Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal biedt 115 miljoen euro plus Giroud

Laatste update:
/
Na twee seizoenen mag Kevin Wimmer vertrekken bij Tottenham Hotspur. The Spurs laten de verdediger echter pas bij een bod van 23 miljoen euro gaan. (The Sun)
/
Bij Southampton kwam Jay Rodriguez afgelopen seizoen maar mondjesmaat aan spelen toe. Om die reden zint hij op een vertrek bij the Saints en een terugkeer bij Burnley behoort tot de mogelijkheden. (The Sun)
/
Arsenal is bereid om van Kylian Mbappé de duurste speler ter wereld te maken. AS Monaco kan binnen afzienbare tijd een bod van 115 miljoen euro verwachten, terwijl Olivier Giroud als ruilmiddel gebruikt wordt. (The Sun)
/
Real Sociedad heeft bevestigd dat het interesse heeft in Adnan Januzaj. Het voormalig toptalent van Manchester United staat ook in de belangstelling van AS Roma. (The Sun)
/
De geruchten over een transfer van Ousmane Dembélé naar Manchester United zijn toegenomen. Reden daarvoor is dat de aanvaller een tweet van the Red Devils over de transfer van Victor Lindelöf heeft geliket. (The Sun)
/
De kans dat Vitesse Tammy Abraham kan huren van Chelsea lijkt met de dag af te nemen. Ook Hull City heeft zich gemeld in de strijd om de talentvolle spits, die ook interesse geniet van Newcastle United en Brighton & Hove Albion. (The Sun)
/
Zodra de transferwindow op 1 juli officieel opent, versterkt Chelsea zich met Willy Caballero. De Argentijnse doelman komt transfervrij over van Manchester City en wordt in Londen tweede doelman. (Daily Mirror)
/
Uitgelekt promotiemateriaal voor de nieuwe shirts van Arsenal wijst erop dat Alexis Sánchez en Mesut Özil zullen blijven. Het duo is te zien op de reclame-uitingen voor het nieuwe tenue van the Gunners. (Daily Mirror)
Kylian Mbappé past perfect bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wimmer 23 miljoen? Who the foook is hè? Zou McGregor zeggen. Verlang echt naar die goeie oude tijd waar voetballers nog mannen waren en de prijzen normaal

17 juni 2017 om 18:02

Ik geef je 100% gelijk, in 2003 werd ronaldo gekocht voor 13 miljoen pond uit me hoofd

Dat bericht lijkt me heel sterk, Arsenal geeft al jaren geen buitensporige bedragen uit aan spelers (wat niet wegneemt dat ik nog steeds vind dat sommige weinig toevoegende spelers voor veel te veel geld zijn aangetrokken), en dan zouden ze nu ineens Mbappe voor dit soort bedragen aantrekken? Dat zou wel een heel onverstandige investering zijn, voor dat bedrag kun je de selectie op meerdere plaatsen een nodige impuls geven, waarom zou je dat allemaal investeren in 1 speler.

Als zelfs Arsenal mee gaat doen in deze transfergekte, dan weet je dat het einde nadert

17 juni 2017 om 15:15

Arsenal moet wel als ze ooit nog kampioen willen worden alleen zal enkel Mbappe, daar voor niet genoeg zijn.

Ik snap niet dat Giroud zo ondergewaardeerd wordt bij Arsenal, hij maakt altijd belangrijke goaltjes als hij erin komt en maakt het team niet slechter

17 juni 2017 om 15:38

Hij mist zoveel kansen. Ik denk dat Ozil ieder jaar 15 assist erbij zou kunnen schrijven als Giroud vervangen zou worden door een echte killer. Verder is hij niet gevaarlijk als hij met maar een verdediger in zijn rug op de middenlijn de bal krijgt. Hij wordt namelijk altijd ingehaald. Dit zijn redenen waarom het geen absolute topspits is a la Lewa, Suarez, Costa, Benzema, Aguero etc.

17 juni 2017 om 16:33

Lekker belangrijk. Ik denk als ik naar de percentages van Ziyech ga kijken, dat hij ongeveer de slechtste vd eredivisie is. Neemt niet weg dat het de beste en meest getalenteerde speler vd eredivisie is.

Giroud is de reden dat Ozil vaak zo matig presteert. Hij is zeldzaam traag, heeft geen bijzonder schot, is niet technisch en heeft geen actie.

De reden voor die cijfers is waarschijnlijk dat hij buitenom zijn intikkers, zelden in scoringspositie komt.

Giroud is een goede kopper en is sterk in de kaats. Dat maakt hem hem niet basiswaardig.

17 juni 2017 om 18:33

Probleem is dat Giroud met zijn voorgangers wordt vergeleken. Wat spitsen betreft zijn de Arsenal fans gewend aan 3 sterren restaurants.
Giroud is een goede Bistro met kwaliteits gerechten.
Als je hem gewoon op zijn 16 miljoen waarde schat en zijn cijfers er naast legt, dan heeft hij het gewoon goed gedaan. Als je hem met zijn voorgangers vergelijkt, is het 3x niks.

Moraal van het verhaal: Bistro Giroud is een prima eetplek in zijn prijsklasse en goed voor de afwisseling.We moeten uiteraard opzoek naar nieuwe 3 sterren restaurant. Oh ja, ik heb ook honger, valt het op?

17 juni 2017 om 23:17

Goede metafoor, haha ik moest wel om lachen om die laatste zin

denk dat giroud ook als ruilmiddel gebruikt wordt omdat giroud graag een basisplaats heeft en als mbappe komt bestaat de kans hij op de bank terecht komt. maarja in het franse helftal maakt hij ze wel alleen bij arsenal niet voldoende.

Goed dat Arsenal er alles aan doet om hem te kopen. Arsenal past beter bij hem dan Real Madrid.
Feit dat ze Giroud als wisselgeld gebruiken betekend wel gelijk het einde voor hem (ook al gaat de deal niet door)

wat genant als je als ruilmiddel ingezet wordt zeg. dat zou ik vernederend vinden. hoezo de club waardeert je niet en wil van je af...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren