Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal informeert bij Barcelona naar toptalent

Laatste update:
/
Jurgen Streppel en Willem II gaan langer met elkaar door. De 45-jarige trainer en technisch directeur gaat deze week met de clubleiding in gesprek en beide partijen hebben de intentie om de samenwerking te verlengen. Streppel wil wel afstand doen van de functie van technisch directeur. De Tricolores staan momenteel op een keurige negende plaats in de Eredivisie en spelen zaterdag tegen ADO Den Haag. (Voetbal International)
/
Thiago Silva heeft laten weten dat hij Paris Saint-Germain trouw wil blijven. De aanvoerder van de Frans kampioen is van plan om dat voornemen in de praktijk te brengen door zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis te zetten. “Ik wil mijn contract verlengen hier in Parijs. We gaan op korte termijn in gesprek met de clubleiding”, zegt de Braziliaanse verdediger, die in 2012 werd overgenomen van AC Milan. (RMC)
/
Munir El Haddadi beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij Barcelona, maar hij heeft natuurlijk nog altijd veel concurrentie. De negentienjarige aanvaller moet opboksen tegen Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez en Pedro Rodríguez en Arsenal heeft daar wel een oplossing voor. Manager Arsène Wenger wil El Haddadi vanaf januari een half seizoen huren en hem zo de gewenste speeltijd geven. De vraag is of Barcelona wil meewerken. (Daily Star)
/
In navolging van David Moyes kan ook Phil Neville binnenkort misschien weer aan de slag. Moyes is in beeld bij Real Sociedad en als de Schotse oefenmeester wordt aangesteld bij de Primera División-club, wil hij Neville meenemen als assistent. De twee waren vorig seizoen ook al een duo bij Manchester United, maar toen Louis van Gaal de opvolger werd van Moyes viel ook voor oud-speler Neville het doek op Old Trafford. (Daily Mirror)
/
Adriano keert vrijwel zeker terug op de Europese velden. De voormalig international van Brazilië zat sinds zijn vertrek bij Atlético Paranaense, afgelopen april, zonder club, maar lijkt op weg naar Le Havre. De Franse tweedeklasser geeft de 32-jarige ex-spits van onder meer Parma en Internazionale tot het einde van het seizoen de kans. 'Het is voor 99 procent rond. Het maakt me niet uit waar ik speel, als ik maar kan voetballen", zegt Adriano. (Telefoot)
Denk je dat Barcelona Munir El Haddadi zal willen verhuren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal een mooie versterking voor in de breedte zijn, maar voor de rest niet echt nodig. Ik zie liever een goede cvm komen. arteta en flamini komen simpelweg tekort!

5 november 2014 om 07:01

Wanneer komt er nou een wandelgang zonder dat wenger een groot talent wil huren of ooit gezegd heeft messi ronaldo etc op het oog te hebben gehad...... Wat een walgelijke vent is dat aant woorden zeg

Ik zou haddadi wel een half jaar bij Arsenal willen zien,kan hij zich gelijk bewijzen dat hij het niveau aankan,aangezien onze grote vriend ryo miyachi dat niet is gelukt.

Zie voor Haddadi hier het voordeel niet van in. Hij krijgt bij Arsenal hoogst waarschijnlijk ook geen basisplaats. Als je zo jong bent kan je beter verhuurd worden om gelijk in de basis terecht te komen. Dan heb je meer kans om jezelf in de kijker te spelen dan af en toe een inval beurt krijgen.

5 november 2014 om 07:52

En jij denkt dat hij dat niet haalt (met gemak)????

5 november 2014 om 13:23

Ja zoals in mijn tekst staat. Ik vermoed dat hij niet in een half jaar tijd een basisplaats krijgt bij Arsenal. Kan je beter naar een iets mindere ploeg gaan waar je er bijna zeker van kan zijn. Arsenal heeft al Giroud, Podolski, Welbeck, Sanchez, Walcott, Joel Campbell en Chamberlain voor in de aanval. Het is niet onmogelijk voor Haddadi, maar je kan mindere spelers als concurrentie hebben. Arsenal wil hem waarschijnlijk alleen maar hebben om de geblesseerde spelers op te vangen. Zodra die terug zijn krijgen die weer een basisplaats.

Begrijp me niet verkeerd ik vind Haddadi een groot talent, maar als je uitgeleend word wil je zoveel mogelijk spelen en zie dat zo snel gebeuren bij Arsenal. Bij Arsenal lopen ook al grote talenten rond die niet veel aan spelen toe komen, dus zie niet waarom het Haddadi in eens wel gaat lukken. Daarom lijkt me dit op het moment niet de beste keuze voor Haddadi.

Wanneer gaat dat transferverbod nou in? Of geldt dat nirt voor spelers huren?

5 november 2014 om 07:53

Gaat aankomende winter in, maar ze mogen gewoon spelers blijven verkopen/verhuren als ik het goed heb.

5 november 2014 om 07:56

Ze mogrn niet kopen/huren

Wel verkopen/verhuren

ik denk dat barca hem liever in spanje verhuren

Clubs zoals Arsenal moeten niet huren, dat is toch werkelijk te laag voor zo'n club. Dat is laten blijken dat je blij bent met een wisselspeler talent van je concurrentie in Europa. Nee, enigste manier waarop ik het zou doen is huren met een optie tot koop en dat doet Barca niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren