Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Balende Isco stuurt aan op vertrek bij Real Madrid

Laatste update:
/
José Callejón lijkt op de weg terug naar Madrid. De aanvaller gaat echter niet naar zijn oude liefde Real Madrid, maar trekt mogelijk naar Atlético Madrid. Naar verluidt is Callejón het persoonlijk al eens met Atlético Madrid en is het nu aan de clubs om tot overeenstemming te komen. Napoli doet de vleugelspeler niet voor een schijntje van de hand, want er wordt zeker twintig miljoen euro gevraagd voor de handtekening van de Spanjaard. (Cadena COPE)
/
Bij de wedstrijd tussen FC Porto en Bayern München zat een delegatie van Juventus op de tribune. De Italianen kwamen niet per se kijken naar een bepaalde speler, maar raakten wel bijzonder onder de indruk van Alex Sandro. De 24-jarige verdediger van FC Porto speelde een uitstekende wedstrijd en kan in de toekomst mogelijk rekenen op een aanbieding van de Italiaanse grootmacht. (Sky Italia)
/
Isco stuurt aan op een vertrek bij Real Madrid. De spelmaker was de voorbije weken misschien wel de beste speler van de Koninklijke, maar nu James Rodríguez weer fit is moet de Spanjaard weer op de bank zitten. Daar heeft hij helemaal geen zin in en hij denkt dat hij bij een andere club wel een vaste basisspeler kan zijn. Liverpool is een van de clubs met interesse. (Marca)
/
Het zou Ronald Koeman stiekem niet slecht uitkomen als Queens Park Rangers degradeert uit de Premier League. De oefenmeester heeft een oogje op Matt Phillips, aanvallende middenvelder van die club. De 24-jarige Phillips heeft bij QPR nog een contract tot medio 2017, maar als de club degradeert zal het voor Southampton een stuk eenvoudiger worden om zaken te doen. (Daily Star)
/
Paul Lambert zit werkloos thuis, maar de oefenmeester lijkt vanaf komend seizoen weer aan de slag te kunnen. Lambert wordt genoemd als opvolger van Jürgen Klopp bij Borussia Dortmund en dat heeft alles te maken met zijn verleden als speler bij de club uit de Bundesliga. Ook zou Lambert, tot voor kort actief bij Aston Villa, op de lijst staan bij Engelse clubs als Sunderland en Fulham. (The Sun)
Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perfecte speler voor Chelsea als isco echt beschikbaar is. Dan loopt het aanvallend direct een stuk beter en dan hebben we eindelijk iemand in die midden positie met een goed schot.

18 april 2015 om 21:09

Goed schot? Eerder iemand met een perfecte techniek wat het spel heel goed zou kunnen verdelen vanuit aanvallend perspectief samen met fabregas..

18 april 2015 om 21:19

Goed schot is misschien niet het juiste woord, maar als je het vergelijkt met Oscar die niet verder komt dan rolletjes.. dan is het wel duidelijk denk ik

19 april 2015 om 09:33

Chelsea koopy zoveel spelers om ze vervolgens op de bank te laten vervagen...ongelooflijk dat dit kan net als man city en real...gewoon het verpesten van de competities...denk dat die clubs vaak iemand kopen om concurrentie te verzwakken bah

19 april 2015 om 10:20

Wij hebben juist 1 van de smalste selecties. Dus als er bij 1 club minder spelers op de bank/reserve zitten dan is het Chelsea wel.

Dit zou wel niet waar zijn, maar las het toch zo is dan moet Chelsea vol voor hem gaan. Dé speler die Chelsea nodig heeft.

18 april 2015 om 21:22

Haha! Kopen, kopen, kopen. Dit jaar vier grote aankopen gedaan. Waarom zijn Cuadrado en Luis gekocht? Wil je dan ook nog Isco kopen, om hem vervolgens niet op tr stellen? Wat een onzin, zeg. Chelsea-fans roepen telkens: 'dit is de ontbrekende schakel'. Pff. Schei uit, man!

18 april 2015 om 21:29

Omdat je ook bankspelers moet hebben misschien? Ga niet doen alsof elke speler die naar Chelsea gaat op de bank zit.

18 april 2015 om 21:29

Cuadrado is enkel gehaald als vervanger van Schurrle + Salah. Luis was een breedte aankoop. Ook niet zo gek als je ziet dat wij anders maar 5 verdedigers hebben voor 4 posities?

Kopen is ook de oplossing zolang er daarnaast ook maar verkocht word. Verder is een extra middenvelder geen luxe. Ik denk dat jullie selectie toch een stuk ruimer is dan de onze.

18 april 2015 om 21:50

Dus Isco is 'dé speler die Chelsea nodig heeft' voor de bank?

18 april 2015 om 22:15

Haha idd, ik snap het ook niet meer

19 april 2015 om 00:39

Isco komt gewoon op 10 te spelen dan kan je oscar weg doen voor 30 miljoen. Je haat de chelsea verdediging omdat ze de beste verdeding hebben en je wenst dat jou team er zo 1 had.

19 april 2015 om 07:46

Fenomeno10 grappenmaker dat je bent hahaha. Gisteren speelde Chelsea laf voetbal door met 5 verdedigers te gaan spelen, dus please wees stil. Chelsea heeft trouwens al belachelijk veel spelers en hij moet daar niet heen gaan om de Chelseabank warm te houden. Isco zou een geweldige aanwinst zijn voor Liverpool.
On: Isco moet gewoon een jaartje bij Real blijven en dan naar Barcelona komen, want dat is toch meer Isco zn club. En hij is ook nog eens groot fan van Messi, maar goed dat even ter zijde. Ik snap Isco wel, want die jongen krijgt te weining kansen bij Real.

19 april 2015 om 10:18

Dan komt er toch ook een speler bij Liverpool of Barcalona op de bank of zie ik het verkeerd

Wij hebben een selectie van nog geen 20 spelers, kan menig club volgens mij niet zeggen.

Wat een conclusies weer, achterlijke Marca. Isco speelt fantastisch dit seizoen en hij gaat echt niet weg. Speelt trouwens nu ook samen met James in de basis. Hij is een geweldige speler, die denk ik nog lang Madridista gaat blijven.

Kom maar naar Barca Isco

19 april 2015 om 07:38

Haha dat zou echt wat zijn, dan kan hij denk ik een tijdje niet over straat in Madrid, maar opzich zou het echt niet slecht zijn voor Barcelona, als Xavi volgend jaar vertrekt, heeft hij een kans om in principe in de basis te staan 9 van de 10 keer, niet dat Xavi basis staat, maar dan zou Rakitic of Busquets niet in de basis moeten staan, lastig, lastig haha

Isco scoort te weinig en heeft te weinig assists. Daardoor wint hij de concurrentie strijd niet bij Real. Kijk James hoe vaker hij bij de goal komt en ook scoort

18 april 2015 om 22:22

Dat komt meer door de rol die isco van ancelotti krijgt, hij moet meer als controleur spelen waar hij ballen moet veroveren en intercepties en zorgen voor omschakelingen, James krijgt een veel aanvallende rol waar hij vaker in en rond de 16 staat.
James is geweldig en vervult zijn rol prima, maar isco doet niet onder hem, James hoort in de basis en isco ook.
Iedereen begint die nu de afgelopen maanden te vergeten waar isco misschien wel de beste speler van real was.

19 april 2015 om 01:09

Isco echt een geweldige speler, maar die gozer houdt er ook echt van om met de bal te lopen terwijl ie makkelijk vaak kan afspelen, daar is james zoveel beter in en zodoende dat ie met gemak de voorkeur krijgt. Isco doet geweldige dingen, maar omdat ie de bal weinig afspeelt verliest ie het soms ook erg knullig. Vind james meer bruikbaar voor real dan isco zoals ie nu is.

19 april 2015 om 01:37

Dat valt echt reuze mee hoor dat lopen en bal verlies, isco verliest zelden nu de bal bij z'n loop acties vaak verliest hij de bal met een slechte lange bal. Isco is na kroos volgens mij de man met de meeste passes en meest nauwkeurige, voor iemand waarvan wordt verteld dat hij de bal niet afgeeft is dat wel opmerkelijk. Isco liep te veel met de bal af en toe en terwijl er mogelijkheden zijn om te passen dat werd hem verweten, maar als je de laatste wedstrijden op hem let zie je dat hij veel minder leuke dribbels in huis heeft op verzoek van ancelotti wordt beweert.

De droom van elke barcelona fan.

18 april 2015 om 22:55

Hoe graag ik het niet wil toegeven is het wel zo, ik denk dat isco meer waardering zou krijgen voor z'n spel bij barca dan dat hij krijgt van sommige real fans.
In de korte combinatie kan hij geweldig voetballen en heeft een geweldige dribbel en heeft slimme pasjes. Bij real wordt zijn spel niet gewaardeerd door sommige omdat vele vinden dat isco de bal te lang in de ploeg houd en sneller moet spelen.
Ik waardeer het spel van isco zeer en vind z'n acties geweldig, van mij mag bij echt blijven maar dan op et veld en niet op de bank. Als hij op de bank beland gun ik hem een transfer waar hij z'n kwaliteiten meer gewaardeerd worden al hoop ik niet dat et barca is, ben bang dat barca dan alleen maar beter gaat draaien met een speler als isco.

18 april 2015 om 23:59

Als er iemand niet mag klagen over waardering van de fans is het Isco wel. Die gast wordt zowat iedere thuis (-en soms ook nog uitwedstrijd) toegezongen en zijn naam wordt gescandeerd.

19 april 2015 om 00:31

Ik heb het niet over het Bernabéu alleen, dat zijn Spanjaarden die houden van het spel van isco, ik heb het over fans in het algemeen op vz of op andere real Madrid fan forums, laatste tijd veel kritiek om isco dat hij het spel van real niet aan kan en dat hij te veel fouten maakt, waar ik het niet overal mee eens ben, blijkbaar vergeet iedereen nu dat isco de afgelopen maanden misschien wel de beste speler van real was bij de afwezigheid van modric, toen werd hij geroemd om z'n spel maar nu het minder gaat is het kritiek op het zelfde spel.

Verder denk ik dat ancelotti ook geen groot fan is van het spel van isco, vorig seizoen klaagde hij dat isco veel te aanvallend is ingesteld en niet mee verdedigd en hij moest een type Seedorf worden, dit seizoen heeft isco zich compleet aangepast verdedigd veel mee en blijft vaak achterin hangen waardoor hij niet vaak in scorings positie komt, maar ook al heeft isco zich verdedigend aangepast blijkt het dat Carlo wil dat isco stopt met dribbelen en de bal snel af geeft, dit begrijp ik niet je haalt een speler als isco die de goldenboy is geworden en een ster bij malaga door z'n aanvallende kwaliteiten maar het lijkt of ancelotti die aanvallende kwaliteiten wil inperken en hem een verdedigende functie wil geven, waarom haal je isco dan?

Wat kan Isco wat James niet kan? James is op alle fronten beter en op elk podium. Hij presteert altijd en is een speler van wereldklasse.

Isco had gewoon naar barca moeten gaan. De ideale opvolger van iniesta. Koke voor xavi....haal Laporte En Danilo erbij (mits ie nog niet heeft getekend bij Real, sowieso een rare aankoop van Real) en je zit voor de komende 5a6 jaar gebakken.

19 april 2015 om 07:40

Jup de Danilo-kwestie vind ik nou ook niet het beste beleid, ik denk dat je Carvajal geen vertrouwen geeft en dat het een eeuwige concurrentiestrijd wordt wie er in de basis zal staan. Eigenlijk hetzelfde als met Isco en James nu.

Jammer dat Isco bij Real zit, anders kon Barça hem wel halen. Hij zou perfect passen in de plaats van Iniesta en hij is ook nog Spaans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren