Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou het top vinden om een lange carrière te hebben bij Man United’

Laatste update:

Manchester United verzekerde zich in juni 2013 van de diensten van Guillermo Varela, maar de rechtsachter maakte in december pas zijn debuut in het eerste elftal en staat dit seizoen nu op vier optredens voor het team van Louis van Gaal. De Uruguayaan hoopt niet dat het daarbij blijft, zo vertelt hij op de clubwebiste.

/

“Ik moet hard blijven werken om het vertrouwen van de manager te winnen. Ik vind het geweldig om bij Man United te spelen en zou het fantastisch vinden als ik hier een lange carrière kan krijgen en alles kan winnen wat op ons pad komt. Ik wil natuurlijk ook voor de nationale ploeg spelen”, aldus de 22-jarige Varela.

De verdediger kwam over van Peñarol en werd later verhuurd aan Real Madrid Castilla. Zijn contract loopt op Old Trafford nog tot de zomer van 2018 door.

Denk jij dat Guillermo Varela gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Een van de spelers waar ik veel potentie in zie. Deed het de keren dat hij minuten kreeg heel aardig. Hoop dat hij, maar ook Pereira meer minuten gaan krijgen.

10 februari 2016 om 19:33

ik weet niet wekke wedstrijden jij hebt gezosn maar de keren dat hij mee mocht doen vond ik hem ronduit waardeloos. als hij nog 18-19 was had ik nog wel potentie in hem gezien maar deze jongen is 22 en niet eens 2e rechtsback. als je zelfs je plek moet afstaan aan een rechtsbuiten(young) als darmian niet speelt zegt voor mij genoeg.

10 februari 2016 om 21:19

Heb jij wel de wedstrijd gekeken??? varela speelde goed toen hij mocht spelen

Louis verspilt zijn tijd. Zodra die Mourinho komt, zal die Varela + de andere U21 spelers weinig kans meer krijgen. En het hele Mourinho zal veranderen is onzin. Feit dat hij het niet erg vindt om de baan van zijn vriend te stelen zegt genoeg.

10 februari 2016 om 21:31

Hehe eindelijk iemand die hetzelfde denkt over die kwal.
ManU gaat zn ziel helemaal verliezen met hem als coach.

Houd me hart vast als daadwerkelijk Mourinho komt. Dan kijk ik geen Man United meer zolang die daar trainer zal zijn. Met zijn anti voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren