Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax denkt aan lange spits van Sheffield Wednesday

Laatste update:
/
Clayton lijkt op weg naar Rusland, maar daar legt Lazio zich niet bij neer. De Romeinen hopen de twintigjarige rechtsbuiten van Atlético Mineiro eveneens vast te leggen. (RadioSei)
/
Ryan Giggs is een kandidaat om Chris Coleman op te volgen bij Wales. De 46-jarige bondscoach staat nog altijd in de serieuze belangstelling van Hull City. (Daily Mirror)
/
Atdhe Nuhiu is een kandidaat om de aanval van Ajax te versterken. De 27-jarige aanvaller uit Oostenrijk, 1 meter 98, staat nog tot medio 2018 onder contract bij Sheffield Wednesday. (ELF)
/
Chelsea heeft nog geen formeel bod uitgebracht op Romelu Lukaku. Aanvankelijk werd aangenomen dat de Londenaren 67 en later 77 miljoen euro wilden betalen voor de spits. (Daily Telegraph)
/
Newcastle United is bereid om Aleksandar Mitrovic te verkopen. Manager Rafael Benítez heeft onvoldoende vertrouwen in de 21-jarige aanvaller uit Servië. (Daily Mirror)
/
André Ayew ruilt Swansea City in voor West Ham United. De clubs hebben een akkoord bereikt over een transfersom van 23,5 miljoen euro voor de 26-jarige aanvaller. (Daily Mirror)
Denk jij dat Ajax een topspits gaat halen als vervanger van Arek Milik?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is een topspits? Is dat de absolute top (lewa, Suarez, Ibra, Higuain, Benzema) of een goede eredivisie spits? Want op vz worden Traore, Gomez en dost ook topspitsen genoemd, terwijl die toch niet tot de absolute top behoren.

7 augustus 2016 om 15:12

Het leuke is dat Ajax zelfde iets naar buiten brengt, wat ook logisch is. Dan is het ook de media die gaan speculeren. Mensen gaan dat ook.geloven, waardoor je een slecht beeld krijgt van Ajax. Bijv. dat ze elke keer misgrijpen.

Ik denken niet dat Ajax een waardige vervanger gaat halen voor Milik.
Hoop zelf op een creatieve middenvelder en/of een goede buitenspeler.

7 augustus 2016 om 15:12

Zelden iets naar buiten brengt*

Newcastle United wil Brendan Galloway huren van Everton.

Dit is een grapje hoop ik, deze man is misschien nog erger dan Sanogo..

Boem!! Daar is het kanon. Nee serieus. Dit is het type houthakker met veel intikgoals. Toch geen Ajax-spits? Groot, sterk en.......... ja dat was het. Zo'n spits moet ook nog wel een paar jaar jonger kunnen halen. Dan heeft ie tenminste nog wat restwaarde. Michel te Vrede is ook nog beschikbaar. Zelfde type. Die mag weg en is ook nog eens geblesseerd. Ik zou zeggen: Overmars sla je slag haha.

7 augustus 2016 om 15:28

Ajax wil geen jonge spits want we hebben Dolberg en dat moet de toekomstige spits worden. Ajax wil een ervaren spits halen. Dit is een target man en weet niet of dat past met onze slechte flanken.

7 augustus 2016 om 15:35

Ervaren spelers moeten dan wel direct van toegevoegde waarde zijn voor het elftal. Dat gaat met deze speler echt niet gebeuren. Ik kan me niet voorstellen dat dit waar is. Maar met Overmars weet je het natuurlijk nooit.

7 augustus 2016 om 17:28

Een balvaste spits is wel handig hoor, hij is een stuk sterker en langer dan te Vrede. Ik denk dat zon speler wel eens van grote waarde kan zijn voor Ajax.

Mag hopen dat dit niet waar is voor Overmars want anders mag hij zijn koffers pakken.

Als dit waar is lach ik me kapot. Hij is voor ons in de competitie soms erg handig geweest maar is niet een veelscorende spits. Meer type breekijzer. Maar Marc Netto mag wel een aantal miljoenen overmaken. Geen probleem.

7 augustus 2016 om 17:27

Ik denk dat we wel een type breekijzer kunnen gebruiken, kan nog wel eens gaan verrassen, het is wel what you see, is what you get denk ik. Spits met specifieke kwaliteiten, kan wel een rustpunt in de aanval/opbouw zijn, sterk aan de bal, kopsterk en legt de ballen voor medespeler wel goed neer zo lijkt het.

7 augustus 2016 om 17:49

Ik heb me vaak aan hem geërgerd maar vaak doet hij ook weer handige dingen. Voor de Nederlandse competitie kan hij handig zijn. Maar met Dolberg heb je een balvaste jonge spits. Waarom dan geld ujtgeven voor een matige spits.

7 augustus 2016 om 20:46

Leuk om een insider te horen, Dolberg is fysiek (nog) geen wereldwonder, Dolberg handelt wel snel en raakt daardoor de bal niet snel kwijt maar hij is niet het type dat de bal makkelijk vasthoudt met een tegenstander tegen zich aan.

Waar heb je je aan geërgerd? Ben gewoon benieuwd of het wat kan zijn Wat moet die denk je overigens kosten? We hebben natuurlijk nu wel een gevulde portemonnee?

8 augustus 2016 om 04:02

Hij zal niet super veel kosten. Scoort niet veel en speelt nier alle wedststrijden. Daar hebben we andere spitsen voor. Technisch is hij zeer slecht maar zo uit het niet tovert hij weer een actie eruit waarvan je denkt... Waarom niet altijd? Balvaste, kopsterke spits. Maar niet heel erg trefzeker.

Nou lees je weer dit over een vage spits van Sheffield. Haal dan die Mitrovic van Newcastel als die toch weg mag van Benitez. Dat is een jonge die ik bij Ajax zie slagen en ook nog jong maar wel PL ervaring.

Hoe komt ajax nou in godsnaam weer bij zo'n houthakker uit...

Wat moeten we nou met derde rangs garnituur?
Zet dan Appie, Frenkie en Justin maar door, jezus nog eens aan toe.
Geef die centen nou eens uit aan iets fatsoenlijks: Cardozo, Adebayor, Bailey, Benteke, desnoods Bendtner.
Geld op de bank kost vanaf nu zelfs geld Mark, negatieve rente weetjewel?
Dit is gewoon de supporters hard van achter nemen!

7 augustus 2016 om 16:07

The lord , dat zal ook wel wat zijn haha! Mislukt in het buitenland , maar dan kan je hier in nederland nog prima 20 doelpunten maken.

7 augustus 2016 om 16:07

Is Mitrovic niet een goede spits voor Ajax. Mag weg bij Newcastle en is redelijk ervaren voor zijn leeftijd. En dan nog een goede buitenspeler, zou zo even niet weten wie maar zijn vast wel een paar goede ter beschikking als je wat te besteden hebt zoals Ajax.

7 augustus 2016 om 18:17

Dat zou ook niet verkeerd zijn , al zijn er nog wel 10 spelers te vinden die bij ajax in de spits kunnen spelen , en ik zou dan bijvoorbeeld een ola john erbij halen op de vleugels.

Let maar op. Straks raakt Ajax in paniek als de window bijna sluit en dan kloppen ze bij Utrecht aan voor Haller.

iemand roept wat en iedereen gaat er meteen dat er iets van waar is. Deze rubriek heet niet voor niets "wandelgangen". Als alles wat hier wordt geschreven waar zou zijn had Ajax inmiddels 47 spitsen gehad. Ondertussen is men nog steeds zoekende.

Ik denk dat Ajax afwacht of ze de Champions League gaan halen voordat er een spits aangetrokken zal worden. Als ze die halen kunnen ze meer investeren. Mocht het toch Europa League worden dan wordt er in een lager segment gekeken en kon Haller alsnog in beeld komen.

7 augustus 2016 om 18:55

Dat denk ik ook. Haal je CL komen andere spitsen in aanmerking dan wanneer je het niet haalt. Is niet voor niets zo stil.

Heb eens een filmpje van hem gezien, snap wel wat ze erin zien, hele balvaste en kopsterke spits met al behoorlijk wat ervaring. Kan wel eens een uitstekend aanspeelpunt zijn, zeker niet een sterke naam, maar dat hoeft ook niet, als je goed scout kan het uitstekend uitpakken.

7 augustus 2016 om 20:37

Precies. Ik snap dat geklaag hierboven niet. En vervolgens komt iedereen aan met de bekende, onhaalbare namen. Wees blij dat er verder gekeken wordt dan Dost, Haller en Huntelaar. Of Ola John, Lens en weet ik veel welke bekende Nederlandse spelers ik echt niet bij Ajax hoef te zien.
Wie kende Younes, Milik, Pantalic, Maxwell, Trabelsi, etc. Vaak zijn onbekende spelers een betere match dan de bekende.
Lang en sterk, aanspeelpunt, balvast, Premiership ervaring, goede leeftijd. Ik zie het probleem niet, mocht dit allemaal waar zijn. Onbekend maakt blijkbaar inderdaad onbemind.
Lijkt mij wel ook een beetje onhaalbaar. Ook de premiership betaalt salarissen waar ajax niet aan wilt voldoen.

7 augustus 2016 om 20:49

Juist, kijken ze eens verder en dan is het weer niet goed Als hij het wel goed doet is hij waarschijnlijk weer te oud en zijn ze allang vergeten dat ze hem voordat hij een bal had aangeraakt al afgebrand hadden. Hij heeft er in de championship en bundesliga beide meer dan 100 wedstrijden op zitten, speelde altijd in de jeugdelftallen van oostenrijk.

Hij speelt championship betalen ze ook hogere salarissen maar dat komt wel meer in de buurt, hij is daar overigens geen topspeler dus ik verwacht dat dit wel een haalbare kaart is.

Niet alleen Ajax is geïnteresseerd in Nuhiu. Ook Hamburger SV en Werder Bremen volgen de spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren