Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AZ onderhandelt met jeugdproduct van Ajax

Laatste update:
/
FC Porto wil Felipe Monteiro verkopen zodra de centrumverdediger volledig eigendom is van de club. Real Madrid ziet het wel zitten in de Braziliaan. (A Bola)
/
Pablo Zabaleta is akkoord over een transfer naar West Ham United in de zomer. De verdediger kan Manchester City transfervrij verlaten voor een driejarig contract in Londen. (The Sun)
/
AZ heeft een gesprek achter de rug met Marco Bizot. De doelman van Racing Genk is in de zomer transfervrij en is in beeld om Sergio Rochet op te volgen. (De Telegraaf)
/
Chelsea gaat Mason Mount langdurig vastleggen. De aanvoerder van Chelsea Onder-18 wacht nog op zijn debuut in het eerste, maar wordt gezien als een groot talent uit de opleiding. (HITC)
/
Als Monchi technisch directeur van AS Roma wordt, neemt hij wellicht een speler van Sevilla mee. Franco Vázquez, in juli door Monchi gehaald voor vijftien miljoen euro, moet overkomen. (Sky Italia)
/
Chelsea gaat de jacht op Antonio Rüdiger intensiveren. Nadat Napoli 'nee' zei tegen de Londenaren inzake Kalidou Koulibaly, staat de AS Roma-verdediger bovenaan de verlanglijst. (The Sun)
Zou Marco Bizot een geschikte doelman voor AZ zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Och ja Bizot.. was die jongen helemaal vergeten! AZ zou een mooi club zijn voor m. Schat m wel hoger in dan Rochet

6 april 2017 om 12:21

Onana blijft nog wel hoor. Krul vind ik niet zo sterk keepen. Dan liever een andere keeper dan krul

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren