Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona geeft groen licht voor Napoli-transfer

Laatste update:
/
FC Groningen wil graag door met Ron Jans als technisch manager. Ook is de club tevreden over Ernest Faber en wil het met hem om de tafel om te praten over een nieuw conttract. (Voetbal International)
/
Lucas Moura en Javier Pastore staan in de belangstelling van diverse clubs uit Europa, waaronder Manchester United en Internazionale. PSG wil echter niet meewerken aan een vertrek van het tweetal. (ESPN)
/
Barcelona heeft Napoli toestemming gegegeven om in gesprek te gaan met Gerard Deulofeu. De buitenspeler mag voor een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro vertrekken, maar ook Internazionale en Sevilla hebben interesse. (Gianluca Di Marzio)
/
Ook Crystal Palace heeft zich gemeld in de strijd om Francis Coquelin, voor wie Arsenal circa twaalf miljoen euro zou willen ontvangen. West Ham United maakte eerder al zijn interesse kenbaar in de Fransman. (Daily Mirror)
/
Newcastle United en Girondins de Bordeaux praten momenteel over een transfer van Aleksandar Mitrovic. De Servische spits staat ook in de belangstelling van Brighton & Hove Albion en het Mexicaanse Club América. (RMC Sports)
/
Ondanks dat Leonardo Bonucci een tegenvallend eerste halfjaar kende bij AC Milan is de club niet van plan hem te verkopen. Real Madrid en Manchester City zouden geïnteresseerd zijn, maar sportief directeur Massimiliano Mirabelli benadrukt dat de verdediger niet te koop is. (Gr Parlamento)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een grote schoonmaak bij Barca op komst? Deulofeu weg, Arda weg, Mascherano weg, etc... die plekken kunnen makkelijker worden opgevangen door de jeugd van La Masia. Alleen nog een topverdedigend talent erbij! Die Mina lijkt me de ideale kandidaat

9 januari 2018 om 00:41

De jeugd doet Barca de laatste tijd niet echt meer aan helaas. Verwacht dat ze met nog meer geld gaan strooien

9 januari 2018 om 00:42

Alleen Alena is momenteel zo ver om zich bij de eerste te sluiten. Cuenca is nog niet klaar voor. Dus ik zie niet 1 2 genoeg spelers uit de jeugd om deze 3te vervangen, hoewel Arda natuurlijk al dit seizoen afgeschreven was.

Er is idd een grote schoonmaak op komst. Ik denk dat 1 middenvelder iig gaat vertrekken. Daarnaast lijkt Deulofeu niet meer in plannen voor te komen en wil Mascherano zelf weg.

Ik hoop wel dat dit bestuur nou eens fatsoenlijk gaat handelen wat betreft uitgaande transfers. Arda verhuren is iig een grote fout. Ik vrees dan ook niet veel goeds voor andere onderhandelingen.

9 januari 2018 om 00:46

Yery Mina zal ook komen. Ik heb al tal van berichten gelezen die laten blijken dat hij nog ergens deze week vastgelegd zou worden. In het slechtste geval pas in de zomer.
Die grote schoonmaak is trouwens wel nodig. Er loopt momenteel iets te veel middelmaat in de selectie. Spelers als Gomes, Denis, Arda, Rafinha, Vidal, Digne, Paco Alcacer en Deulofeu komen allen te kort voor de eerste elf. Je kan er daar per positie hooguit eentje van houden om als reserve te gebruiken. Al de rest gewoon verkopen en met dat geld rustig uitkijken naar een geweldige spits om Suarez binnen dit en enkele jaren af te lossen of om juist te concurreren met Suarez.

9 januari 2018 om 00:56

Digne zou ik met rust laten. Hij is een oke back-up wie niet zeurt en nuttig is. Vidal is een multifunctionele net niet speler en hoeft wat mij betreft niet weg. Paco is ook goede back-up en doet het niet heel slecht. Wat betreft Gomes, Denis, Arda, Rafinha en Deulofeu ben ik met je eens. Hoewel ik een fan van Denis ben, zie ik hem niet meer slagen. Daarnaast hoop ik dat Alena kansen krijgt, want hem vind ik momenteel meer potentie hebben. Maar Denis mag ook wel blijven in principe.

Een nieuwe spits is nog niet nodig, zeker geen wereldspits. Valverde geeft Messi het liefst een centrale rol en mocht Suarez geblaseerd zijn, kan Messi daar alleen spelen.

9 januari 2018 om 07:28

Ook ik ben het weer deels met jou eens. Alena kreeg al kansen in de voorbereiding van dit seizoen en speelde daarin goed. Wat mij betreft mag hij zeker wat meer minuten maken. Ik ben het daarnaast ook eens met jou wat betreft Digne. Ik zou hem eerder achter de hand houden dan Vidal. Paco kan voorlopig ook nog wel blijven.
Ik vind Suarez dit seizoen, op enkele wedstrijden na, grandioos uit vorm. Niet dat hij moet beschikken, maar ik denk dat flink wat concurrentie hem scherp zou kunnen houden. Ik hoor regelmatig geruchten over Griezmann. Ik ben niet helemaal voorstander van zijn komst, maar ik denk toch dat moest hij komen Suarez ook scherper voor de dag komt.

9 januari 2018 om 07:52

Suarez was idd begin van het seizoen uit vorm. Maar de laatste 8 wedstrijden heeft ie 9 doelpunten gemaakt. Ook suarez is dus uit zijn dip. Allren ja je hebt wel zeker gelijk dat je hem over 1 jaar of 2 moet vervangen. Hadden we maar iets meer betaald voor Gabriel jesus..

9 januari 2018 om 08:17

Nou ja grote schoonmaak is het niet echt, Deulofeu is niet goed genoeg, Arda kan het niet vinden met de trainer en Masch is op leeftijd. Dus het zijn allemaal transfers die te begrijpen zijn.

Lucas en Pastore moeten beide weg daar. Zijn beide spelers die bij veel clubs belangrijk kunnen zijn. Als ik AC Milan of Inter was zou ik voor Pastore gaan, Kunnen beide wel wat extra creativiteit gebruiken.

Barca kocht Deolefeu toch voor 30mil terug, afgelopen zomer?

9 januari 2018 om 07:51

Terugkoopclausule was 12m terwijl marktwaarde op dat moment minstens 15 was en spelers meestal voor pak meer verkocht worden.

9 januari 2018 om 11:22

O ok, dacht al.
Vond het destijds echt een mooie speler om te zien en vooral in Spaanse jeugdelftallen.
Jammer dat hij het niet zag zitten om in Eredivisie te komen ballen.

Valverde wil vooral dure vogel Arda weg en met terugkeer Dembele + komst Coutinho is er feitelijk ook geen plaats meer voor Deulofeu. Daarnaast wil Masche meer spelen voor zn wk-selectie en is et wel wat interesse in Vidal die gewoon niet van Barça niveau is. Met Sergi en Semedo komt die op de derde plaats voor de rechtsachter en op het middenveld of de flank is hij heel middelmatig. Gomes is dan weer goed bezig de laatste tijd, ik weet dat ik hem vorig seizoen helemaal afgekraakt heb maar hetgeen ik de laatste tijd zie doet me twijfelen en geeft me hoop.

9 januari 2018 om 18:44

Maar Gomes heeft vaak genoeg laten zien dat hij pas kan excelleren als hij meer ruimte. En dir ruimte krijg je niet bij Barca. Dus ik denk dat het voor hem en voor Barca beter is om afscheid te nemen.

In de Italiaanse kranten valt te lezen dat inter achter Deulofeu aan zit en Napoli achter Dennis Suárez.. Napoli dat en Deulofeu en Dennis wil lijkt me wat te veel van het goede. Overigens gaat ook het gerucht dat Barça morgen Mina nog gaat presenteren.

Zie niet in waarom je als Barcelona Deulofeu zal verkopen want je spoeling is voorin helemaal niet zo breed.
Je kan dus nu met Coutinho hangend op links gaan spelen samen met Messi en Suarez en dan heb je nog Dembele achter de hand als Deulofeu vertrekt en Paco. Als er eentje geblesseerd raakt dan heb je dus al helemaal geen keuzes meer over.
Ik zou dus gewoon Deulofeu voor de breedte er bij houden indien die daar zelf geen moeite mee heeft, Barcelona speelt een hele hoop wedstrijden dus zullen ze een brede selectie wel nodig hebben en Suarez en Messi zijn ook niet meer de jongste.

9 januari 2018 om 18:45

Barca heeft in de jeugd Arnaiz rondlopen die naar mijn mening beter is dan Deulofeu. En Carles Alena kan ook in de aanval. Dus de spoeling is breed genoeg.

9 januari 2018 om 21:24

Deulofeu is dankzij zn clausule onder de toenmalige marktprijs gehaald en heeft zn kans gekregen maar het niet laten zien.. nu je Dembélé terug uit blessure hebt en daarbij ook nog eens coutinho tot je beschikking krijgt zie ik het naar resterende speelkansen somber in voor Deulofeu.. heeft er ineens 2 serieuze concurrenten bij en het ging al niet goed. Kun je beter terug naar Italië trekken waar je wel goed speelde want ook het talent uit barca B (Arnaiz) lijkt je voorbij te gaan steken.. zelfs die oude Iniesta laat meer zien op de linksbuiten dan Deulofeutje

Kan Nijland niet een keer met pensioen? Ik weet wat hij voor de club heeft betekend en diep respect daarvoor, maar soms is het te lang. Krijg een beetje een Munstermannetje gevoel bij hem. Eigenlijk is de teloorgang ingezet toen Henk Veldmate van Groningen naar Ajax is gegaan. Zelden zie ik nog aansprakelijke voetballers bij de FC voetballen. En als we dan pareltje (tibbling) hebben, dan gaan ze voor een habbekrats weg.

Hartstikke goed dat hij Ron Jans langer aan Groningen weet te binden, maar met alle respect Faber? Ik verlang zelf naar de tijd van Erwin van Looij terug en dat zegt al genoeg denk ik. Tijd om door te selecteren met een nieuwe trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren