Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético Madrid denkt aan voormalig spits van Ajax

Laatste update:
/
RB Leipzig heeft bij Paris FC uit de Ligue 2 een bod neergelegd voor Macéo Sow. De achttienjarige doelman wordt ook begeerd door Stade Brest, RC Lens en stadsgenoot Paris Saint-Germain. (Diverse Franse media)
/
Chelsea lijkt de komst van Manuel Neuer voorlopig uit het hoofd te moeten zetten. De doelman is niet van plan Bayern München in de zomer te verlaten, ondanks dat hij zijn tot medio volgend jaar doorlopende contract nog niet verlengd heeft. (Goal)
/
Atlético Madrid aast op een spelersruil met Napoli. De club van trainer Diego Simeone wil Arek Milik namelijk naar Spanje halen, waardoor Diego Costa de omgekeerde weg moet bewandelen. (Mundo Deportivo)
/
Nabil Fekir maakt dit seizoen indruk in het shirt van Real Betis en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij Arsenal. De Engelsen zien in de spelmaker de ideale opvolger van Dani Ceballos, die na dit seizoen terugkeert bij Real Madrid. (Daily Star)
/
Manchester United dreigt naast de komst van James Maddison te grijpen. De Engelse grootmacht rekent er namelijk op dat de aanvallende middenvelder binnenkort een nieuw contract gaat tekenen met Leicester City. (90min)
/
Tottenham Hotspur strijkt in zijn zoektocht naar defensieve versterkingen mogelijk neer in Italië. José Mourinho is gecharmeerd van de kwaliteiten van Diego Godin en wil de Uruguayaan graag losweken bij Internazionale. (Corriere dello Sport)
Denk jij dat Manuel Neuer zijn loopbaan bij Bayern München afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit over de optie Milik bij Atleti nagedacht maar zou denk ik niet eens misstaan.

28 maart 2020 om 19:57

sowieso bewijst die dit (zeker dit seizoen) dat menig ajacied zich had vergist over dat die het niet zou redden (net als over dolberg overigens) dat ze een half jaar minder spelen betekend niet dat ze niks meer kunnen. Daarbij denk ik dat Milik precies op zijn plek zit. het voetbal van Napoli past veel beter bij hem dan van Atletico. uit eindelijk is het niet per definitie een stap vooruit, net zo veel kans op een titel en net zo veel kans op CL voetbal. Als ik hem was zou ik gewoon lekker daar blijven. Vanuit Napoli is het ook stom. Milik is in alles beter dan Costa en hij is ook nog eens veel ouder. eigenlijk is de enige winnaar hier in Atletico en daarom denk ik dus dat dit niet doorgaat

Fekir in plaats van Ceballos zou mooi zijn. Xhaka en Toreira voor de verdedigende middenvelder rol, Willock en Guendouzi voor de 8 positie en Fekir en Ozil voor de 10 positie.

29 maart 2020 om 09:34

Liever Ceballos behouden dan Fekir halen. Een middenveld met Ozil Ceballos en Xhaka of torreira is goed. Ozil speelt met ceballos laatste tijd ook goed. En ceballos is nog jong en niet zo blessuregevoelig als fekir. Tevens moet Arsenal vol voor Grealish of Isco gaan, en deze een vrije rol op links geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren