Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AZ en sc Heerenveen strijden om verdediger

Laatste update:
/
Liverpool lijkt Mario Balotelli te hebben afgeschreven en wil verder met diens opvolger. Afgelopen weekend besloot trainer Brendan Rodgers tegen Chelsea om niet de Italiaanse spits, maar Jerome Sinclair in te brengen. De achttienjarige belofte maakte zijn debuut in de Premier League en kan binnenkort een nieuw contractvooorstel verwachten. Wel bestaat de mogelijkheid dat Sinclair eerst een jaar verhuurd zal worden. (Daily Mail)
/
FC Groningen nam Dino Islamovic transfervrij over van Fulham, maar indruk maken deed de spits allerminst. Hij kwam elf keer in actie voor de Trots van het Noorden en als er interesse is van andere clubs mag Islamovic vertrekken. “Wij zullen hem geen strobreed in de weg leggen als hij naar een andere club kan”, laat manager technische zaken Peter Jeltema optekenen. (Dagblad van het Noorden)
/
AZ is niet de enige Eredivisionist die het heeft voorzien op een verdediger van De Graafschap. Scouts uit Alkmaar hebben op de tribune gezeten voor Caner Cavlan, maar ook een delegatie van sc Heerenveen heeft de verrichtingen van de 23-jarige linksback maandag tegen Almere City FC bekeken. Trainer Jan Vreman van de Superboeren liet al weten dat de Doetinchemmer bij een goed bod weg zou mogen. (FeanOnline)
/
Roberto Mancini lag in het verleden regelmatig in de clinch met Massimo Moratti, maar voor de oud-preses is het vergeven en vergeten. “Ik ben tevreden en ik ben van mening dat Mancini veel krediet verdient. Onze coach is een winnaar en hij doet de dingen op de juiste manier. Ik zie hoe hij het team op probeert te bouwen, met zelfvertrouwen en een mooie manier van spelen”, zegt Moratti. (Corriere dello Sport)
/
Everton lijkt op het punt te staan om een nieuwe verdediger naar Goodison Park te halen. Trainer Roberto Martínez ging afgelopen weekend kijken bij Olympique Marseille tegen AS Monaco en lette daarbij vooral op Nicolas N’Koulou. Als de coach van the Toffees zelf de moeite neemt om een speler te bekijken, zegt dat doorgaans genoeg; Everton brengt weldra een bod uit op de stopper van de club uit Marseille. (Daily Mail)
Voor welke club kan Caner Cavlan het best kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zich zijn AZ en Heerenveen prima teams om het vak te leren als jonge speler.
Maar ik eb van John van den Brom een hogere pet op dan van die gekke Dwight Lodeweges.
Die kon er vroeger helemaal niets van.
AZ is een goed opleidingsinstituut en dan de stap naar een grote club.
Kijk naar Steven Berghuis.
Poulsen s een perfecte mentor voor een aankomende back.

13 mei 2015 om 19:56

En heenveen is dat niet cker. zie je wel wat daar jaarlyks doorbreek.

13 mei 2015 om 20:08

Steven Berghuis is gekocht van FC Twente en is daarom geen product van de opleiding van AZ. Ook heb ik vernomen dat er een grote kans is dat Poulsen na dit seizoen vertrekt bij AZ

13 mei 2015 om 20:16

Poulsen blijft gewoon en we hebben ook Haps nog. Ik zie ook liever Joost van Aken dan deze Cavlan.

13 mei 2015 om 20:59

Gelukkig heeft die al duidelijk gemaakt niet te willen vertrekken.

13 mei 2015 om 20:33

ik mis utrecht in het rijtje het is algemeen bekend dat utrecht hem al een tijd volgd en dat ze verregaande interesse hebben.

maar kan iemand mij iets over deze speler vertellen want ik ken hem niet

Ook ADO heeft interesse voor Cavlan!

Een linksback hebben we sowieso nodig voor volgens seizoen. Maar als we daadwerkelijk Bijker contracteren hebben we er 1, en dan hebben we de 20-jarige Voest uit eigen jeugd ook nog. Dan zouden we in principe 3 hebben, maar ik ben er wel voor om Voest echt een kans te geven. Dit jaar lang geblesseerd geweest maar maakte in de voorbereiding een goede indruk bij mij!

14 mei 2015 om 11:18

Bijker kan ook CV toch? en kan je hem ook niet als rechtsback gebruiken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren