Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/9): AS Monaco wil drie man weghalen uit Madrid

Laatste update:
/
Josep Guardiola is niet boos op Rafinha. De rechtsback duwde in de slotfase van het verloren duel met Borussia Dortmund Henrikh Mkhitaryan in zijn gezicht en de Braziliaan is voor drie wedstrijden geschorst. 'Maar ik ben niet boos. Rafinha is een speler die altijd honderd procent geeft, ik zou willen dat ik negentien van dit soort spelers had", zei Guardiola. De schorsing geldt alleen voor de Bundesliga. (BILD)
/
Anderson heeft klaarblijkelijk indruk gemaakt in zijn eerste paar maanden in Florence. De van Manchester United gehuurde aanvallende middenvelder kwam pas zeven keer in actie, waarvan drie keer als invaller, maar toch zijn officials van la Viola al in contact getreden met United om een definitieve transfer te bespreken. De 26-jarige Braziliaan moest volgens de berichten zo'n zes miljoen euro kosten. (La Nazione)
/
AS Monaco is van plan zich in Madrid te melden voor een drietal spectaculaire aanwinsten. De Monegasken willen keeper Iker Casillas overnemen van Real Madrid, terwijl het de bedoeling is om zowel topscorer Diego Costa als trainer Diego Simeone los te weken bij Atlético Madrid. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan dit trio, maar zoals bekend kijkt de runner-up van de Ligue 1 doorgaans niet op een euro meer of minder. (France Football)
/
Ashley Williams heeft half Europa achter zich aan, maar Garry Monk hoopt dat de 29-jarige mandekker gewoon bij Swansea City blijft. “Het is logisch dat spelers als Ashley in verband worden gebracht met grote clubs, dat is normaal. Maar ik weet dat hij hier tevreden is, dus ik verwacht weinig problemen”, zegt de opvolger van Michael Laudrup. Vooral Napoli zou Williams erg graag willen hebben. (Sky Sports)
/
De familie van Ivica Olic heeft gekregen wat het wilde: een langer verblijf in Wolfsburg. Olic schermde met interesse van Stoke City, maar de familie van de 34-jarige aanvaller wilde niet weg uit Duitsland. Olic laat de aanbieding van Stoke links liggen en blijft in de Volkswagen-Arena. “Ook komend seizoen ben ik actief in de Bundesliga”, verklapt de Kroaat alvast. (Kicker)
Wie zie jij het meest waarschijnlijk naar AS Monaco gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk eerder dat Diego naar Chelsea zou gaan. Frankrijk vind ik maar niks.

18 april 2014 om 01:38

Dat denk ik ook. As monaco is een club waar je een carriere afsluit zoals Mourinho al zei. Casillas zal Real nooit verlaten.

Ik denk dat As Monaco zich dan snel terug kan afmelden! lol

Waarom zou Diego Simeone naar AS Monaco gaan? Volgens mij zit hij wel op zijn plaats bij Atletico Madrid....

En als Diego Costa vertrekt, wat nog best realistisch is, verwacht ik een transfer naar Engeland (chelsea).

Iker Casillas zal wel zijn conclussies kunnen trekken en gewoon elke week ergens onder de lat willen staan. Ik sluit Arsenal voor hem ook nog steeds niet uit.

17 april 2014 om 12:25

Barcelona zou hem ook willen.

17 april 2014 om 12:46

Barcelona kan zoveel willen. Zo lang ze geen transfers mogen doen wordt het alleen een beetje lastig...en ik zie Casillas niet naar Barcelona gaan trouwens.

17 april 2014 om 12:50

Hij had het over Diego Simeone, niet over Casillas. En ze mogen dus wel een trainer aanstellen tijdens het verbod volgens de laatste berichtgevingen.

17 april 2014 om 13:31

Ik kan aan het woordje 'hem' niet helemaal bedenken wie hij bedoelt, maar als hij Simeone bedoelt, dan zal het wel. Vraag me af of het een trainer is die bij Barca past, speelt toch heel ander voetbal dan dat ze bij Barcelona gewend zijn.

17 april 2014 om 13:08

Tja geld he. Falcao vertrok ook naar AS Monaco terwijl er grote clubs voor hem in de rij stonden. Het is echt zonde, maar helaas geeft het geld wel vaak de doorslag in de keuze van spelers en trainers

17 april 2014 om 13:19

Iets zegt me dat Falcao alleen naar AS Monaco is gegaan voor de schaduw, had ergens gelezen dat Real Madrid niet direct een spits kon kopen ofzo (?) dus het zal me niet verbazen dat Benzema vertrekt en Falcao in zijn plek komt.

17 april 2014 om 13:33

Helaas wel ja. Falcao had ook naar een club uit de Premier League kunnen gaan en dus in een veel betere en leukere competitie kunnen spelen. Want eerlijk is eerlijk, op Paris SG en Monaco na is de Franse competitie ook niet echt bijzonder aantrekkelijk ofzo.

Ik zie vanwege die reden Casillas er nog wel naar toe gaan, al weet je het bij Diego Costa natuurlijk ook nooit. Misschien wl hij wel in Spanje blijven spelen, omdat hij ook voor die nationaliteit gekozen heeft.

17 april 2014 om 16:32

Ben helemaal met je eens, maar dat dachten we ook van Falcao en rodriguez

Alle 3 hebben betere opties. Costa zal waarschijnlijk naar Chelsea vertrekken,voor zo ver ik het weet,is bijna alles rond en wordt hij de nieuwe spits.
Simeone wordt genoemd bij clubs als United en Arsenal en die zijn toch wel beter dan Monaco, misschien niet financieel gezien, maar bij die clubs kan je meer bereiken. Anders kan hij bij Atletico blijven en verder gaan waar hij gebleven is.
Casillas zou heel misschien kunnen, maar hij kan ook naar grotere clubs, maar ik denk niet dat hij zal vertrekken bij Real. Bovendien is speelt Monaco in een leeg stadion en een competitie waar het niveau veel lager ligt.

17 april 2014 om 13:27

Hoe weet jij dat dan?

17 april 2014 om 14:14

Bedoel je dat over Costa? Op een Azerbeidzjaanse voetbal-site gelezen.

Wie wil daar nu voetballen er zitten nooit meer dan 6/7 duizend mensen daar moet je heen alleen heen gaan voor het grote geld , voor het sportieve kun je betere opties vinden .

Alsof Simeone, een man met een enorme passie naar AS Monaco gaat. Waar 4000 man op de tribune zitten.

Ik zou het wel weten als ik hem was, en ik denk dat hij in Madrid ook niet in een kartonnen doos leeft.

17 april 2014 om 12:54

Ik denk wel dat hij een 10 dubbele salaris verhoging kan krijgen in Monaco... voetbal gaat immers ook om geld.

Wat moet As Monaco met nog een spits met Falcao en Berbatov hebben ze al 2 prima spitsen. Bovendien moeten ze dan met 2 spitsen gaan spelen wat meestal een 4-4-2 oplevert. Echter beginnen linker- en rechtermiddenvelder die zich ook aan hun verdedigende taken houden een beetje uit te sterven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren