Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona kan Brits bod verwachten op Bravo

Laatste update:
/
Volgens Arsenal-legende Ian Wright doet Chelsea er verstandig aan om John Terry te laten gaan. De aanvoerder krijgt waarschijnlijk geen nieuw contract in Londen. “Misschien heeft de nieuwe coach, als Chelsea die al heeft, laten weten dat hij geen gebruik meer wil maken van Terry. Ik vind dat Terry ook niet meer de kracht heeft die hij vroeger had, dus het lijkt mij verstandig om uit elkaar te gaan”, aldus Wright. (Daily Mirror)
/
Lothar Matthäus vindt het uitermate verstandig van Bayern München dat Serdar Tasci is aangetrokken om de defensie te versterken. “Hij kent de Bundesliga en hij heeft altijd op hoog niveau gespeeld. Het is verstandiger dan een jonge speler voor de leeuwen te werpen. Nu is het aan Tasci om te bewijzen dat hij een plek in de basis moet krijgen”, aldus voetbalicoon Matthäus, zelf oud-speler van Bayern München. (Sky)
/
Josep Guardiola neemt in de zomer het roer over bij Manchester City en één van de eerste dingen die hij zou willen doen is het aantrekken van een nieuwe keeper. De Spanjaard is bijzonder gecharmeerd van Claudio Bravo en zou de Chileense keeper van Barcelona graag naar Engeland willen halen. Bravo wil op zijn beurt graag de Champions League winnen, wat hem bij Barcelona niet lijkt te lukken als Marc-André ter Stegen in dat toernooi mag blijven keepen. De keeper heeft een transferclausule in zijn contract van veertig miljoen euro. (AS)
/
Trainer Sinisa Mihajlovic van AC Milan heeft door een mooie 3-0 overwinning op aartsrivaal Internazionale weer ademruimte. De coach zegt echter dat hij nooit gevreesd heeft voor een ontslag. “Ik ben altijd kalm geweest. Ik vertrouw op mijn selectie en ik heb vertrouwen in mijn werk. Alles heeft tijd nodig: het is niet makkelijk met een nieuwe coach en nieuwe spelers”, zegt Mihajlovic. (Sky Italia)
/
Schalke 04 betaalde afgelopen zomer zes miljoen euro, maar dat lijkt weggegooid geld. Die Königsblauen legden dat bedrag op tafel voor Franco Di Santo, die hoog op het verlanglijstje van trainer André Breitenreiter stond. De aanvaller zit echter vooral op de tribune in Gelsenkirchen en het heeft er alle schijn van dat de 26-jarige Di Santo na afloop van dit seizoen alweer op zoek mag naar een andere werkgever. (BILD)
Is Claudio Bravo beter dan Joe Hart?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou lijkt me niet dat ze hart gaan vervangen als ze hem halen is het meer voor de breedte

3 februari 2016 om 21:14

Bravo is veel beter dan hart man

3 februari 2016 om 23:08

Hart had vorig jaar de golden glove

4 februari 2016 om 02:21

Chelsea werd vorig jaar kampioen, so what?

4 februari 2016 om 07:53

Bravo is idd beter, maar Hart is een hele goede keeper en is bovendien nog engels. Dit is een broodje aap verhaal

3 februari 2016 om 21:15

Klopt helemaal wat je zegt. Maar het kan ook zo zijn dat City een bod heeft ontvangen voor Hart en dat ze Bravo als vervanger willen halen.

3 februari 2016 om 22:11

Bravo is al meer dan een jaar de beste keeper van de wereld. Stop met trollen. Een echte penaltykiller, reflexenbeest en goede meevoetballer. Heeft Chili niet voor niets de copa america bezorgd en had in de competitie cruciale reddingen (penalty Parejo e.t.x.)

3 februari 2016 om 23:14

Ik zou eens een wedstrijd van Bayern kijken, die keeper schijnt het ook te kunnen.

4 februari 2016 om 01:24

Droom verder jongen, hij staat niet eens in de top 3 die tot nu toe nog altijd bestaat uit neuer, courtois en de gea.

Di Santo is eerder al in verband gebracht met Ajax. Het lijkt me toch goed om even navraag te doen bij Schalke.

3 februari 2016 om 22:35

Lijkt me niet, dit is een opvallend bericht. Di Santo zit helemaal niet vaak op de tribune en ik snap ook niet waar VZ dit vandaan tovert..

Van het Bravo bericht klopt niks. Hart word erg geliefd bij zowel het bestuur en de supporters. Ook is hij homegrown en echt een van de betere keepers van de wereld.

De beste keeper van de wereld is met afstand Courtios maar Bravo is ook niet minder dan Neuer. Het is vooral knapper dat je met Chili teams als brazilie argentinie en uruguay weg kan zetten in de copa america en kwalificatie wedstrijden voor het WK dan Neuer die al voor de sterkste land uit europa uitkomt. Bij Chili ken ik niemand anders als Vidal dat een echte ster is.
Dan moet je gewoon een wereldkeeper in de goal hebben.

4 februari 2016 om 01:42

Sanchez.... vergeten? En Vela?

4 februari 2016 om 02:25

Vela is een mexicaan. Medel, Alexis inderdaad en Vidal zijn de enige toppers met Bravo maar zitten veel leuke spelers tussen als Aranguiz van Bayer Leverkusen en Vargas

4 februari 2016 om 07:56

Inderdaad, maar als je dit vergelijkt met de selectie van Argentinie en brazilie snap je Gaxmudian zijn punt wel.

Hier boven op speelt Chili ook gewoon leuk voetbal. Misschien is dat wel een van hun sterkste punten, dat ze niet met 10 egos in de kleedkamer zitten.
Bij argentinie merk je dat de verkeerde spelers (bv pastore) alle aandacht willen en onnodige domme acties proberen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren