Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Aubameyang wacht stap van Icardi naar Engeland af

Laatste update:
/
Aymeric Laporte maakt zich zorgen over zijn kansen om ooit bij Barcelona terecht te komen. De stopper van Athletic Club werd verkeerd geciteerd toen hij in gesprek met Téléfoot zou hebben gezegd dat hij een aanbieding van Barça altijd zou afwijzen. Dat is niet waar en Laporte heeft zelfs telefonisch contact gezocht met sportief directeur Robert Fernández van Barcelona, om duidelijk te maken dat zijn woorden niet juist zijn weergegeven. (AS)
/
Manchester City wil zich graag versterken met Leandro Paredes van AS Roma. De Engelsen zouden inmiddels al navraag hebben gedaan bij de Romeinen, maar zij zijn niet bereid om Paredes voor een laag bedrag te laten gaan: alleen bij een onweerstaanbaar bod overweegt Roma om hem naar het Etihad Stadium te laten vertrekken. De 21-jarige middenvelder wordt op dit moment verhuurd aan Empoli, waar hij dit seizoen twintig keer in actie kwam. (Sky Italia)
/
Mauro Icardi staat niet alleen in de belangstelling van Manchester United, maar ook van Chelsea. De spits van Internazionale kan worden opgehaald voor een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro en wanneer dit in de zomer gebeurt, dan zetten de Milanezen hoog in voor een vervanger: Pierre-Emerick Aubameyang van Borussia Dortmund moet dan namelijk naar het Giuseppe Meazza worden gehaald. De topschutter staat in Duitsland nog tot medio 2020 onder contract. (La Gazzetta dello Sport)
/
Luiz Adriano vertrekt mogelijk alsnog richting China. Beijing Guoan zag onlangs een eerste bod afgewezen worden door AC Milan, maar geeft de hoop niet op. De club van coach Alberto Zaccheroni is bereid om nu alsnog te voldoen aan de vraagprijs voor de Braziliaanse aanvaller, die ergens tussen de zestien en de achttien miljoen euro zou liggen. Wanneer dit bedrag op tafel komt, lijkt niks een deal nog in de weg staan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Tottenham Hotspur volgt de verrichtingen van Yunus Malli op de voet. De Turks international is actief voor het Duitse FSV Mainz 05, waar hij tot een van de dragende krachten behoort. The Spurs zijn nog lang niet zover dat zij de speler al willen benaderen, maar de komende maanden zullen er wel geregeld Londense scouts te vinden zijn in de Coface Arena van Mainz. (Daily Mirror)
Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang haalbaar is voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou Auba naar Inter willen? BVB is echt wel een klasse beter.

12 februari 2016 om 12:08

Lijkt me eerder dat Aubameyang naar PL gaat en Icardi naar BVB

12 februari 2016 om 13:59

Auba mooi blijven. Icardi hebben we niet nodig

Ik denk niet dat Aubameyang naar Inter zou komen. Van Dortmund naar Inter is tegenwoordig een stapje omlaag. Maar als het gebeurt zou het fantastisch zijn. Begrijp me niet verkeerd, Icardi is een fantastische spits, potentiële wereldtopper. Maar op dit moment hebben we meer aan een spits die wat beweeglijker is.

Word altijd zo moe van die Milan, Inter en Roma geruchten. In Italie is er maar 1 club die Europees nog presteert en de financiele middelen heeft om toppers te halen en dat is Juventus. Aubameyang zal nooit naar Inter gaan. Dat kan Inter niet betalen en het is voor Aubameyang zelfs een stap omlaag van Dortmund - ja, Dortmund laat staan de geinteresseerde clubs die wel tot de top behoren (chelsea, United). Illustratief ook was AC Milan die vorig jaar beloofde echt geld te besteden en toen uiteindelijk bleek dat zelfs middelmaat niet veel zin hadden om in Milan aan de slag te gaan. De clubs onder Juventus zijn alleen nog groot in de roddelrubrieken. In en in triest.

waarom zou je van dortmund naar Inter willen???

12 februari 2016 om 12:45

Omdat Milaan een mooie stad is

12 februari 2016 om 12:53

daar kan hij na zn loopbaan nog wel 40 jaar wonen.
Ben trouwens zelf niet zo fan van de stad Milaan, maar t is idd wel een stuk beter dan Dortmund.

Aubameyang komt echt niet naar inter hoor onzin dit.
Zou wel mooi zijn.
Heeft ook even bij ac gezeten.

12 februari 2016 om 12:43

Zucht ja, hij zat bij ons in de jeugd, jammer dat hij niet in doirgebroken bij ons

12 februari 2016 om 13:18

Auba heeft gezegd dat hij ooit bij Milan wil slagen.

Zou Aubameyang graag in een united shirt zien voetballen. Een spelsysteem met 2 spitsen Martial en Auba in de aanval zou dodelijk zijn. Waarbij er ook makkelijk 4-3-3 gespeeld kan worden aangezien ze op meerdere posities uit de voeten kunnen en geweldige looplijnen hebben. Nu eerst nog een trainer en technisch manager die United weer structureel terug brengt naar de top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren