Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona deelt opnieuw contract voor het leven uit

Laatste update:
/
Gennaro Gattuso geldt als de favoriet om het stokje van Vincenzo Montella over te nemen als AC Milan zondag verliest van Genoa. Rino is nu nog actief als jeugdtrainer bij i Rossoneri. (Corriere dello Sport)
/
Newcastle United denkt aan de komst van Geronimo Rulli. De doelman van Real Sociedad moet ruim zestien miljoen euro kosten, terwijl Galatasaray-keeper Fernando Muslera als alternatief geldt. (The Sun)
/
Barcelona is bereid om Lionel Messi een contract voor het leven te laten ondertekenen. De Argentijnse sterspeler beschikt over een aflopende verbintenis in het Camp Nou. (ESPN)
/
Slaven Bilic heeft nog twee wedstrijden om zijn baan te redden. West Ham United moet presteren tegen Tottenham Hotspur en Crystal Palace en anders ligt de manager eruit. (Sky Sports)
/
Gary Neville keert niet terug als trainer. Het avontuur bij Valencia is hem niet goed bevallen en de oud-rechtsback denkt niet dat hij ooit weer als coach aan de slag gaat. (Sky Sports)
/
Mario Balotelli kon naar Juventus toen hij bij Manchester City vertrok. De spits koos echter voor AC Milan omdat zijn hart daar ligt, zo vertelt de Italiaan. (Facebook Live)
Zou Gennaro Gattuso een geschikte trainer voor AC Milan 1 zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balotelli blijft een speler die ik altijd graag bij Juventus had willen zien, Het kon ook niet anders dan dat Juventus wel is interesse heeft getoond. Blijft een jongen met veel talent en hij is natuurlijk italiaans.

23 oktober 2017 om 00:58

Balotelli is net zo Italiaans als ik de koning van Nederland ben. Niet dus.

On topic hij is wel een verschrikkelijk goede voetballer, alleen de mentaliteit en het koppie daar zit het soms niet goed.

23 oktober 2017 om 01:05

Hij speelt voor het Italiaanse elftal en is dus wel degelijk Italiaans. Tenzij jij Willem-Alexander bent weet ik het ook niet.

24 oktober 2017 om 01:21

Hij is geboren en getogen in Italië, En nee je bent niet de koning van Nederland. Lelijke gedachte van je, Zou ook lastig zijn voor het Nederlands elftal en voor Frankrijk etc met jou gedachte, Die zouden dan de helft van hun selectie kwijt raken.

Prima voor Barcelona en Messi. Barcelona hoeft dan nooit meer zijn contract te verlengen en Messi blijft dan altijd van Barca. Verdient natuurlijk want die man moet een legende daar worden ook al hoeft dat niet meer want dat is hij al😜

23 oktober 2017 om 08:57

Natuurlijk is hij dat al lang . Net zo als dat Ronaldo dat ook al lang is. Twee beste spelers ooit. Verder hoopt natuurlijk heel Barcelona hier op. Ben echter benieuwd wat Messi gaat doen, aangezien hij altijd heeft aangegeven dat hij wil afsluiten bij Newells Old Boys.

Hoop echt dat Barcelona zo'n contract kan forceren. Zie Messi zeker nog voor zijn topploeg spelen tot aan het seizoen waar het WK in Qatar eind 2022 zal gespeeld worden. Stoppen op zijn 36ste verjaardag in juni 2023 lijkt mij een mooi moment. Wie weet is hij nog goed genoeg tot aan zijn 37ste verjaardag en zien we Messi zelf nog 6 en een half seizoenen bij Barcelona. Ik denk wel dat Messi veel minder zal worden eens hij al zijn 33ste of 34ste gaat minderen. Maar aangezien hij de beste speler (samen met Ronaldo) van de wereld is zal hij nog goed genoeg blijven voor Barcelona tot zijn 36ste denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren