Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Barça praat met mogelijke opvolger Vilanova

Laatste update:
/
José Mourinho wil in de komende tien dagen duidelijkheid van Chelsea. Bij contractbreuk moet Mourinho circa dertien miljoen euro betalen aan Real Madrid, maar de Koninklijke is bereid om af te zien van dat bedrag. Niets staat een terugkeer op Stamford Bridge meer in de weg, maar Mourinho wil met het oog op het vormgeven van de selectie wel zo snel mogelijk meer horen. (Daily Mirror)
/
Marco Benassi vreest een vertrek van Andrea Stramaccioni. De coach van Internazionale kent de jonge middenvelder uit de tijd dat de twee elkaar tegenkwamen bij de jeugd van i Nerazzurri en weet dus precies wat hij aan de speler heeft. Mocht Stramaccioni plaats moeten maken voor iemand anders, dan ziet de situatie voor Benassi er opeens minder goed uit. “Het zal zeker iets veranderen. Maar ik wacht het eerst af, voorlopig zijn we allebei in dienst van Inter”, zegt Benassi. (Sky Italia)
/
Barcelona lijkt achter de schermen bezig te zijn met een plan-B. Tito Vilanova blijft in principe aan, maar dat is nog altijd niet helemaal zeker. De herhaaldelijke ontmoetingen met André Villas-Boas kunnen daar niet los van worden gezien. De coach van Tottenham Hotspur werd na afloop van het Champions League-duel van Barça met Bayern voor de tweede keer in twee weken tijd met de directie van de Spaanse club gesignaleerd. (AS)
/
Hatem Ben Arfa heeft er flink de pee in. De middenvelder werd onlangs met een tenue van Paris Saint-Germain aan gespot op het trainingscomplex van zijn club Newcastle United, maar dat bleek een hersenspinsel van een Franse journalist te zijn. “Door zo’n artikel, dat veel impact heeft, zien de mensen mij als een onbetrouwbaar persoon, maar de personen die mij kennen weten dat ik erg loyaal ben”, zegt de middenvelder. (Sky Sports)
/
Luka Modric gaat niet bij Internazionale aan de slag. De Noord-Italianen zouden interesse hebben in de 27-jarige middenvelder, maar zaakwaarnemer Mario Mamic verzekert dat zijn cliënt gewoon in Santiago Bernabéu blijft. “Luka blijft bij Real Madrid en dat gaat in de eerstkomende jaren waarschijnlijk niet veranderen. Of hij Inter zou afwimpelen? Ik denk het wel. Het is een goede club, maar Luka wil bij Real blijven”, klinkt het. (Marca)
/
Manchester City blijkt serieus in de markt te zijn voor Ezequiel Garay. De club werd in een eerder stadium al gelinkt met de 26-jarige verdediger van Benfica, maar wanneer Joleon Lescott wordt verkocht, dan stuurt men een bod naar Lissabon. De Argentijn, die een afkoopsom van twintig miljoen euro in zijn contract heeft staan, wordt ook gevolgd door Real Madrid, Barcelona, Manchester United, FC Porto, Paris Saint-Germain en AS Roma. (Daily Mail)
/
Martin Jol beschouwt Fulham als een fantastische werkgever en vindt dat zijn spelers dat ook moeten doen. Een aantal spelers van the Cottagers staat in de belangstelling van andere clubs, maar een transfer hoeft niet altijd positief uit te pakken. “Het gras is heus niet altijd groener bij de buren”, weet de Hagenaar uit ervaring. “Is er de afgelopen jaren een speler geweest die ons verliet en het elders beter heeft gedaan? Volgens mij niet”, aldus Jol. (Sky Sports)
/
Ook bij handhaving lijkt Josip Ilicic Palermo na dit seizoen vaarwel te zeggen. De club uit Sicilië zegt de 25-jarige middenvelder bij afglijding niet van de hand te moeten doen, maar een aantrekkelijk bod uit Florence zal men waarschijnlijk niet zo snel afslaan. Fiorentina ligt namelijk in pole position om de Sloveen, die dit seizoen al tien keer scoorde in de Serie A, over te nemen en ook AS Roma en de Milanese clubs zitten achter Ilicic aan. (TMW)
André Villas-Boas zou een goede coach zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AVB bij Barca, komt zijn droom eindelijk uit en kan ie Barca spel spelen.. Dit is toch zijn ultieme droom om het spel van Barca exact te kopieren en tika taka te spelen.. Ben benieuwd, had moeite met persoonlijkheden als Terry, Lampard, Cech en Drogba.. Ben benieuwd of hij Messi, Pique en Xavi kan handelen..

5 mei 2013 om 21:08

Bericht komt van een madrileense krant dus geloof er niks van

5 mei 2013 om 22:58

hij kwam naar barca om enkele jeugdspelers proberen af te snoepen en de jeugdopleiding van dichter bij te kijken

Turske amsterdamse fans van gala hebben een top dag. Beide teams verdient kampioen

Verkeerde topic lol

Wil liever coach van Dortmund bij Barca zien. Die Portugees is niet geslaagd bij Chelsea. Dus voor Barca vind ik hem nog niet geschikt.

6 mei 2013 om 00:21

Ik zou liever Marcelo Bielsa bij Barca zien of De Boer. Die Marcelo Bielsa heeft eerder aangegeven eenfan te zijn van het spel van Barca en vorig jaar heeft hij Bilbao geweldig voetbal laten spelen.

Real madrid moet garay terugkopen en carajevel. En essien laten gaan samen met carvalho misschien pepe ook anders albiol laten gaan verder een controleur kopen en modric mag naar inter vind hem maar een waardeloze speler op die wedstrijd na tegen manu maar ik had het al voorspelt dat het niks werd met hem.

pff liever niet hoor. tottenham heeft geen mooi spel. ze leunen altijd op bale terwijl ze prima spelers hebben.
barca heeft een coach nodig die er al staat en de spelers weer in moord conditie krijgt en zoniet dan maar op de bank. zou wel een taak zijn voor luis maar die komt vast niet.
verder zie ik villa's boas echt niet pique,alvers enzo onder controlle houden. hopenlijk is dit maar een gerucht.

Als Villanova al vertrekt (en wat mij betreft hoeft dat dus helemaal niet) dan moet Barcelona voor Pellegrini gaan.

Als je ziet wat die man met Villareal en Malaga heeft neergezet, dan kan het niet anders dat hij het ook goed gaat doen bij Barca.

En dat je er lange neus richting Real zou mee zetten, dat is ook meegenomen.

Maar zoals gezegd : laat Villanova maar blijven. Villas-boas hoeft echt niet te komen.

Real Madrid komt weer duur uit als ze Garay terug willen kopen. Goede verdediger, en goed voor hem dat hij Real Madrid het ook heeft laten zien dat hij het wel kan.

5 mei 2013 om 23:42

Ten eerste heeft real madrid nog een terugkoop clausule en geld is sowieso geen problee

Verkoop die handanovic maar voor 30miljoen

Vind dat AVB nog even bij Tottenham moet blijven misschien volgend jaar naar barca. Maar ik vind Tottenham wel bij hem passen eigenlijk.


Garay is een uitstekende verdediger maar komt denk ik tekort voor City. Als City een goede verdediger wilt moeten ze Hummels of Subotic aantrekken van Dortmund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren