Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona bijna akkoord over verhuur middenvelder

Laatste update:
/
Luke Shaw gaat in januari niet naar Fenerbahçe. De linksback wil bij Manchester United blijven om José Mourinho te overtuigen van zijn kwaliteiten. (Daily Mail)
/
Reece Oxford en Josh Cullen moeten in januari mogelijk vertrekken bij West Ham United. De club overweegt het duo te verkopen om geld vrij te maken voor aankopen van nieuwe trainer David Moyes. (Daily Mirror)
/
Barcelona en Galatasaray zijn dicht bij een akkoord over de verhuur van Arda Turan. De middenvelder kan in januari terugkeren naar Istanbul, als hij daar zelf ook oren naar heeft. (Fanatik)
/
Tottenham Hotspur gaat zich binnenkort waarschijnlijk met een kleine tien miljoen euro bij Besiktas melden. Tolgay Arslan moet als het aan the Spurs ligt namelijk naar Londen komen. (Fotomaç)
/
Bobby Reid staat in de belangstelling van Leicester City, Brighton & Hove Albion, Burnley en Middlesbrough. Bristol City hoopt echter dat de 24-jarige middenvelder zijn contract wil verlengen. (Team Talk)
/
Brooks Lennon kan Liverpool op permanente basis inruilen voor Real Salt Lake. De aanvaller wordt sinds januari door de Amerikanen gehuurd en maakt veel indruk in de MLS. (ESPN)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer als Oxford West Ham United gaat verlaten. Ik had 2 jaar geleden toch een grotere toekomst voorspelt voor hem..

Denk niet dat Arda dit wil. Is niet gelukkig geweest met het nationale elftal en de bijbehorende supporters.

10 november 2017 om 23:54

Ik hoop dat het niet waar is. Hij gaat niks betekenen voor dit team, hij is geen toegevoegde waarde voor dit team

Ik hoop dat Arda weg gaat bij Barcelona, maar denk niet dat hij zal vertrekken.

Waar is West Ham mee bezig?
Je gaat toch niet een groot talent als Oxford verkopen om geld vrij te maken? het team dat er staat is zeker top 8 waardig! Als ze dit doen kunnen mogen ze van mij rechtstreeks degraderen, maargoed dat is mijn mening.

8 november 2017 om 22:07

Gelukkig komt dit bericht uit de daily mirror, dus is de kans niet super groot dat dit waar is

Achterlijke beslissing. Denk dat je als club hard mag zijn tegenover spelers die geen toekomst meer hebben bij de club en weigeren te vertrekken. Als Arda Turan zo graag terug wil keren bij Galatasaray, laat hem dan ook maar delen in het financiële verlies van de club. Een definitieve transfer of anders blijft hij nog lekker op de tribunes zitten.

Begrijp niet dat zelfs André gomes meer kansen krijgt dan Arda,Arda is een veel betere voetballer dan Gomes

Ik denk niet dat de supporters van Galatasaray op hem zitten te wachten, ik in ieder geval zeker niet. Hij is zwaar door de mand gevallen met zijn arrogantie. Wat ooit een veelbelovende speler leek te zijn/worden, is toch dik tegengevallen jammer genoeg.

10 november 2017 om 23:55

Geef je groot gelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren