Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AC Milan oriënteert zich inzake opvolger De Jong

Laatste update:
/
Ryan Koolwijk besloot het na een paar maanden al voor gezien te houden bij FC Dordrecht, in de hoop op een leuke Eredivisionist of buitenlandse club. Per 1 januari is hij definitief transfervrij en dat betreurt men aan De Krommedijk. Net als FC Dordrecht probeerde ook Sparta Rotterdam de middenvelder nog op andere gedachten te brengen, maar tevergeefs: Koolwijk wil kijken wat er op zijn pad komt. (Voetbal International)
/
Sir Alan Suger, voormalig voorzitter van Tottenham Hotspur, stuurde een opvallende tweet over Raheem Sterling de wereld in. “Manchester United of Chelsea neemt Sterling mogelijk over van Liverpool”, aldus Suger. Naar verluidt kan Sterling een nieuw contract tekenen bij Liverpool, maar is hij niet tevreden met het aanbod. Manchester United en Chelsea kunnen hem meer bieden. (Twitter)
/
Nigel de Jong wordt in verband gebracht met Schalke 04 en AC Milan lijkt inderdaad rekening te houden met een vertrek van de Nederlander. Achter de schermen zijn i Rossoneri bezig met de komst van Stéphane Mbia, die indruk maakt bij Sevilla. Een concreet voorstel ligt er nog niet op tafel, AC Milan onderzoekt slechts de mogelijkheid om de Kameroener aan te trekken. (La Gazzetta dello Sport)
/
Aaron Lennon heeft geen basisplaats meer bij Tottenham Hotspur en daar heeft de 21-voudig international van Engeland schoon genoeg van. Hij wil weg, mogelijk al in januari, en er ligt een mooie transfer in het verschiet. Roberto Mancini heeft navraag gedaan naar de rappe vleugelspeler. Mancini, tegenwoordig trainer van Internazionale, wil Lennon ruilen tegen Fredy Guarín. (Sky Italia)
/
David Moyes heeft zijn hoop bij Real Sociedad gevestigd op de Kerstman. De trainer wacht af of hij in januari nieuwe spelers aan zijn selectie zal mogen toevoegen. “Ik ga nergens om vragen, maar je hoopt altijd dat de Kerstman iets voor je meeneemt voor Kerstmis. Dus ik hoop dat ik dit jaar lief ben geweest. Ik ga in gesprek met onze technisch directeur en dan zal ik wel zien of de Kerstman ons met een bezoekje vereert”, zegt Moyes. (AS)
Denk je dat Nigel de Jong vertrekt bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbia te zwak voor QPR en de BPL ondanks dat hij fysiek in orde leek, maar dat toch niet is. Als je te zwak bent voor een degradatiekandidaat, toen bij Qpr, ben je dan goed genoeg voor Milan om uberhaupt in aanmerking te komen? Wat hoop ik, ondanks ik Milan als club niet mag, dat die club in handen komt van een rijke eigenaar die die club weer goed maakt, hetzelfde geld voor Inter, die 2 clubs moeten gewoon weer terug naar de top komen. De namen zijn gewoon te groot om ze zo te zien, de afgelopen jaren stellen ze beide helemaal niks voor.

22 december 2014 om 18:34

Dit milan is niet het oude milan.

Torres hebben ze toch ook gehaald en ze betalen een aardige duit aan Chelsea voor hem.

22 december 2014 om 18:35

QPR is ook een wat vreemde club natuurlijk. Mbia kwam in een nieuwe competitie terecht, in een absoluut vreemdelingenlegioen dat niet draaide... In dat team is niemand geslaagd. Kan goed zijn dat hij bij Milan wel een succes is,maar ik betwijfel of het wel een stap hogerop is?!

22 december 2014 om 18:50

haha wat een voorbeeld.
QPR stelde echt geen drol voor, die hadden wel wat meer spelers die nu elders het wel gewoon goed doen.

22 december 2014 om 19:15

@umad schei alsjeblieft toch uit met je QPR als voorbeeld! ook zal zet je de hele aanval linie van Barca daar die zullen niet draaien! jij zegt Mbia te zwak voor QPR , het is juist anders om!

22 december 2014 om 19:19

Nou nou, allemaal haters hier. QPR is een prachtige club en spelen dit seizoen goed. Ik zeg niet dat ze de laatste keer in de BPL waren goed waren maar zo slecht waren ze niet. Ze hadden gewoon geen enkel geluk en bovendien had je onnozele spelers als Mbia die wedstrijd in wedstrijd uit fouten maakten. Die Mbia is lang niet zo goed als jullie denken, tenzij hij nu de beste speler is bij Sevilla, want ik volg hem niet, maar dan zegt dat genoeg over Sevilla, punt.

22 december 2014 om 19:23

haha jij bent best grappig

een Sevilla die de Europa Leuage won en de huidige kampioen is van de Europa leuage, dat zegt genoeg over jou voetbal kennis! QPR zal never en nooit de Europese kwalificatie zien of aan kunnen ruiken.

fijne avond en alvast fijne feestdagen

Lennon voor Guarin, ik zou het niet doen. Guarin is gewoon een tweede Paulinho en dat is het laatste wat we nodig hebben. Het liefst heb ik een nieuwe vleugelspeler erbij, maar ik weet niet wie.

22 december 2014 om 19:38

Yarmolenko

22 december 2014 om 20:14

Yarmolenko doet het volgens mij uitstekend bij Kiev, vrees helaas dat mocht hij naar de spurs vertreken het een tweede Shevchenko wordt

23 december 2014 om 01:44

Waaorm?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren