Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Balende Alexis wikt en weegt vertrek bij Arsenal

Laatste update:
/
Paolo Maldini neemt de FIFA Ballon d’Or-verkiezing niet meer serieus. De centrale verdediger, die zijn hele carrière voor AC Milan speelde, vindt het onbegrijpelijk dat doelman Gianluigi Bufofn niet in de lijst is opgenomen. “In hemelsnaam: hoe is dat mogelijk? Wat voor criteria gelden er? Bizar. Gigi had het verdiend. Hij is 38 jaar, maar nog altijd een van de beste drie doelmannen in de wereld”, klinkt het. (La Gazzetta dello Sport)
/
Gonzalo Higuaín is tevreden over de samenwerking met Maurizio Sarri. De 27-jarige aanvaller is het seizoen uitstekend gestart en dat komt niet in de laatste plaats door de van Empoli overgekomen trainer. “We praten veel met elkaar en dat is belangrijk voor een voetballer. Sarri zorgt dat ik mij lekker voel en in zijn tactiek pas. Het is fijn dat je gerespecteerd wordt en dat maakt het opbouwen van een band gemakkelijk”, zegt Higuaín. (La Repubblica)
/
Het falen van Arsenal in Europa heeft Alexis Sánchez aan het denken gezet. De Chileen werd in de zomer van 2014 met grote beloftes naar Londen gelokt, maar vooralsnog komt daar niks van terecht. In de Premier League doen the Gunners weliswaar mee, maar in de Champions League ging het elftal van Arsène Wenger al onderuit tegen Dinamo Zagreb en Olympiacos Piraeus. Alexis, die zondag nog twee keer scoorde tegen Manchester United, zou nadenken over een vertrek. (The Sun)
/
Hulk is dit seizoen op schot voor Zenit Sint-Petersburg. De 29-jarige aanvaller was in dertien officiële wedstrijden goed voor acht doelpunten en acht assists en is volgens Javi García dan ook onmisbaar voor de regerend kampioen van Rusland. “Hij is de beste speler in Rusland. Hij is erg belangrijk, hij is onze ster. Hulk is de Cristiano Ronaldo van Zenit, al laten zij zich natuurlijk moeilijk met elkaar vergelijken”, aldus García. (Sovsport)
/
André Carrillo heeft zijn laatste wedstrijd voor Sporting Portugal gespeeld. De aanvaller heeft dat voorzitter Bruno De Carvalho laten weten en de directie gaat nu proberen de 24-jarige Peruviaan in de winterstop te verkopen. “Gek genoeg wees de speler in de zomer nog een aanbieding van een Engelse club af”, laat Sporting weten. Leicester City bracht twee biedingen uit op Carrillo, waarvan de hoogste 12,2 miljoen bedroeg. (O Jogo)
Alexis Sánchez moet een andere club zoeken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 oktober 2015 om 21:28

Ja maar moet hij dan 40 wedstrijden tot het einde van t seizoen slecht gaan spelen omdat hij weg wil? Hoe beter hij speelt Hoe meer kans hij heeft op een top club

4 oktober 2015 om 21:52

Waar kan 'ie heen dan? Spanje wel aardig uitgesloten lijkt me? Alleen Bayern is nog een optie denk ik.

Hahahaha sorry hoor maar als ik hem vandaag zag spelen lijkt hij echt totaal bezig te zijn met arsenal. Geeft 100% en was heel blij met zijn goals.

4 oktober 2015 om 21:08

Ik denk ook niet dat dit waar is maar dat zegt niet heel veel bij Sanchez. Hij is een voetballer die zich altijd 100% inzet voor zijn team en een echte topmentaliteit heeft. Arsenal ligt er ook nog niet uit dus ze doen nog op 3 fronten mee.

4 oktober 2015 om 21:09

Mee eens, maar dit zijn wandelgangen, niet altijd waar

4 oktober 2015 om 21:16

Mee eens. Bron is the Sun. Moet je sowieso niks van geloven. Rioolkrant.

Denk persoonlijk van niet, zou wel heel jammer zijn. Geeft altijd alles in elke wedstrijd die hij speelt en lijkt over het algemeen wel gelukkig en op z'n plek bij Arsenal. Is natuurlijk niet raar dat dit soort geruchten opkomen als je 2x onnodig verliest in de CL maar vandaag hebben we weer laten dat we nog niet uitgesloten moeten worden.

5 oktober 2015 om 00:50

Ik zou het hem niet eens kwalijk nemen als hij zou willen vertrekken. Arsenal kan echter met 2 a 3 kwaliteitsinjecties domineren in de BPL

5 oktober 2015 om 08:16

Klopt, dat er alleen 15 mil is uitgegeven aan Petr maakt mij niet veel uit maar er kon op z'n minst nog een CVM bijgehaald worden.

Jongens, sensatiekrant The Sun wordt aangemerkt als de bron van het Alexis-gerucht, dus neem het gerust met een korreltje zout. Of beter gezegd, een heel zoutvaatje.

Buffon bij de beste 3 doelmannen? Hmm weet ik niet. Neuer, Courtois, De Gea & Lloris waren & zijn in mijn ogen allen beter. Maar Buffon & Cech zijn vervolgens keepers waar ik aan denk als ik een rijtje met beste keepers maak...

En voor Buffon met z'n 38 jaar; wat een prestatie!!! Qua uitstraling / "persoonlijkheid" wel nog altijd de beste van dit moment. Doet denken aan een Schmeichel of Kahn... alleen een wat vriendelijkere versie ;-) Een jaar of 2/3 geleden dacht ik dat het over was met Buffon; toen dook hij over een paar ballen heen tegen Bayern in de CL. Ik moet toegeven; Buffon heeft zich weer herpakt en is zeker nog een top doelman! Had ik niet verwacht... maar ook dat tekent de topper in hem! Jarenlang met Cassilias de beste... maar nu jaren later zeker stukken beter gebleven dan Iker.

5 oktober 2015 om 04:33

'waren' niet beter. Buffon is jaren lang de nummer 1 van de wereld geweest. Inmiddels wel ingehaald door Neuer, maar de Gea, Lloris en Courtouis moeten nog maar eens bewijzen om zo lang op zo'n hoog niveau actief te kunnen blijven. Lloris zal daarvoor eerst nog de stap naar een topclub moeten maken en Courtois en de Gea zijn in principe nog maar broekies met 2 leuke seizoenen achter de rug.

Alexis die weg wil.. Ha ha.
Het valt me op dat de spelers die van barca naar Londen gaan het beter bij de club doen dan de spelers die van Londen naar barca gaan. Kijk naar Fabregas, Henry. Alexis heeft nu een wat meer een vrije rol en heeft beter gepresteerd dan hiervoor. Dus kom maar allemaal naar Arsenal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren