Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax dreigt komst tweede Colombiaan mis te lopen

Laatste update:
/
Cas Peters neemt afscheid van De Graafschap. Nu de degradatie van de club uit Doetinchem een feit is, wordt het contract van de aanvaller ontbonden. (De Gelderlander)
/
Juan Cuadrado gaat mogelijk in de herkansing bij Chelsea. De Colombiaanse vleugelspeler staat er goed op bij Antonio Conte, die hem er komend seizoen weer bij wil hebben. (Antena 2)
/
Ajax wil na Mateo Cassierra ook Davinson Sanchez binnenhalen. FC Basel probeert dit echter te voorkomen en heeft de Zwitserse verdediger uitgenodigd om naar Zwitserland te komen. (Telemedellín)
/
Atlético Madrid heeft Nicolás Gaitán overgenomen van Benfica, maar wil ook Antonio Candreva nog hebben. De Italiaanse vleugelspeler van Lazio kost dertig miljoen euro. (AS)
/
West Ham United laat Alexandre Lacazette definitief lopen. Olympique Lyon blijft vasthouden aan de vraagprijs van bijna vijftig miljoen euro en dat is the Hammers toch echt te gortig. (Daily Mail)
/
Serge Aurier wordt genoemd bij topclubs, maar kan ook iets lager aan de slag. De Ivoriaanse back van Paris Saint-Germain heeft een aanbieding liggen van Sunderland. (The Sun)
Het is goed dat Ajax zich nu ook op de Zuid-Amerikaanse markt begeeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou jammer zijn. Zat meer te wachten op Sanchez dan Cassierra.

In de titel is hij Colombiaan en in het stukje is hij Zwitsers.

17 juni 2016 om 18:32

Hij is waarschijnlijk een Zwitserse Colombiaan hahaha. VZ maakt vaker zulke fouten. Word gewoon klakkeloos ergens overgenomen of gewoonweg niet gecontroleerd.

17 juni 2016 om 18:33

Echt he haha vz faalt echt vaak..

17 juni 2016 om 18:41

Ze zouden Dayro Moreno moeten halen. Speelt ergens in Mexico op huurbasis. Geweldige speler maar doordat hij beetje moeilijk bijna nooit in Colombiaanse elftal.

Ergens anders las ik juist een tweet van een Colombiaanse journalist die schreef dat het al zeker was dat Sanchez naar Ajax kwam. De waarheid zal snel genoeg duidelijk worden.

17 juni 2016 om 18:29

Hij is geen Zwitser en het is al helemaal rond. Hij speelt volgend jaar voor Ajax. Zijn allebei geen watjes. Eindenlijk selecteren ze ook op pure kracht.

17 juni 2016 om 18:45

Bron? Want ik hoop het!

Ik vind het, als PSV fan, heel goed dat Ajax zich waagt op deze markt. Voor exotische spelers uit Colombia, Mexico en Uruguay wordt heel veel betaald dus op deze speler wordt echt wel winst gemaakt. Ook als die Casierra geen succes wordt zal hij sowieso nog wel voor 4/5 miljoen vertrekken naar een Engelse club.

Sanchez zal wel meer kunnen verdienen in Bazel. Hoop toch dat hij voor Ajax kiest.

17 juni 2016 om 19:32

Alle berichtgevingen vanuit Ajax is dat hij al onderweg is naar Nederland.

17 juni 2016 om 19:34

Dan vraag ik mij af welke bron?

17 juni 2016 om 21:16

Even zoeken op google: "ajax bereid om zes miljoen af te tikken voor landgenoot van Casierra". Dan kom je bij een artikel van voetbalprimeur terecht en daar staat het in.

17 juni 2016 om 21:06

Ik hoop het ook! Qua club lijkt zijn voorkeur uit te gaan naar Ajax aan deze foto te zien: https://twitter.com/alvaroeche77/status/7074130852...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren