Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal volgt Franse ster van koploper op de voet

Laatste update:
/
Carlo Ancelotti zat zondag in het Emirates Stadium bij de topper tussen Arsenal en Leicester City en hij kan dat niet doen zonder geruchten op gang te brengen. Er wordt beweerd dat Ancelotti speciaal kwam kijken voor Mesut Özil, die hij wel bij Bayern München zou willen zien. Ancelotti is momenteel nog werkloos, maar gaat na dit seizoen aan de slag in de Allianz Arena. (The Sun)
/
Adrien Rabiot profileert zich de laatste weken steeds meer als een belangrijke kracht voor Paris Saint-Germain, maar de kans is groot dat de middenvelder in de zomer vertrekt. Uitzicht op een onvoorwaardelijke basisplaats heeft de twintigjarige Rabiot niet en zijn zaakwaarnemers zouden al in gesprek zijn met Arsenal. Rabiot werd eerder ook al gelinkt aan onder meer Manchester United en Olympique Marseille. (Metro)
/
Arsène Wenger heeft de scouts van Leicester City opdracht gegeven om N’Golo Kanté in de gaten te houden. De 24-jarige middenvelder maakte in de zomer de overstap van Caen naar Leicester City en is met onder anderen Jamie Vardy en Riyad Mahrez een van de uitblinkers van the Foxes. Wenger gaf voor het duel van zondag nog toe dat hij Kanté al kent sinds de controleur tien jaar was. (The People)
/
Paul Pogba is helemaal niet van plan om Juventus te verlaten, zoals eerder deze week werd beweerd door de Spaanse krant ‘Sport’. De sterspeler van la Vecchia Signora zou bereid zijn om zijn salariseis te verlagen om de overstap te kunnen maken naar Barcelona. “Absolute onzin. Het artikel van Sport slaat nergens op”, countert zaakwaarnemer Mino Raiola. (Twitter)
/
Sevilla houdt serieus rekening met een vertrek van Éver Banega. De Argentijnse middenvelder beschikt over een aflopend contract en de kans is groot dat hij komende zomer gratis de deur uitwandelt. De Andalusiërs zijn dan ook al begonnen met het zoeken naar een vervanger en lijken uit te komen bij Claudio Yacob, de 28-jarige controleur op het middenveld van West Bromwich Albion. (AS)
Is N'Golo Kante klaar voor de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Flamini en/of Arteta verkocht worden, zie ik graag deze Kanté komen. Wat een beest is dat zeg. Blijft maar gaan en zit overal tussen! Stiekem hoop ik ook dat Kanté Mahrez meeneemt. Zou perfect passen op die rechtervleugel.

Ik neem aan dat jullie Arsenal bedoelen....

Haha vz. Arsene Wenger heeft de scouts van Leicester opdracht gegeven?

15 februari 2016 om 21:15

Schijnbaar heeft Arsenal speciale scouts in dienst die zich op spelers van Leicester City richten. Ze moeten toch wat met al dat geld dat Wenger weigert om uit te geven aan versterkingen?

15 februari 2016 om 21:49

Als Arsenal 30+ mil uitgeeft dan doen ze het in ieder geval goed... kunnen heel veel clubs niet zeggen.. Liever 1 dure aankoop en dan een goede... dan 8 dure aankopen waarvan er 6 a 7 mislukken... en Arsenal staat nog altijd gedeeld tweede en nee ik doe niet arrogant, want ik weet ook wel te vertellen dat Arsenal absoluut geen favoriet is.. Ik zie Spurs als de favoriet.. of ik daar blij mee ben is een ander verhaal natuurlijk.. In ieder geval zie ik Kante graag komen, zijn huidige niveau/vorm maakt em een van de beste (defensieve)middenvelders van de wereld. Defensief sterk, maar ook opbouwend en aanvallend helemaal niet verkeerd.. Heerlijke speler.

15 februari 2016 om 21:54

Dat kan zijn, maar is het genoeg gezien de ambities?

Op basis van dit seizoen lijkt Kanté een versterking. Ik ken hem nog niet goed genoeg maar hij heeft indrukwekkende statistieken zag ik laatst.

Toch een bezig baasje die Arsene, ik weet dat hij ervan houdt om talenten op te speuren maar om dat nou ook al voor een andere club te gaan doen?

Deze speler is in fifa berensterk dusja en als flamini ofzo verkocht word goeie opvolger en nog maar 24

Bij Caen was hij al de uitblinker vorig seizoen. Aangezien Leicester al een uitstekende vervanger heeft aangetrokken in de vorm van Amarty die nog vele gaat verbazen is een transfer van Kante zeker een mogelijkheid.
Kante doet me denken aan een mix tussen Claude Makalele en Lassana Diarra. Uitstekende balveroverende met voetballende kwaliteiten.
Iets wat na het wegvallen van Coquelin duidelijk ontbreekt, hij was duidelijk de sleutel tot het huidige succes van dit seizoen

Zou de perfecte versterking zijn voor Arsenal, absoluut doen, geen seconde over nadenken.

Zie N'Golo Kante graag Arsenal komen versterken. Speelt bij Leicester erg goed en is op fysiek gebied erg sterk, wat goed is voor een cvm, dat Arsenal echt nodig heeft. Plus.. hij is Frans. Wenger, sla je slag!

16 februari 2016 om 10:49

Zou de transfer van de zomer kunnen zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren