Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Aissati wil contract verdienen in Roemenië

Laatste update:
/
Bongani Zungu is in beeld bij Benfica, Sporting Portugal en FC Porto. De middenvelder maakte onlangs nog de overstap van Vitória de Guimarães naar Amiens. (Record)
/
Roda JC Kerkrade wil zich versterken met Ashton Götz. De Amerikaans-Dutise rechtsback is transfervrij sinds zijn vertrek bij Hamburger SV. (De Limburger)
/
Ismaïl Aissati traint mee bij Dinamo Boekarest. De middenvelder zit sinds zijn vertrek bij Alanyaspor zonder club en hoopt een contract af te dwingen in Roemenië. (Prosport)
/
Raúl Meireles gaat nog één laatste avontuur aan. De clubloze middenvelder is in verregaande onderhandeling met Cagliari en lijkt dus te debuteren in de Serie A. (Record)
/
Tianjin Quanjian had in februari 35 miljoen euro over voor Kostas Mitroglou. Benfica weigerde en verkocht de spits onlangs voor twintig miljoen minder aan Olympique Marseille. (Football Leaks)
/
Atiba Hutchinson is gelukkig bij Besiktas. De verdediger annex middenvelder, die eerder voor PSV speelde, hoopt zijn loopbaan in Istanbul af te sluiten. (Milliyet)
Denk jij dat Ismail Aissati een contract krijgt bij Dinamo Boekarest?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat kon die gast goed voetballen zeg! Eeuwig zonde hoe zijn carriere is verlopen. Als 16 jarige de baas op het middenveld tegen AC Milan!

5 september 2017 om 11:02

En de goal tegen Real Madrid 😍

5 september 2017 om 13:23

Of je hebt er altijd teveel in gezien. Je kunt ook gewoon zeggen dat hij niet goed genoeg was uiteindelijk haha. Zoals bij zoveel talenten die goed beginnen en uiteindelijk niks met hun talent doen. Als hij de rest van zn carriere bij roda en rkc had gespeeld zeggen we dat hij nooit goed genoeg was geweest, maar nu zeggen we dat hij het zelf verprutst heeft. Ik denk dat hij uiteindelijk gewoon niet zo goed was als we dachten, maar wel jammer natuurlijk.

Durfde het niet aan bij Fc Utrecht deze zomer. Denk dat dit niks meer wordt. Zijn carrière volledig verprutst.

5 september 2017 om 12:09

Als hij er financieel op voorruit gaat en hij enkel voetbalt voor geld. En na zijn carriere genoeg aan overhoud. Dan heeft hij het toch goed gedaan.

Vrij dramatische carrière, hoeveel wedstrijden heeft ie eigenlijk gespeeld? Hoor er nooit wat over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren