Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax lijkt optie op linksbackpositie weg te kunnen strepen

Laatste update:
/
Internazionale gaat zijn interesse in Folarin Balogun nieuw leven inblazen. De aanvaller van Arsenal stond al eerder op de radar van de Italianen en moet de ploeg van trainer Simone Inzaghi een kwaliteitsimpuls geven. (Fabrizio Romano)
/
Philippe Coutinho kan rekenen op interesse vanuit Qatar. Een niet nader genoemde club heeft navraag bij Aston Villa gedaan naar de aanvaller, die eerder al belangstelling uit Saudi-Arabië wist te wekken. (Fabrizio Romano)
/
Chelsea heeft de gesprekken met Ian Maatsen over een nieuw contract geopend. De linksback, die recent nog met Ajax in verband werd gebracht, is door manager Mauricio Pochettino een belangrijke rol in het eerste elftal beloofd. (Evening Standard)
/
Kylian Mbappé staat niet onwelwillend tegenover een uitleenbeurt aan Liverpool. Zijn club Paris Saint-Germain wil hem eigenlijk het liefst deze zomer verkopen, omdat hij anders komende zomer gratis de deur uitloopt. (Football Insider)
/
Manchester United heeft twee biedingen uit Saudi-Arabië ontvangen op Eric Bailly. De 29-jarige centrumverdediger komt op Old Trafford niet in de plannen voor van Erik ten Hag en werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Olympique Marseille. (Daily Mail)
/
Dusan Vlahovic staat niet te springen om een transfer naar Chelsea te maken. De spits kan Juventus verlaten terwijl Romelu Lukaku de omgekeerde weg bewandelt, maar geeft zijn voorkeur aan een overgang naar Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)
Zou jij Ian Maatsen een versterking voor Ajax vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chilwell in de basis, Maatsen back up, Hall on loan naar Crystal Palace en Cucurella zo snel mogelijk buiten. Op rechts heb je nu Reece James en Gusto waar je ook jaren mee door kan. Met Disasi erbij en Colwill terug staat de verdediging wel op orde.

Pochettino kan Maatsen alles beloven. Want grote kans dat hij de kerst toch niet haalt. Dat is niet de stijl van de nieuwe voorzitter.

6 augustus 2023 om 04:12

Dat weten we nog niet. Met zo'n reeks bizar slechte resultaten zou moeder teresa hem niet eens langer hebben laten zitten.

Mbappe naar Liverpool. Alsof Liverpool dat gaat doen. Voorin is er sws geen enkel probleem. Dat ze er maar eens alles aan gaan doen om verdedigende versterkingen te halen

6 augustus 2023 om 15:03

Als je de beste speler in de wereld ja krijgen, dan doe je dat echt wel. Zal ook nog eens meer geld opleveren dan dat het kost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren