Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AC Milan is Nederlandse 'cultheld' nog niet vergeten

Laatste update:
/
Newcastle United wil Clément Grenier hebben, maar the Magpies zullen wel met wat meer over de brug moeten komen. In Frankrijk rekent men op een transferbedrag van meer dan twintig miljoen euro, terwijl Newcastle United niet meer dan tien miljoen euro heeft geboden. Ook Manchester United, Chelsea en Arsenal hebben interesse in de man die op het laatste moment afhaakte bij de nationale ploeg van Frankrijk. (Daily Star)
/
Luis Enrique zou Sergio Agüero koste wat kost willen overnemen van Manchester City, maar de aanvaller heeft slecht nieuws voor Barcelona. De Argentijn, die met zijn land deelneemt aan het WK, is niet van plan om zijn werkgever te verlaten: “Er wordt veel over Barcelona en Real Madrid gesproken, het is ieder jaar hetzelfde liedje, maar ik blijf bij City. Ik ben gelukkig en ik blijf”, aldus Agüero. (Cadena Cope)
/
AC Milan heeft zich al versterkt met Alex en schijnt ook nog bezig te zijn om Adil Rami definitief over te nemen van Valencia. De belangstelling voor Bruno Martins Indi is desondanks nog niet verdwenen: Milan werd al voor de komst van Clarence Seedorf met de Feyenoorder in verband gebracht en denkt ook nu, nu Seedorf al is vervangen door Filippo Inzaghi, weer aan de 'cultheld' van het Nederlands elftal. (Corriere della Serra)
/
Gaël Kakuta, die tussen 2012 en 2014 nog op huurbasis bij Vitesse speelde, kan naar Spanje. De kans dat Kakuta komend seizoen speeltijd krijgt bij Chelsea is nihil en de 22-jarige vleugelspeler wil vertrekken. Rayo Vallecano heeft interesse. De club uit de Madrileense wijk Vallecas heeft al afscheid genomen van tal van basisspelers en daar moeten nieuwelingen voor in de plaats komen. (AS)
/
Nacho Fernández wil speeltijd en de verdediger van Real Madrid heeft tal van opties. Volgens Fermín Rodríguez, zaakwaarnemer van de Spanjaard, is Napoli op dit moment de meest serieuze optie. “Hij is ook gewild in Spanje, Portugal, Duitsland en Engeland, maar op dit moment kan ik geen namen noemen”, aldus de belangenbehartiger. Het laatste woord is volgens de zaakwaarnemer aan Real Madrid. (Marca)
AC Milan is te hoog gegrepen voor Bruno Martins Indi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na een goed wk: minstens 10 milj. Maar door de aankopen van rami en Alex weet ik niet of BMI überhaupt zal spelen.

17 juni 2014 om 09:20

optimistische gedachte van je, maar wie weet.
10 mln is veel hoor.

Maar als nederland het toernooi zou winnen en bmi blijkt rots in de branding dan kan het zomaar.
Moet alles alleen wel een klasse of 10 beter dan nu

De verdediging was niet opperbest vrijdag.
Janmaat onzichtbaar, Vlaar en Cillessen knapte gerommel tussen de vrij en bmi gelukkig op, Blind speelde ook goed

Onze verdediging kan/moet nog wel een stukkie beter.
Goede 2e helft als geheel team gespeeld trouwens

De status "cultheld" heeft bmi denk ik nog niet, kan ook niet op die jonge leeftijd.
Cultheld zijn meer mensen zoals Sjaak Polak was, Stijn Vreven, Theo Janssen, Patrick Pothuizen etc.
We kunnen veel over onze vriend bmi zeggen, maar de status cultheld kunnen wij hem onmogelijk opspelden


edit:
ontopic, Maar zou dit nieuws echt waar zijn betreft Milan? ik twijfel.

17 juni 2014 om 09:36

10 miljoen is hij zeker waard als hij zo door blijft gaan. Spanje was een goede wedstrijd.

De actie naar Costa was geweldig.

17 juni 2014 om 09:53

Precies wat je zegt: Uiteindelijk issie het misschien waard... nu zeker niet

17 juni 2014 om 10:17

Cultheld in voetbal is wat anders dan in het gewone leven. Guidetti is een cultheld in Rdam na 1 seizoen. Over 10 a 20 jaar is iedereen ze weer vergeten, maar aankomende 5 jaar gaan we nog vaker de naam Guidetti horen vallen.

Als Nederland kampioen wordt en BMI speelt een geweldig toernooi.....dan gaat Feyenoord minstens 20 miljoen vragen. 10 miljoen voor een talentvolle verdediger met nog 2/3 jaar contract is echt heel normaal.

17 juni 2014 om 17:11

Ik denk dat jij de cultheld van jouw club toch niet vergeten na 20 jaar? jozsef

Denk dat het sombere, verdedigende voetbal goed bij BMI zal passen. Ik acht hem hetzelfde type als Stam. Sterke verdediger en een echte ijzervreter. Het strooien van passjes zal hij echter wel aan iemand anders over moeten laten.

17 juni 2014 om 10:37

Welk sombere verdedigende voetbal? Milan speelt gewoon allang weer goed aanvallend positiespel. Of ben jij weer zo'n iemand die zijn mening baseert op die twee CL wedstrijdjes. Of je kijkt nooit naar Milan en lult dus maar wat of je bent gewoon weer zo'n zielige hater.

17 juni 2014 om 11:54

@ Leonardoacm: Ik volg Milan niet echt, maar kijk af en toe wel eens samenvattingen. Maar ik denk wel dat Racingboys gelijk heeft dat Martens Indi wel bij de club past, ook als ik hem zie in interviews en hoe er zelf in staat. Hij is er gewoon om te verdedigen en het maakt hem niet uit wie er tegenover hem staan.

Opbouwend vind ik hem ook niet geweldig hoor.

17 juni 2014 om 12:21

Ik heb alle wedstrijden onder seedorf gezien en ben niet kapot van Milan. Zeer matig team waar weinig individuele klasse inzit

17 juni 2014 om 12:31

Maar het spel is veel beter en aanvallender geworden. En met spelers als Taarabt, Balotelli, Honda, Kaka is er juist heel veel individuele klasse maar is het juist als team niet goed. Maar er zal deze zomer een grote renovatie plaatsvinden waarbij 17 (flut)spelers zullen vertrekken en spelers als Casemiro, Cerci, Iturbe, Astori, Falcao, Gabriel Silva/santon zullen komen. daarnaast wordt er ook gewerkt aan de definitieve overname van Rami en misschien ook Taarabt. Daarnaast zal Inzaghi veel pupillen waar hij mee heeft samengewerkt door laten stromen.

Seedorf heeft sinds zijn komst het spel al flink verbeterd en aanvallender gemaakt maar volgend seizoen zal het spel nog veel beter zijn en de resultaten hopelijk ook.

17 juni 2014 om 15:47

Geloof je het allemaal zelf? Hoor je al jaren.

17 juni 2014 om 16:23

Oja waar heb jij dat al die jaren gehoord dan? Zeker geruchten die op niks gegrond zijn. Die moet je ook niet allemaal geloven. Waar ik het over had zijn teksten die letterlijk door Berlusconi gezegd zijn en als hij iets zegt doet hij het ook. 100 miljoen gaat er geïnvesteerd worden in de selectie. Er zullen enkele topspelers komen en heleboel bruikbare spelers. Veel jeugd zal doorstromen en alle rotzooi mag weg. De bezem gaat flink door deze waardeloze selectie.

Milan gaat niet betalen, voor niemand niet. en Feyenoord laat zich niet manipuleren door die maffia boeven dus BMI gaat nooit naar Milaan.

offtopic: Silvio Berlusconi heeft zelfs Seedorf uit de hall of fame gehaald, nadat Clarence blijkbaar zich niet als een sulletje opstelt na zijn ontslag.

Zolang Silvio en Galliani daar zitten moet niemand naar Milan willen gaan.

hoezo is BMI een ciltheld? kan iemand dat aan mij uitleggen?

17 juni 2014 om 10:20

Omdat hij een joker is in de selectie. Die lach tijdens het elftaloverzicht, akkefietjes met Diego Costa en die spray over zijn patta's hebben heel Nederland aan het lachen gemaakt. Nederland heeft genoeg voetballende helden, maar zo kleurrijk als BMI hebben we al jaren niet gezien.

Allemaal leuk en aardig, maar toch maakt hij elke wedstrijd wel 1 of 2 foutjes. Dat heeft hij altijd in zijn spel gehad. Ben benieuwd of Kongolo eens een kans krijgt.

Ik snap niet waarom martins indi een versterking zou zijn voor Milan. Je hebt vele betere linksbacks dan Bruno. Ik bedoel hij heeft in de eredivisie al geen basisplaats gehad en dan moet die dat erl gaan krijgen in de serie À? Ik ben zelf fan van Feyenoord maar dit likt me echt geen versterking voor Milan. Of je moet hem daarna uitlenen aan Parma ofzo

Milan is echt een mooie club, maar met dit bestuur zou ik daar toch niet naar toe gaan.
Zie BMI ook liever in Engeland spelen, dan in Italië. En dan natuurlijk niet bij de grote clubs, maar een subtopper zoals Everton, Newcastle, Aston Villa zoiets

Grenier zou leuk zijn, maar de prijs die OL voorstelt is vrij hoog. Voor minder kan je Cabella van Montpellier halen. Goeie, multifunctionele middenvelder annex aanvaller. Voor circa 9 miljoen heb je dan een goeie opvolger van Cabaye. 20 Miljoen... Mike Ashley gaat dat dus echt niet neerleggen. Gierige klootzak.

Bruno Martins Indi leuk aankoop voor max 8m

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren