Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ancelotti klopt aan bij Real na deal van 46 miljoen euro

Laatste update:
/
Andrés Iniesta werd al vaker in verband gebracht met een vertrek bij Barcelona, maar een transfer gaat er niet van komen. De Spaanse middenvelder wil zijn loopbaan afsluiten bij Barcelona. (Marca)
/
Manchester United haalde Romelu Lukaku voor ruim 85 miljoen euro binnen, maar dat bedrag kan nog verder oplopen. Met bonussen kan de Belgische spits totaal meer dan honderd miljoen euro kosten. (Manchester Evening News)
/
Douglas Costa wordt woensdag medisch gekeurd bij Juventus. De Italiaanse topclub neemt de Braziliaanse buitenspeler voor totaal 46 miljoen euro over van Bayern Müchen. (Sky Italia)
/
De Braziliaans international wordt eerst een seizoen voor zes miljoen euro gehuurd van Bayern. Daarna zal hij voor een bedrag van veertig miljoen euro definitief worden overgenomen. (Sky Italia)
/
Als vervanger voor de Braziliaan heeft Bayern-trainer Carlo Ancelotti een oude bekende op het oog. Hij wil Real Madrid-middenvelder James Rodriguez naar München halen. (Sky Italia)
/
Manchester United heeft al contact opgenomen met Real Madrid om te praten over James Rodriguez. De Engelse topclub lijkt kansloos, want Real is al in vergevorderde gesprekken met Bayern München. (Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Bayern James gaat halen. Die kost minimaal 70m en dat betaald Bayern nooit.

11 juli 2017 om 01:22

Op basis van wat kost James 70m?

11 juli 2017 om 01:32

Op basis van het feit dat hij nog jong is, groot talent en de CL al gewonnen heeft. Rodrigues zou gewoon bij de meeste topclubs basis staan. Ik vind het in de huidige markt geen overdreven prijs wat real ervoor wilt hebben.

11 juli 2017 om 06:12

Niet overdreven? Het is belachelijk juist...helemaal aangezien hij regelmatig op de bank zit

12 juli 2017 om 10:04

Het is een bankzitter die nooit de kans krijgt om het verschil te maken. Als we op potentie gaan berekenen zijn we helemaal de weg kwijt. Uiteindelijk blijkt ook wel dat 70m natuurlijk veel teveel zou zijn, aangezien Bayern juist heeft onderhandeld en Real niet anders kon.

Vind niemand het vreemd/ vervelend dat er 4 kopjes staan over eigenlijk 1 bericht. Maar er dan 1 iets langer verhaaltje van.

11 juli 2017 om 08:29

Konden net zo goed een artikel schrijven.

Ben blij als het officieel is dan zijn we klaar met deze soap. Juventus wil graag deze week de transfers van Douglas Costa en Bernardeschi klaar hebben, Buiten deze transfers word er ook naar een middenvelder en back gekeken

Heeft Bayern geen buitenspelers nodig? En gaat muller dan op de bank? Die brandt is een groot talent maar is er nog lang niet. Coman is maar afwachten of die er komt. Ik zou eerder voor een pulisic gaan die is erg jong en nu al beter dan een Coman. James laten varen en gewoon met muller verder. Pulisic brandt en podolski is over een paar jaar een droom aanval.

Kwam costa vorig jaar niet over van juventus? En doe james gaat vast na united bayern heeft ribery toch?

Ik vind James maar een overschatte voetballer, en is echt geen 70 miljoen waard......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren