tier BVA club lijkt me een prima springplank voor hem.

Ahamada is een goede keeper maar geen echt betrouwbare doelman. Daarom ook niet echt verrassend dat Boucher nu de voorkeur krijgt in het doel van Toulouse. Ik vind persoonlijk ook Boucher beter.

13 oktober 2014 om 18:20

Ali ahamada ken ik wel en hij is een uitstekende keeper. Boucher ken ik niet, maar denk ni dat hij beter dan ali is..

13 oktober 2014 om 18:38

Ahamada heeft dit seizoen nog geen speelminuten gemaakt, Terwijl Boucher alle wedstrijden in de Ligue 1 tot nu toe heeft gekeept voor Toulouse.

En zo begint zijn bestaan als voetbalnomade. Super dom om naar Barca te gaan.

13 oktober 2014 om 18:50

Dit zijn de wandelgangen. Toen hij het contract tekende wist hij al dat hij bij Barca B zou beginnen. Er zijn clausules in het contract wanneer hij in Barca 1 komt krijgt Dinamo geld. Ze brengen hem rustig. Die jongen moet niet met te veel druk spelen hij komt er wel. Wordt de perfecte opvolger van Iniesta

Halilovic wordt volgend jaar al gepromoot vanwege transferban en Xavi gaat vertrekken

Halilovic moet geduld hebben. Zijn kansen komen wel!

Een basisplaats bij Barcelona B voorlopig het hoogst haalbare, is daar wat mis mee? Die jongen is gehaald om dit seizoen bij Barcelona B te spelen en daarna of bij het eerste aan te sluiten of verhuurd te worden. Die jongen speelt er net, en tot zover heeft hij laten zien nog niet klaar te zijn voor het eerste. Fiorentina is daarom ook geen goede stap, de competitie is te fysiek en hij zal daar toch niet veel kansen krijgen.

Hij is pas 18. Nu is hij nog niet klaar voor een plek bij het eerste. Een verhuur moet zeker een optie zijn. Misschien is het wel wat voor Ajax. Daar kan hij voldoende ervaring opdoen en speelt hij ook nog europees.

Waarom praat iedereen hier alsof Barca B slecht is? Het is een beter team dan een gemiddeld Eredivisie team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren